Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Dordia, aminteste-ti ce te-a facut sa te mobilizezi data trecuta.
Iar cheful vine si el, important e sa incepi.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Sigrid, ma bucur c-ai revenit printre noi!
Cami, bafta multa!
Delidan, spor la alergat. in Buc ploua si e friiiiig de' mori!
Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina
P: pui cu orez
S: sunca praga cu paine neagra si ardei
Revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Am mancat aseara 3 patratele de cioco...asta e..ii dau inainte cu regimul.
M-am cantarit si am slabit doar un kil.
Meniul:
-cafea, omleta, digesta, ardei gras
-suc
-pui cu legume
-suc
supa de legume
-2 felii cascaval, peste
-3 mere
Le-am scris alandala ca am o durere groaznica de cap si o greatza...stiu de la ce mi se trage: de la oboseala..4 ore am dormit ast'noapte.
Va pup
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
an-k spune:
aaaa, pai daca se pleaca la mare, la soare vreau si io, ca a ci e un frig si o vreme mohorata... de dimineata, campul din spatele casei era acoperit de bruma, iar geamurile aburiteee, brrrr, deci azi noapte fura sub 0 grade. Deci imi fac bagajele, da?![]()
Meniul de azi:
cafea cu lapte(sau lapte cu cafea
)
P: salata verde, 2 rosii si sunca de pui, cu sare, ulei de masline si otzet de mere(salata)
C: Peste la cuptor cu varza de bruxelles(o urasc da a luat sotzu' asa ca sa o termin, o mananc- nici lui nu-i place, da cum mie imi trebuie legumeee...a facut un gest frumos si mi-a luat)
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Delidana spune:
Am revenit, dupa o ora de alergat, gifiit si mers. Dar mi-a facut bine, desi alergatul nu e pe lista mea de sporturi preferate insa citeodata e bine sa mai schimb activitatea dintre cei 4 pereti de la sala cu altceva.
Meniul:
MD: papaya, cereale cu lapte de soia, 1 felie de piine cu pateu
P: orez prajit cu vegetale si carne de pui
C: 1 copan facut la cuptor, 1 felie de piine, putina brinza, cu o salata de fasole verde aburita si ceapa.
Intre mese: 2 mere, 1 bucatica ananas, 3 felii de pepene.
Nu stiu de ce, dar cind vad pepenii astia mari si rosii mi se face o pofta mai rau ca la dulciuri. 
Carmen, 1 kg e foarte bine avind in vedere ca nu te-ai apucat de dieta asta de mult; o saptamina, doua? Ia mina de pe ciocolata, altfel o sa te miri la raport de ce n-ai slabit mai mult.
Tzuni, aici tocmai s-a terminat sezonul ploios, e racoare si sufla vintul, abia acum incepe vremea placuta. Chiar ca am avut spor. Vad eu miine cita febra musculara o sa am.
Ce mai face
ta? Sa nu-mi spui ca a ajuns cuier. 
Sigrid, bine ai revenit pe la noi, te asteptam mai des. Poate o tragi de mineca si pe mamicadulce sa ne mai viziteze.
Cami, iti tin pumnii pe 13 si sper ca ziua aceasta sa-ti aduca noroc. 
Deea, ai disparut de tot?
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
Delidana ai dreptate ! o sa incerc sa ma mobilizez!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
an-k spune:
Dupa ce v-am zis ca nu-mi place varza de bruxelles intru sa va zic ca fu delicioasa si sa va dau reteta, luata de pe net
. Adica eu o mancam fiarta si cu condimente, acum dupa ce am fiert-o am calit-o in putin ulei de masline si am pus piper si parmezan ras, o nebunie:)
Dordia, succes! Cu perseverenta vom reusi!
Delidana, ce bine ca e cald la voi, la mine si in casa e frig(ma refer la birou care nu a facut mereu parte din casa, era un fel de camara, l-am amenajat noi umpic dar nu are caldura). Vreau sa vina vara, sa merg la plaja(da sa fiu slaba!)![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Zuzilici spune:
Dragelor mii de scuze ca n-am reusit sa mai scriu dar am avut probleme cu pc-ul.
Delidana o sa dau raportul luni c-acum e deja terminata saptamana.
In orice caz am reusit sa scot pozele de la botez din camera asa ca va invit sa le vizionati daca aveti timp.
BOTEZ
Sper sa va placa cu toate ca n-am avut timp sa le reusez asa cum am sperat. Asa ca daca mai apare fiica-mea cu ochii rosii sa nu va speriati ca inca nu-i vampir.
Va pupic pe toate si merg sa citesc din urma atat cat o sa-mi permita Isabella.
p.s. Am inceput si munca part time asa ca timpul meu liber e foarte limitat.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
Tzuni spune:
Neata, leneshelor!
Zuzilici, faine poze!
An-k, acu' ca m-ai dat gata cu ciorba-ti, ma pregatesc sa fac si varza de-asta de-a ta! O lasi intreaga la fiert sau o tai in jumatati? Mie mi se pare cam amaruie...nu-i asa?
Delidana, ai febra?
Mephala, ai recuperat odihna?
Revin
Tzuni
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

ca la noi ploua si e o umezeala