Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

fetelor dau si eu raportul cu intarziere....stagnareeeeeeeeeeee!!!! Cred ca m-am blocat sau....ceva nu fac cum trebuie. O sa mai studiez si sa imi revizui un pic dieta! Va pup si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, mai Delidana, is in Togo cu o punga de hatie maro trasa pe cap!

Daca va spun cate abateri am avut numai azi, ma trimiteti sa-mi deschid singura un subiect cu titlul "Let's beep together!"
Nu mai am energie, fetelor! Ceva e in aer! Nu am chef sa ma mobilizez! Nimic din ceea ce fac nu-mi iese bine! Mancatul interziselor e singura chestiune pozitiva, care ma face sa ma simt bine!

Of, Sabina, si io am de compus (texte), dar mi-a secat imaginatia! Zau ca nu mai stiu de unde pana mea sa strang vorbe si sa le aduc din condei!

Unde-i Carolinah sa ma trezeasca la viata?

Si unde-i Zuzilici, ca n-am mai vazut-o cam de multishor...

Fetelor, autoflagelati-ma!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tzuni hai capul sus, ca trecem si peste ziua de azi, eu te acompaniezi in starea care o ai azi, deja am bagat o cola si nu stiu cand ma voi opri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tzuniiii, trece.

eu azi noapte am avut o criza de bocealaaaaaa.Ma uitam pe partutri de compozitori care-mi plac mie si plangeam, si ziceam, ce tampita suuuunt, eu nu poooooooooot.
Eh, dupa juma de ora am putut:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Eu am intrat intr-un program infernal la birou, nu-mi vad capul de treaba, dar tot mai gasesc 5 minute sa-mi arunc un ochi la ce scrieti voi pe aici...

Vad ca lumea suspina dupa clasicii pufuleti romanesti (care de altfel sunt si preferatii piticului meu!) - eu uneori suspin dupa aia inveliti in ciocolata pentru ca din astia nu am mai vazut prin magazine...deh, vrabia malai viseaza!
Si eu ca si an-k am mai inceput sa maninc si alte lucruri "interzise", dar in cantitati mici si rar, doar asa de pofta. Eu zic ca e ok, orice lucru cu masura nu poate face rau.

In ceea ce priveste meniul meu de azi nu prea difera de cel de ieri din motive de lipsa timp pentru cumparaturi...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am modificat lista.
Felicitari celor care au slabit: Olim, campioana saptamina aceasta, si Leeloo care cu fiecare raport ne dovedeste ca daca te tii de treaba reusesti.

Tzuni, o mica abatere cind si cind e fireasca, nimeni nu e de fier si face bine la moral, insa de aici pina la a da friu liber la porceala.... haide, revino-ti. Rasplateste-te si cu altceva in afara de mincare.

Putine fete la raport, haideti dragelor, inca va mai astept.
Fetele cu in dreptul numelui n-au mai dat raportul de mult. La 3 schimb cu o si la 3 nu vor mai fi pe lista. De fiecare data cind vor da raportul se sterge cite un sau o , dupa caz.

Meniul meu de azi:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: 1 piept de pui prajit la teflon, 1 felie de piine "whole wheat", salata, putina brinza
C: mamaliga cu brinza, 1 crenvurst.
Intre mese: citeva migdale, 1 mar.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ah, tocmai am vazut pe net un filmulet cu o bucatica din concertul DM de la Bucuresti. Ce amintire superba...mi-au dat lacrimile...pentru citeva clipe am retrait senzatia aceea de nedescris....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

ce bine ma simt, ca tocmai am tras o cola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sabinelu, saru'mana de grija!
Ma gandesc ca acusica incepe postul si as vrea sa tin macar prima si ultima saptamana. Dar laptele va fi la fel de consistent?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

de cand incepe postul fetelor?

Mergi la inceput