Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 7
Zuzilici spune:
Uf, sunt plina de nervi. Stupizii astia de la yahoo mi-au pus an "age restricted" pentru pozele de la botez si nu pot sa fac albumul public. Cred c-au vazut-o pe Isabella goala in cristelnita si s-au speriat ca-s vreo pedofica caci altfel nu pot sa-mi explic. Tocmai le-am scris sa schimbe statutul actual sa vedem ce se intampla. Daca nu mere o sa-mi deschid un cont in alta parte unde am sa pot sa postez pozele fara atata bataie de cap.
Delidana am inceput munca deoarece ownerul pleaca in concediu cu familia si nu prea are cine sa faca salariile. SI-apoi e deja vremea cand trebuie sa mai plec si eu de-acasa macar pentru cateva ore daca nu vreau sa ma tampesc de tot. ![]()
Fetelor pe maine. Weekend placut tuturor.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
an-k spune:
Fetelor am venit de la sala, e super acolo, si ce mi-a placuuut, wow! E tare fain, aparatele, felul instructorului in care te invata, super super, o sa mai merg luni, cand o sa fac aerobic 'body balance' (habar nu am ce e dar o sa vad atunci), azi am facut cardio- bicicleta medicinala si eliptica, si inca 4 aparate, primele 2 sapt voi face doar aceste 4 + (unele zile aerobic altele aquagim)+ sauna. Am 84,4 kg![]()
Delia, te rog cand poti si ai timp, sa stergi tot la mine si sa scrii de luni ca si cum as incepe, pentru ca din cauza cantarului defect nu stiu cat adevar e in datele afisate.
Tzuni, spor la treaba, si succes la lansare.
Zuzilici, astept pozele
, poate pe webshots intra mai usor. Asa simteam si eu dupa nastere si simt si acum, am nevoie cateva ore pe zi sa evadez (scoala, sala... orice) ca sa ma pot intoarce proaspata la Bia. Succes la serviciu.
Meniul de azi:
d: iaurt cu fructe 0%grasime, 0%zahar si cafea
p: pui la rotisor fara piele, o felie paine neagra si cafea
C: din puiul ramas de la pranz(rotisatu') ii torn niste smantana extra light, niste broccoli la aburi si cam atat- destul nu?
Acu imi e pofta de un suc de fructe, am de mere, yummy!
Maine ma voi delecta cu paine de shabat pt ca am fost cuminte
, si am si kef de bucatareala.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
roxana1974 spune:
io am intrat sa va salut...
azi am mancat cateva snitzele de pui, goale ... habar nu am cate (vreo 4 - nu deodata
) ... si recunosc, niste praline, de dimineata, eu am ramas addicted...
ma duc sa beau niste apa...
Delidana spune:
An_k, felicitari pentru efortul depus la sala. Voi schimba datele tale din lista marti, dupa ce se da raportul.
Zuzilici, am inteles. Spor la munca si numai bine. 
Roxa-boxa, am vazut "The Prestige" ieri....
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Delidana, cre ca te-ai hotarat sa-mi frangi inimioara, vai, am citit despre The Prestige, nu stii cum astept sa vina si in amaratul asta de Cluj...
Delidana spune:
Ba crede-ma ca stiu, si eu am citit pe citeva site-uri pareri despre acest film inainte sa-l vad si gindeam ca si tine: "oare cind o sa vina si in amarita asta de Tailanda?" Si uite ca a venit. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Buna, frumoaselor!
Azi sunt la munca
pana spre seara, tarziu. Ieri am fost la filmul www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=13923" target="_blank">asta. Foarte fain, merita vazut!
Meniul de azi:
D: 3 felii paine neagra cu 2 cremwursti
P: o para maaaaare
S: habar n-am
Mi-e frig de mooooor! Stau cu caloriferul sub birou, sper sa nu ia foc!
E cald de la el, dar mie tot frig imi e!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, spor la munca. Ia fa citeva genuflexiuni, sa vezi ce te incalzesti! ![]()
Da, interesant film, care actor ti-a placut cel mai mult? ![]()
Nu vreau sa fiu rea dar ai intrat cumva in greva foamei?? 
Tzuni spune:
Buna Delidana! Am facut trasee la
intr-o veselie! La cata apa am baut...
Nu-s in greva foamei, dar mi-e frig sa ies sa cumpar mancare si aici la birou nu prea am ce papa!
Ce actor mi-a placut? Paaaaaai...in ochii mei DiCaprio abia acum s-a reabilitat dupa The Aviator. Il iubisem pt Catch Me If You Can,, apoi l-am urat...Acum mi-e iar simpatic!
Si-mi place Alec Baldwin acum la maturitate. Arata mai bine.... AI vazut si tu filmul?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Da, Tzuni, am vazut si eu filmul si mi-a placut de Mark Wahlberg.
Si de Leonardo, bineinteles....![]()
Poate daca dai o fuga sa-ti iei ceva de mincare te mai incalzesti.
Eu tocmai am dat gata o jumate de pepene si arat cam asa
.