Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sa stii ca mi-e pofta de ppn! Pe-aici n-am mai gasit in magazinele de cartier. Numa' d-ala italienesc care e un fel de castravete mai dulce! E bun, dar parca nu-i ppn adevarat!

Ai vazut "Volver"? E cu Penelope Cruz....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Nu am vazut "Volver" dar mi-ar place sa-l vad; inca n-a aparut pe aici. Ultimul film cu Penelope Cruz pe care l-am vazut a fost "Bandidas", in care a jucat si Salma Hayek. Amuzant, un fel de "Zorro" in varianta feminina.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Plec sa-mi rezolv treaba la un alt job si de la 20.00 sunt libera . Ma duc sa ma bucur de ce-a mai ramas din duminica asta!

Va pup si ne vedem dimineata la raport!

Cu drag
Tzuni

PS. Zuziliciule, Io am vazut pozele de la Cami!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni m-ai dat de gol! Zuzilici eu m-am gandit sa le pun pozele de la botez la fete, dar nu aveam acceptul tau si am asteptat sa ajungeti acasa si sa le pui tu. I le-am aratat in schimb lui Tzuni . Daca nu ai nimic impotriva le pot afisa eu.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Cami nici o problema, chiar te rog daca poti sa le pui tu. Eu asa cum am mai scris deja, am facut reclamatie celor de la Yahoo si deja mi-au modificat contu. Asa ca acum se pot vedea pozele:
BOTEZ
Cel putin asta sper eu. Vizionare placuta!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Uitati si aici: Poze botez Isabella

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata.

De azi am 5 zile de concediu. Mi-am facut o gramada de planuri. Vreau sa vad multe filme...daca-mi iese vad macar vreo 2 . In Cluj intre 6-8 Nov e festivalul filmului francez. Sunt 3 filme frantzuzesti, ce mai festival...sper sa ajung sa vad macar unul.

Raport: 58 kg! aveam mai putin ieri dimineata, nici nu va zic minimul de saptamana trecuta. Mi-e asa de ciuda ca nu am reusit sa raman acolo, dar saptamana asta abia incepe si mai am 2 impachetari cu parafango, dupa care incep din nou masajul anticelulitic, si ceva exercitii acasa, seara, ca nu am timp alta data.

Va si ne vedem mai tarziu,

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noël spune:

Buna dimineata!
In ultimul timp am tot intrat dar am avut atatea probleme cu computerul ca tot ce scriam ...disparea! De citit v-am citit in fiecare zi!
Cantarul este...neschimbat ... datorita abuzului de la sf. de saptamana. Asta e! Merg inainte!
Meniul zilei de azi:
-md iaurt+ toast+ sunca presata degresata
- fruct
-p pui cu legume
-fruct
-s supa/ciorba+ toast

scopul meu pt. saptamana asta e sa nu mai mananc dupa ora 18 nimic...incep prin a ma mobiliza de azi! Tineti-mi pumnii!

V-am pupat pe toate! Spor la slabit si la cat mai multe kg date jos ca bate Craciunul la usa! Mai sunt 7 saptamani!

P.S. O sa incerc sa intru cat de des imi va permite timpul! Daca nu se intampla zilnic sa nu credeti ca am abandonat sau ca nu va citesc... Sunt aici!

Noël

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

M-am uitat pe pozicile de la Zuzi, Doamne ce multe ai facut! Din pacate nu stiu ce are compu meu ca nu le pot vedea decat asa, mici, dar am putut sa le deschid pe cele din link-ul postat de Cami sa admir printesa. Cel mai mult mi-a placut "Fata lui Tata" dar asa de bine seamana cu mama ei

Va
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Vesti bune pentru raport: dimineata cintarul arata 70.5kg!!!
Va marturisesc ca m-am urcat pe cintar cu inima strinsa intrucit ieri am pacatuit cu o superba tarta de capsuni pentru care m-am simtit vinovata toata ziua...Dar de azi ma intorc la regimul meu obisnuit si sper ca pina saptamina viitoare sa schimb categoria...si poate sa ma urc si pe podium!

Meniul meu de azi suna asa:
- MD: o banana
- Gustare: 2 pere
- Prinz: o cutie mare de perlute cu smintina, un activia de baut si 2 felii de piine prajita
- Gustare: un mar
- Cina: piept de pui cu ciuperci

O saptamina buna sa avem!

Editez pentru ca intre timp am vazut pozele de la botezul Isabellei - doamne cit de frumoasa este - ca o printesa!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Zuzilici !

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput