Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 25
osna spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Nu treziti bebeii fetelor. Nici un bebe caruia ii e foame nu doarme, ci se trezeste de urgenta si urla.
ai perfecta dreptate.nici eu nu-ltrezesc.cand ii estefoame urla.
buna dimineata si de la noi.ne laudam ca azio am dormit de la 7-10 la mami pe piept.nu stiu ce are dar dimineata dupa ce mananca si-l schimb nu are nici un chef sa mai stea in pat.numai daca il iau pe piept la mine reusesc si eu si el sa mai dormim un pic.la noi s-a pus vremea rea,ieri a batut un vant urat dar am iesit totusi afara vreo 30 min a adormit apoi a continuat in casa sa doarma inca vreo 2 ore.
fetele care-si tin bebeii pe balcon il aveti inchis??
matei in zilele ploioase sta pe casa scarii.in carucior,in fata usii.noroc ca sunt ultima usa de pe palier,la capat de hol.cred ca ar rade vecinii daca ar stii ce metode aplic,dar pur si simplu nu adoarme la pranz cand e ora de iesit afara daca nu da de aer curat.in timpul sedintei de hol apuc si eu sa gatesc cate ceva.
ma duc ca bombane singur la el in camera.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
inni spune:
Eu nu o trezesc. Poate sa doarma si 14 ore (dar asta se va intampla pe la 17-18 ani..dupa vreun chef...ceva
). Cand ii e foame se trezeste singura. Nici nu e bine sa fie trezit copilul si pus la san pentru ca nu va suge cu pofta si treptat, daca se repeta experienta se ajunge la inapetenta..adica lipsa poftei de mancare....pt. ca papa mereu fara sa fie lasat sa ii apara senzatia de foame. Si ajunge sa nu mai simta nici o placere in a manca.
Lakioana...e foarte frumoasa Riana. Si voi sunteti niste parinti la fel de frumosi...are si cu cine semana. Aveti si de la mine un gand bun acolo.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
lakioana spune:
Am updatat profilul cu pagina de internet a Rebecai
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
inni spune:
quote:
Originally posted by gripo
INNI, ieri in plimbarea mea, mi-am amintit ce ziceai tu cu forumul copiilor nostri, pai de tine e bine ca ai fata, dar eu nu-l vad pe fi-miu sa faca asta, mai ales daca seamana cu tat-sau, dar poate am noroc, si o sa am o nora de pe forumul asta, hmm, ce zici?

hai ca m-ai facut sa rad...asa e..la baietei nu m-am gandit...nu o sa stea nici unul sa depene amintiri pe net pe forum. Insa , intr-adevar daca-si gaseste o iubita pe aici..poate ai noroc si tu sa mai scrie cineva de tine Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
eloise spune:
Buna dimineata si o zi buna tuturor!
Itzy aveti o bubulina frumusica foc, sa fie sanatoasa si numai bucurii sa aveti de la ea!
In legatura cu constipatia, iti spun ce-am facut eu. Dupa cezariana am avut mari probleme, desi in sarcina totul a fost ok din pct asta de vedere. 6 zile dupa operatie, nimic
, apoi cu sup cu glicerina am reusit eu ceva, dar cu mari dureri. Oricum nu mai des de o data la 2, 3 zile, si greu de tot. Eram in stare sa iau un laxativ puternic numai sa scap odata de dureri si balonare, dar noroc ca n-am luat. Era constipatie mai ales pe fond hormonal. In tot timpul asta dupa nastere am mancat multe supe de legume si pui, carne usoara de pui la gratar, branza de vaci, si f f putina paine, mai ales graham si cu semintze, cate un pahar de Activia mare cu musli si piersici, si un litru de lapte cald baut de-a lungul zilei. La inceput, nici un semn de ameliorare. Am cerut ceva de la farmacie care merge cu alaptatul si mi-au dat Herbolax, produs naturist din plante culese din Himalaya (asa se si cheama linia de produse, Himalaya) care cica se pot administra fara nici o contraindicatie si in sarcina si alaptare, nu dau dependenta... Eu am luat in 2 seri cate 2 pastilutze si imediat am vazut rezultatele. POti sa intrebi si tu la farma, sau poate iti zice Innidaca e ok produsul asta. La mine a functionat, am luat 2 seri si acum totul e reglat ok de vreo saptamana. Bebe nu a avut diaree, nimic. Sper sa te ajute si pe tine
Lakioana am vizitat si eu paginutza voastra. Riana este o scumpica, multi pupici din partea noastra!
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
Buna dimineata!
Nu am mai intrat deloc de la pag 2 nici macar nu am citit...
Sunt din nou suparata, iarasi probleme in "paradis" si pitica a avut 2nopti f agitate din cauza colicilor. Am introdus si Bonissan in meniu, am sunat pediatra si mi-a recomandat un gel FLATULIN care mi se pare minunaaaaat. De ce nu mi-o fi spus pana acum de el??? Am dat-o pe burtik apoi am pus compresa calda si a dormit gargaritza de la 22 la 2,30 apoi de la 3 la 8,30. MINUNAT !!! Nu se mai chinuie deloc, e f linistita acum. Si de la 9 inca dormim in conditiiile in care ieri si alaltaieri a dormit cam 4ore toata ziua, iar noaptea max 3,5ore.
Cam atat despre noi, sper sa revin cu vesti mai bune...
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi
Sandra, imi pare bine ca a scapat de colici. La mine n-au mai revenit, nu stiu daca am scapat de tot, dar am sa folosesc si eu Flatulin daca este nevoie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Merg inapoi la Maria. Ca am lasat-o in patut si plange.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
inni spune:
quote:
Originally posted by eloise
Herbolax... POti sa intrebi si tu la farma, sau poate iti zice Innidaca e ok produsul asta. La mine a functionat.
E OK.
Poze
Poze Ami
putzuruca spune:
Buna-ziua mamici si bebici,
Gargaritza noastra e cam agitata din cauza colicilor. Nu se manifesta violent dar nu prea doarme deci si noi dormimpe rand.
Itzy si Adriana, mi-ar placea sa ne vedem in parc dar sa vedem cum va fi vremea.
Nicol, trebuie sa ne adaptam vremii, n-avem ce face. Oricum va fi frumos, eu sunt sigura de asta.
Adriana, nici eu n-o trezesc pe gargaritza. Ii dau papi cand se trezeste ea.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea