Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt de groaza, fetelor! Mi-e rusine de mine! Gata...plec in Togo! ...sa ma manance bastinoshii!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

vreau si eu la Togo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Postul incepe pe 15 noiembrie.

Tzuni, ia-ma si pe mine cateva zile, vreau sa evadez si sa ma odihnesc!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Acu' musai tre' sa deschid o lista cu inscrieri!

Deci, pt Togo s-au anuntat:

1. olim
2. mephala

...astept inscrieri! Aveti grija ce luati in bagaje! Costumul de baie si un parfum! Vom manca fructe exotice si vom dansa cu localnicii (totul pt intretinerea siluetei si conditiei fizice).

Buna dimineata!
Sa aveti o zi faina!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Tzuni, neah, daca tre sa-mi iau costumul de baie...renunt...si nici sa dansez cu localnicii n-am chef...ca-s grasa...doar sa depanam povesti, sa ne uitam la filme, sa jucam carti...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

Din pacate nu pot da raportul ,ptr. ca nu m-am cantarit si oricum sunt la CM si s-ar putea cantarul meu sa arate eronat.

Am fost cuminte oricum ,am mancat ponderat si "cu cap" .
Mi-am continuat gimnastica ,insa impachetarile si electro nu ....din lipsa de "spatiu" la salon, am cedat in favoarea clientelor .

Meniul meu de azi :
MD: Crenvusti de pui + ridichi ;
P : Fructe ;
C : Hamsie prajita + mamaliga + mujdei .

Vreau si eu cu voi la bastinasi !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Tzuni - suna tare bine varianta Togo - mai ales dupa frigul ce a dat peste noi pe aici!

Eu am inceput sa-mi fac planul cu ce voi gati pentru saptamina viitoare de Sf.Mihail si Gavril - cind voi avea sarbatoare in familie (dat fiind ca ne serbam si eu si sora mea) - o sa gust si eu dar sunt hotarita sa ma limitez doar la a gusta!
Trebuie sa-mi fac si programare noua la nutritionist pentru saptamina viitoare - marturisesc ca meniul asta cu multe lactate nu prea imi tine de foame si seara ma cam "stringe" stomacul, asa ca o sa o rog sa-mi schimbe tot pe carne, legume si salate.

Meniul de azi:
Md: struguri
Gustare: o mandarina
Prinz: brinza fagaras, iaurt, felie piine
Gustare: pere
Cina: ciorba pui, iaurt, felie piine

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Sunt de groaza, fetelor! Mi-e rusine de mine! Gata...plec in Togo! ...sa ma manance bastinoshii!

_

Tzuni, daca vrei sa te manince aia, tre' sa te mai ingrashi.

Vreau si eu la soare. Si bastinasi care sa-mi faca vint cu un evantai imens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Meniul de azi :
- cafea neagra si o felie de chec (ops !)
- pulpa de miel la cuptor si ratatouille (vinete, ardei, dovlecei). un iaurt simplu
- salata verde cu ceapa, castravete si cu somon. fruct

Tre' sa incep sa beau ceai verde.

O zi excelenta la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

m am intors, proaspat iesita din frigider , dar acum chiar ca sunt pusa pe treaba si imi era tare dor de voi , de citit am citit tot dar nu am mai scris de rusine.
Delidana pt raport 84.00, daca nu e prea tarziu.
Eu de luni tin scarsdale si inca ma tin bine pe pozitii, am lista in bucatarie si sper sa nu cedez.
Carmen te pup si pe Teodor si Iustinel, mai povesteste ne ce zice Iustin de fratior , cum reactioneaza?Eu una personal nu as tine regim prea strict , as elimina doar grasimea in cantitate mare (costite, cefe porc etc) si dulciurile si in rest as manca normal, e f important laptele acum, ai timp sa slabesti , macar sa alaptezi pana la diversificare.

Felicit toate fetele care s au tinut de treaba si tin aproape

va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput