Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Asa ca...va rog nu ma bruscati azi sub nici o forma

desigur, d-soara 'bruscheta'....

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Da, Crys, sunt fttttt. motivata sa 'biabie' ('sa slabesc' in lb. lui Iustin).

Nastad, uf, multa sanatae copilasilor si sa n-o luati de la capat cu raceala.
Vaiii, ce frumos e Doruletz! Ce zambet are! Si Onitza cred ca-l iubeste tare mult!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Azi ne luptam cu febra lui Doruletz, sper sa nu faca si Onitza!
Da, il iubeste foarte mult si am mai multa incredere in ea.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza din nou

hai sa raspund si eu la intebarile de pe prima pagina, asa cum v-am promis

1. Ma gandesc la South Beach, dar nu am cartea. Acum am inceput sa fac si Cardio cu eliptica.
2. Eliptica (5-6 zile / saptamana)
3. Am incercat nemancatul deloc-deloc timp de o saptamana (cu nici un kg dat jos), monti (nici un rezultat).
4. A manca sanatos ... how knows????
5. ???
6. Nu am reusit sa adaptez nici o dieta stilului meu de viata. Poate "hranirea cu lumina" ar fi cel mai potrivit , ca tanti aia din Australia, pentru ca efectiv mi-e o povara sa stau toata ziua sa ma gandesc la mancare, la ce sa gatesc, la ce am nevoie, diete, etc ...
6. Dietele pe baza de muuuuuulta carne...motivul: eu nu mananc carne

Gata, am terminat si interviul. Va multumesc pentru primirea calduroasa, de azi sunt oficial la slabire cu voi.

Numai bine

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

Delia, Carmen, Crystina o fi un semn cu asemenea presimtiri! Doamne-ajuta sa fie asa!
Nastad Dorulet seamana tot mai mult cu tine!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Parerile sunt impartite, unii spun ca Oana seamana cu mine , altii ca Doruletz .

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Nastad superbi copilasi!!! Sa iti traiasca comorile!!!

Fetelor eu azi m-am apucat de regimul ala 3-3-3 dar...imi sta gandul la mere...cai verzi pe pereti!!! deci cred ca renunt la el si reiau dieta sanatoasa! Voi ce ziceti??? E bun de ceva regimul ala 3-3-3???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Multumesc mult!
Cat despre regim , eu nu am putut sa-l tzin ,as fi mancat altceva decat aveam nevoie in ziua respectiva.
Succes!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Doina, ma bucur ca avem vesti de la tine.
Cami, . Stai acasa si te odihneste.
Zuzi, aseara n-am citit nimic pe net, noroc ca ti-a raspuns Crys.
Tzuni, shopping placut.
Delidana si cele care stati la soare, povestiti, va rog cum mai e la voi. la mine bate vintul si n-am mai vazut soarele de 3 zile, si asta ma deprima.

Meniul de azi :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata
- o felie de friptura de porc, linte, sos harissa. un iaurt
- salata de andive cu brinza de oi, nuci si putina ceapa dulce. un fruct

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Tzuniii, moooor de ras!!!!

sa stii ca s-ar putea sa fac partitura de slabit:D, ai mei vor la munte in we, iar eu am repetitii pt concert,deci mai mult ca sigur stau acasa.Plus examenul ala care nu se mai fixeaza odata, ufff.

Cami...iti tin pumnii f f stransi!!
Daca n-aveti alte idei pt aniversare...exact pe 26 noiembrie am concert sala radio(studioul Alfred Alessandrescu),cu piesa cea noua pt 6 instrumente de suflat, si am sa fac si o miniexpozitie foto acolo.
Invitatia e valabila pt toate Bucurestencele! Ok, si thailandeze, englezoaice, Belgience, Frantuzoaice, nemtoaice...am uitat ceva?

Doina, ce frumosi suuuuunt!!!

Hm...3-3-3??
Sa n-aud!!!
scopt biciul.Dieta sanatoasa e pe primul plan.

Eu insa nu-s prea cuminte, nu mananc mai nimic.Dar am fost plecata toata ziua de-acasa....vreo 3 zile la rand.Asa ca am mancat mai degraba seara.Bine ca nu f mult, si dietetic,si de post.dar nu e buna inversarea asta.
promit sa remediez.
In schimb am mers DOAR pe jos in toate drumurile.Pe cuvant de onoare ca fac doar cu 15 minute mai mult decat cu autobuzul...deci....merita!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Multumesc mult!
Succes si !

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LunaNoua

Buna dimineata !!!

As vrea si eu sa ma alatur voua, vad ca sunteti un grup tare activ. Ma stradui din rasputeri sa dau si eu jos "kilele". Am incercat o gramada de "solutii" ... in prezent : bicicleta eliptica .. si in cautate de regim alimentar... Ce ziceti? mai e loc si de mine intr-un nou stil de viata?

O sa raspund maine si la intrebarile de pe prima pagina, acum este prea tarziu si dupa o noapte nedormita...

Pe maine.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Bine ai venit si spor la slabit!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Uiatm pe Carmen/Mephala, ai sa vezi si la ai tai pui tot soiul de expresii si zicale inteligente si dragutze. unule vor ramine memorabile !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata, gashca!

LunaNoua bine ai venit intre noi si spor la slabit! Sper sa te simti bine intre noi!

Mephala, perversa-mica, intai ma certi "ca-i post", apoi vii sa-mi spui ca vrei sa te strang la piept! Acu' ce sa fac? Vin' la mama... Ti-am zis ca vin la Iasi sa te vad si sa te strang in brate! M-ai intrebat (cred ca tu) despre ce vedeta era vb. Era prezentatoarea stirilor de la ora 17.00.

Zuzilici, asa e, aveam in plan o vizita in Canada, dar nu s-a mai putut. Din pacate, prietena mea are ceva necazuri si n-am vrut sa-i mai merg si eu pe cap. Am convenit ca asteptam momentul potrivit pt amandoua.

Delidana, vezi cum e? Cum plec eu din fata calculatorului, cum se anima pe-aici atmosfera!

Sabina, daca-s in Buc pe 26 vin sa te vad la concert si expo!

Roxo-boxo, ogoaie-te, nu mai munci atata! Mai sezi si cugeta!

Sigrid, crystina, Noel, oLo, Mik, Cami, Nastad va pup pe toate. Chiar si pe cele pe care nu v-am nominalizat din graba!

Azi fac o zi de kiwi - nu stiu de ce, dar ma simt balonata. Macar ca incerc sa tin postul si mananc clar mai sanatos!

Si inca ceva: azi am chef de shooping. Asa ceva mi se intampla o data la jumatate de an, asa ca trebuie sa profit. APropo! Voi stiti ca eu imi cumpar haine fara sa le probez? AM oroare de cumparaturi, asa ca intru in magazin, apreciez ochiometric o haina de care am neaparata nevoie si o cumpar. Si nu bat magazinele: merg fix in magazinul unde stiu ca gasesc obiectul vestimentar pe care-l caut si primul care cred ca mi se potriveste ca marime, il cumpar.
Asa ca...va rog nu ma bruscati azi sub nici o forma - sa nu-mi treaca cheful!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Sporla cumparaturi!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput