Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Sigridutza, ti-am dus dorul pe aici...
, bine-ai iesit din frigider si da-i bice!
Iustin il iubeste pe zi ce trece mai mult pe Teodor, il pupa si-l mangaie toata ziua. Si Teo e un cumincior.
Iti multumesc pentru sfaturile in legatura cu alaptarea, ai dreptate: dulciurile si grasimile le voi elimina de tot.
Meniul:
-cafea, un crenwurst mare, 2 felii telemea, ardei gras
Gustare
-suc
-o punga digesta
Pranz
-juma de pui cu legume (ceapa, ardei, morcov, conopida, gogosari, rosii)
-suc
Cina
-peste la cuptor
-Activia mic
-un pahar lapte
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Fetelor, am salvarea:
olim, mephala, leeloo, lulu, mik, tzuni
mergem in Togo si...dormim pana nu mai putem! Cand ne trezim mancam fructe si (vorba cuiva) cerem bastinasilor sa ne faca vant cu frunze de palmier! Pt ca...uitati ce-am gasit in ziarul Ziarul:
SOMNUL INSUFICIENT INGRASA
Autor: (I.D.)
Daca dormiti prea putin aveti toate sansele sa deveniti obezi. Cel putin asa sustin cercetatorii americani de la universitatea Northwestern. Deoarece obezitatea a crescut cu 60 la suta in ultimii zece ani, se poate practic vorbi despre o adevarata epidemie la nivel mondial. Cercetatorii au gasit factorul comun tuturor obezilor, pe langa cantitatea mare de alimente consumate: perturbarea somnului. Un dezechilibru al somnului deregleaza apetitul, aportul nutritiv si consumul de energie. Acestea pot duce, in timp, la aparitia obezitatii, bolilor cardiovasculare si a diabetului. Mai ales adolescentii sunt restantieri la capitolul somn, ceea ce le afecteaza sanatatea ulterioara.
PS. Mephala, nu te lasam acasa, chiar sa stiu ca trag un sac pe tine! 
...oare Zuzilici si Cami sunt ok?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
salutare tuturor
sunt doar in trecere, asa ca va doresc o seara frumoasa![]()

cand plecam in togo
Tzuni spune:
olim, tu fa-ti bagajul, sa fie gata!...si sa prinzi loc la geam! ![]()
Meniul meu de azi:
D: nimic
P: un kefir
S: orez cu ficat de pui si ciuperci...si-acum mi-e rau!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...oare Zuzilici si Cami sunt ok?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Cred ca Zuzilici nu si-a revenit inca cu fusul orar ... nici eu nu am reusit sa mai vorbesc cu ea.
Eu sunt ok, de maine incep stimularea FSH si dupa calculele mele pe 13 nov. fac punctia ( sper sa nu-mi poarte ghinion 13 ), iar pe 16 nov. intregim familia
Nu mai am timp sa intru nici macar sa citesc, am foarte multe probleme de pus la punct pana la punctie.
tuturorCami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
dordia2000 spune:
fetelor...eu nu ma simt bine deloc. E o vreme de cacao afara si...mie imi e foaaaame dar....m-am hotarat sa nu mai fac abateri ca tot stagnez de ceva timp asa ca....ar fi cazul sa ma mobilizez. Dar cum??? ca nu am chef de nik.!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
olim spune:
NU ESTI SINGURA
si la noi e foarte urat si nu ai chef de nimic,mai ales de munca

rontaie niste morcovi, poate iti trece foamea
Delidana spune:
Buna dragelor,
Vad ca ati emigrat in Togo, asa, in masa. ![]()
Eu am inceput munca, ceea ce inseamna mai putin timp liber, dar asta este. De ieri m-am reapucat de sport, am fost la sala, iar acum ma pregatesc sa dau o tura de alergat desi ma cam dor picioarele, insa mi-am propus 3 zile (cel putin) de miscare pe saptamina si sper sa ma tin de ele. S-a mai racit vremea si pe aici, insa comparativ cu ce calduri insuportabile au fost, acum e o placere sa stai pe afara. Ma duc sa profit. 
V-am pupat.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie