Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza'

Astazi ARMAND are zi de balcon!E mult prea urat afara!

ADRIANA- ARMAND a luat 1400 in prima luna si tot ce ne-a spus pediatra a fost !

Fetelor, ma ajutati sa gasesc cartea de care v-am spus?

Baiatul meu manca din 3 in 3h ziua, iar noaptea primul somn era de 6-7h si apoi 3h! Ieri mi-a mancat ziua la 2h si noaptea la 2h-2h1/2!Ce-o fi asta? Ati mai patit asa? O fi vreun puseu de crestere??????

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna dimineata, am fost si ieri in parc, a fost super, mai cald ca alaltaieri... azi e vremea mohorata, voi scoateti bebeii afara asa, chiar de nu ploua?

Lui David i-au iesit iar bubitele alea pe fata, ma dispera chestia asta, abia ii trecusera... o sa-l dau si eu cu ulei de masline pt. hidratare. Azi dim. de la 5 la 6 David a marait, nici macar prietena lui suzy nu l-a satisfacut... abia dupa o ora am cedat si l-am luat in pat langa mine si smecherasul a dormit de la 6 la 9 langa mami lui. Sper sa nu se invete asa dar am cedat si eu ca eram obosita dupa meciul de aseara... ce m-am enervat...

Am vb. cu mexxa putin dimineata, este in febra mutatului, peste cateva zile o sa revina, va pupaceste pe toate si promite ca o sa citeasca tot.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Nu prea am timp sa intru atat de des pe forum pentru ca fata mea este tot atat de plangacioasa si...la fel de odihnita (se pare), pentru ca si acum se intampla des sa nu doarma cu orele si sa urle.

Citind azi ce ati scris in acest ultim episod al odiseei noastre, mi-au dat lacrimile, si chiar am plans. Nu sunt cu voi de la inceput, dar ma simt de parca as fi. Sunt trista la gandul ca parasim acest topic (odiseea sarcinii), dar fericita sa imi vad fetita crescand sanatoasa si frumoasa. Vom pleca deci la Scutece. Voi ramane si eu nostalgica la amintirea sarcinilor noastre si la cat de mult ne-am ajutat prin sfaturi.
Sunteti minunate fetelor. Continuati la fel si la Scutece. Voi fi si eu alaturi de voi acolo.

Sa le dea Dumnezeu sanatate puiutilor nostri, dar si noua ca sa ii putem creste si iubi.

Vreau sa va arat si eu cum am crescut si noi, sa vedeti cum arata maimutica noastra urlatoare la final de odisee (in linkul de mai jos-am preluat si eu ideea cu pagina personala...sper sa nu va suparati)

Va pup dulce pe toate...si ne vedem la Scutece

http://www.totsites.com/tot/riana_rebeca

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Nu am mai intrat deloc de la pag 2 nici macar nu am citit...
Sunt din nou suparata, iarasi probleme in "paradis" si pitica a avut 2nopti f agitate din cauza colicilor. Am introdus si Bonissan in meniu, am sunat pediatra si mi-a recomandat un gel FLATULIN care mi se pare minunaaaaat. De ce nu mi-o fi spus pana acum de el ??? Am dat-o pe burtik apoi am pus compresa calda si a dormit gargaritza de la 22 la 2,30 apoi de la 3 la 8,30. MINUNAT !!! Nu se mai chinuie deloc, e f linistita acum. Si de la 9 inca dormim in conditiiile in care ieri si alaltaieri a dormit cam 4ore toata ziua, iar noaptea max 3,5ore.
Cam atat despre noi, sper sa revin cu vesti mai bune...

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Amarantina, Alessia va multumesc pt raspuns.

Revin cu o alta intrebare, referitoare la somnic: Dudu mananca de regula la 3 ore ziua, respectiv 4 ore noaptea. Atunci cand are dureri de burtica, adoarme mai greu(sa zicem cam cu o ora inainte de masa urmatoare) si nu se trezeste singur sa ceara de mancare. Nu stiu daca, in aceste conditii, sa il trezesc sau nu; medicul mi-a zis sa nu il las sa faca pauze mai mari de 3 ore ziua, dar parca imi este mila sa il trezesc dupa ce a adormit asa de greu. Au fost zile cand, daca nu l-am trezit la orar, a "ratat" o masa din cele 7. Pe de alta parte, creste foarte bine in greutate(chiar prea bine, cum mentionam in postarea precedenta). Voi cum faceti in situatii similare?

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ena....e cam mare diferenta de varsta ....lu' fi-mea i-o placea ei unu' mai tinerel..dar lui Bogdanel al tau..una mai in varsta ii convine ?

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Haideti sa ne mutam azi la scutece...
Dani ?...tot... aaaah...graviduta ?

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

ADRIANA MICA....mi-ai luat intrebarea din gura...
Exact asta voiam eu sa intreba acum, cu exceptia faptului ca Rebeca noastra rateaza uneori si 2 mese pe zi tot din cauza ca adoarme foarte greu...cateodata chiar cu o jum. de ora inainte de urmatoarea masa. Mi se pare si mie inuman sa o trezesc si atunci o las sa doarma pana la masa urmatoare. Si la noi cresterea in greutate este destul de buna.

Ce este de facut oare in situatia asta?

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu treziti bebeii fetelor. Nici un bebe caruia ii e foame nu doarme, ci se trezeste de urgenta si urla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADRIANA, LAKIOANA eu zic sa selectati din ce zice pediatrul numai ce se potriveste copilului vostru, daca lui ii merge bine asa, atunci asa procedati. Pai al meu e un mancau de cand l-am nascut si prefera sa manance mult la o masa, dar mai rar, adica nu asa cum zic pediatrii, mananca cam 120-135 ml la o masa si o data la aprox 5 ore, si lui ii merge bine asa. Am incercat sa-i dau mai putin dar mai des si nu e bine, ca nu se odihneste, ca nu s-a saturat. Asa ca am facut cum am simtit eu ca ii e bine lui. Si apoi, am o carte cu Bebelusul de la 1 luna la un an, unde zice ca la 4 kg se dau 5 mese pe zi, iar la 5 kg 4 mese pe zi, deci cam o data la 5 ore acum, la 4 kg.

INNI, ieri in plimbarea mea, mi-am amintit ce ziceai tu cu forumul copiilor nostri, pai de tine e bine ca ai fata, dar eu nu-l vad pe fi-miu sa faca asta, mai ales daca seamana cu tat-sau, dar poate am noroc, si o sa am o nora de pe forumul asta, hmm, ce zici?

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput