Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 28
nastad spune:
2 poze dragi mie:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=/4498scd
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
mephala30 spune:
Da, Crys, sunt fttttt. motivata sa 'biabie' ('sa slabesc' in lb. lui Iustin).
Nastad, uf, multa sanatae copilasilor si sa n-o luati de la capat cu raceala.
Vaiii, ce frumos e Doruletz! Ce zambet are!
Si Onitza cred ca-l iubeste tare mult!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
mephala30 spune:
Delia, ai plecat la culcare? Sau la citit?
Tzuni, vin si io la tine! Ma strangi la pieptul tau? 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
zisaCami spune:
Delia, Carmen, Crystina o fi un semn cu asemenea presimtiri!
Doamne-ajuta sa fie asa!

Nastad Dorulet seamana tot mai mult cu tine! 
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
dordia2000 spune:
Nastad superbi copilasi!!! Sa iti traiasca comorile!!!
Fetelor eu azi m-am apucat de regimul ala 3-3-3 dar...imi sta gandul la mere...cai verzi pe pereti!!! deci cred ca renunt la el si reiau dieta sanatoasa! Voi ce ziceti??? E bun de ceva regimul ala 3-3-3???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Sabina spune:
Tzuniii, moooor de ras!!!!
sa stii ca s-ar putea sa fac partitura de slabit:D, ai mei vor la munte in we, iar eu am repetitii pt concert,deci mai mult ca sigur stau acasa.Plus examenul ala care nu se mai fixeaza odata, ufff.
Cami...iti tin pumnii f f stransi!!
Daca n-aveti alte idei pt aniversare...exact pe 26 noiembrie am concert sala radio(studioul Alfred Alessandrescu),cu piesa cea noua pt 6 instrumente de suflat, si am sa fac si o miniexpozitie foto acolo.
Invitatia e valabila pt toate Bucurestencele! Ok, si thailandeze, englezoaice, Belgience, Frantuzoaice, nemtoaice...am uitat ceva?![]()
Doina, ce frumosi suuuuunt!!!
Hm...3-3-3??
Sa n-aud!!!
scopt biciul.Dieta sanatoasa e pe primul plan.
Eu insa nu-s prea cuminte, nu mananc mai nimic.Dar am fost plecata toata ziua de-acasa....vreo 3 zile la rand.Asa ca am mancat mai degraba seara.Bine ca nu f mult, si dietetic,si de post.dar nu e buna inversarea asta.
promit sa remediez.
In schimb am mers DOAR pe jos in toate drumurile.Pe cuvant de onoare ca fac doar cu 15 minute mai mult decat cu autobuzul...deci....merita!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
LunaNoua spune:
Buna dimineata !!!
As vrea si eu sa ma alatur voua, vad ca sunteti un grup tare activ. Ma stradui din rasputeri sa dau si eu jos "kilele". Am incercat o gramada de "solutii" ... in prezent : bicicleta eliptica .. si in cautate de regim alimentar... Ce ziceti? mai e loc si de mine intr-un nou stil de viata?
O sa raspund maine si la intrebarile de pe prima pagina, acum este prea tarziu si dupa o noapte nedormita...
Pe maine. 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Tzuni spune:
Neata, gashca!
LunaNoua bine ai venit intre noi si spor la slabit! Sper sa te simti bine intre noi!
Mephala, perversa-mica, intai ma certi "ca-i post", apoi vii sa-mi spui ca vrei sa te strang la piept! Acu' ce sa fac? Vin' la mama...
Ti-am zis ca vin la Iasi sa te vad si sa te strang in brate! M-ai intrebat (cred ca tu) despre ce vedeta era vb. Era prezentatoarea stirilor de la ora 17.00.
Zuzilici, asa e, aveam in plan o vizita in Canada, dar nu s-a mai putut. Din pacate, prietena mea are ceva necazuri si n-am vrut sa-i mai merg si eu pe cap. Am convenit ca asteptam momentul potrivit pt amandoua.
Delidana, vezi cum e? Cum plec eu din fata calculatorului, cum se anima pe-aici atmosfera!
Sabina, daca-s in Buc pe 26 vin sa te vad la concert si expo!
Roxo-boxo, ogoaie-te, nu mai munci atata! Mai sezi si cugeta!
Sigrid, crystina, Noel, oLo, Mik, Cami, Nastad va pup pe toate. Chiar si pe cele pe care nu v-am nominalizat din graba!
Azi fac o zi de kiwi - nu stiu de ce, dar ma simt balonata. Macar ca incerc sa tin postul si mananc clar mai sanatos!
Si inca ceva: azi am chef de shooping. Asa ceva mi se intampla o data la jumatate de an, asa ca trebuie sa profit. APropo! Voi stiti ca eu imi cumpar haine fara sa le probez? AM oroare de cumparaturi, asa ca intru in magazin, apreciez ochiometric o haina de care am neaparata nevoie si o cumpar. Si nu bat magazinele: merg fix in magazinul unde stiu ca gasesc obiectul vestimentar pe care-l caut si primul care cred ca mi se potriveste ca marime, il cumpar.
Asa ca...va rog
nu ma bruscati azi sub nici o forma - sa nu-mi treaca cheful!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
DianaR spune:
Cami, ce bine ca puiutii au ajuns frumos in burtica la mamica! Dragii de ei... Sa stai cuminte sa ramana la caldurica unde-i cald si bine!
Tzuni, succes la cumparaturi! Pai la silueta ta iti permiti sa cumperi ochiometric hainele...
Lunanoua bine ai venit! Spor la dat jos kilogramele!
Nastad, dulce-i Doruletul tau!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
crystina spune:
Neatza fetelor!
Azi am zi de cumparaturi iar..maine e ziua a doua dintre prietenele lui Lilly..asa ca dau o tura prin magazinele cu jucarii.
Nu stiu ce mananc azi..dar mi-am inceput ziua cu stangul, mai exact cu o portie de crema de zahar ars. 
Tzuni,bafta la cumparaturi! Sa ne zici ce ti-ai luat!
Luna noua, bine ai venit si bafta la slabit!
Doina, sa-ti traiasca puiutzii frumoshi!
Diana, sa-ti traisca si tzie copilashii. Super dragutzi!
Pup toate fetele!