Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, eu nu am putut sa vad pozele, imi da eroare.
Tzuni, am scapat de febra pentru ca am facut exercitii de intindere inainte si dupa alergare. Alta data nu le faceam din graba, insa ar fi trebuit sa stiu mai bine de atit. E o diferenta uriasa. Ma duc sa mai dau o tura si azi. Ieri a fost chiar placut desi am ajuns acasa rosie ca racul si cu limba uscata de sete.
Roxa-boxa, pe unde te-ai ascuns?
Cred ca a venit sezonul de hibernare, parca e din ce in ce mai putina activitate pe aici.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni, ma bucur ca-ti plac retetele mele simple(la complicate nu ma bag, varzica eu o 'dezbrac' de primele foi, si cand e fiarta ii tai cotorul (o felie din partea respectiva) pe care il arunc, restul o pun intreaga, dar poti sa o tai in jumatati, intra mai mult parmezan, deci si mai bun! (normal e putin amaruie dar in combinatzia asta nu)

Zuzilici nici eu nu am putut sa vad pozele.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Va scriu rapid inainte sa plec la munca. Nu stiu ce s-a intamplat cu pozele dar va rog sa incercati aici.

BOTEZ

Meniul meu azi e:
MD - Cereale cu iaurt + cafea cu lapte
P - Ciorbita + carne de vita cu legume la cuptor
C - salata de varza
Gustari: 2 mere , 1/2 pepene galben, 1/2 ananas

Weekend placut tuturor celor care l-ati inceput.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

zuzilici, nu cred ca albumul e publlic, imi spune asa 'This User Has No Shared Photos', pupici micutei crestine!

Mergi la inceput

am uitat sa scriu meniul de azi:

d: cafea cu lapte si prune
p:varzica de ieri salata verde si doua okiuri la teflon cu putin ulei de masline +1 felie paine neagra
c: salata de ton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici...eu nu m-am ascuns, sunt la job, am fost ingropata pana in gat, pana ieri...azi am mai respirat.

In Cluj a fost si este friiig si a nins, acum ninge cu viscol

Delidana, sefo, vad ca am incasat un dar nu zic cum stau, pana luni, k sa nu ma laud ... oricum "oficial" imi merge bine ... mai am 2 impachetari, sunt absolut incantata de rezultatul impachetarilor, pe bune

pe maine,

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Azi sint fericita! Depeche Mode a cistigat premiul pentru cel mai bun grup la "2006 Mtv Europe Music Awards"!!!

Revenind la ale noastre, Roxa-boxa, astept rezultatele cu mare interes.
Zuzilici, tot nu pot sa vad pozele....
Cum de-ai inceput munca deja?
Tzuni, ce faci, muncesti de zor?
Weekend placut, fetelor!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, muncesc de zor. Luni lansez cu mare tam-tam ultimul film documentar pe care l-am facut "Stavropoleos" . Si sunt multe de facut...

Ma bucur pt Depeche Mode! Cum ma bucur de fiecare data cand U2 castiga cate ceva. Ca tare dragi imi mai sunt...

Va pup
Tzuni

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor va doresc un wek placut tutororNu stiu daca voi avea timp sa intru, asa ca daca nu, ne auzim luni la raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, am luat mana de pe cioco dupa ce am papat-o.
In week. am musafiri si renunt la dieta.
Da, intr-o saptamana am scapat de un kg. Binisor.

Zuzilici, nu se vad pozele. Felicitari pentru micuta crestina!

Tzuni, bafta cu lansarea!

Week. placut!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput