Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Crys saru'mana mult de tot.
Apropos de ce e examenul programat atat de tarziu??? Pana atunci uiti toate tip-urilr pr care ti le-a dat instructorul....
Oricum multa bafta si exerseaza cu sotul. Sper sa nu nunga atunci.
Delidana si eu care credeam ca numai in partea asta de lume n-a mers.
Tzuni parca era vorba sa vi si pe la mine anul asta. Ce s-a intamplat???

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cami, felicitari! Am o presimtire ca in curind ti se va implini visul. Sper sa se indeplineasca. Fii optimista! Iti tin pumnii!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Cami sper ca n-o sa te lase inima sa nu faci un test de sarcina pe 26 nov. Eu asa am facut si-am aflat cu 2 zile inainte de a-mi confirma dr. Nu-ti spun ce bucurie pe capul meu si ce de poze i-am mai facut instrumentului care-mi arata +.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Zuzilici ar fi abia a 10-a zi de la transferul embrionilor , iar rezultatul ar putea fi neconcludent. Cred ca mi-ar fi un pic teama sa nu am o zi proasta atunci, ma mai gandesc.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, spor la invatat, pe 28 dec. sa-i faci praf!
Ce bunatati ai cumparat?
De doua zile fac si eu cumparaturi: salata verde, rosii, castraveti, fasole verde congelata, brocoli, si azi-maine merg in metro sa-mi cumpar un bax de pulpe.
In caz de ma ia pofta dulciurilor, am cioco Heidi, 75%...cred ca e tare amara si nu e pe gustul meu, in cazul asta.
Of, tare mult am asteptat 'pachetul' asta de vointa. Si acu...ca l-am prins, nu vreau sa-i dau drumu' asa usor.

Zuzilici, te felicit, vad ca esti pusa pe fapte mari, ca si mine :). Sa vedem, care dintre noi va avea multe kile in minus peste o luna-doua-trei? ...asa, un mic concurs...
Sunt hotarata ca de Craciun sa gatesc meniuri Monti. Si dulciuri de asemenea. Ma inspir de pe culinar

Delia, mersi pentru informatie. Deocamdata sunt prinsa: ne uitam seara de seara la un nou serial aparut: Heroes.

Cami, sunt convinsa ca pe 28 noiembrie ne vei da vestea cea mare si mult asteptata: vei fi mamica! O simt...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Cami, Doamna Ajuta! Si eu am o presimitire buna!

Zuzi, din pacate aici lista de asteptare pentru examenul practic e lunga..oricum exersez la greu cu Ryan (noroc ca are rabdare cu mine!) si inca fac doua ore pe saptamana cu instructorul.Mersi!

Mergi la inceput

Carmen, n-am facut cumparaturi de mancare (aleale fac online sa nu ma abat de la lista si sa nu salivez printre rafturi) ci de haine! M-am innoit putzin..imi cadeau hainele de pe mine,mai ales pantalonii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, iaca buiaca....nu m-am gandit la cumparaturi de haine...
ma bucur ca ti-ai innoit garderoba!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Carmen,"iaca buiaca" Uite ca pe-asta n-o stiam!

Ma bucur ca ai vointza si mannaci si sanatos in acelasi timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Imi vine sa arunc calculatorul,merge din 2 in 2.
Copii au fost bolnaviori,s-au facut bine si vad ca de ieri au din nou muci la nas.
Lucrez 3 zile pe saptamana si in rest incerc sa scot capul din mormanul de rufe , cratitzi si dulciuri
M-am prostit rau de tot, nu ca as fi fost vreodata desteapta!
Cami , succes si astept vesti bune!
Carmen multumesc ca ti-ai adus aminte de mine!
Crystina
Tzuni
Miag ,capu` sus ,mergi inainte...ai un copil de crescut!
toate fetele! nu mai dau nume ,imi ia prea mult timp si imi face calc. figuri

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput