Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
Anya20 spune:
Wow, fetelor, multumesc pentru incurajari. Da, valen, asa ma linistesc si eu singura spunandu-mi ca tre sa fim bine toti 4 . Stiu ca nu e un lucru demn de lauda, dar ma bucur cand aud ca ati racit si voi in sarcina si ca bebelusii au fost bine . Si eu am racit cu Anya pe la 3 luni, destul de usor si pe la 8 luni destul de serios. Ce nu-mi place acum e ca varsta sarcinii e f mica si bebele este in formare si mai ales ma scoate din minti cand vad ca parca sunt din ce in ce mai rau. Sigur o sa-mi treaca, dar imi mai plang si eu de mila pe la voi .
Casiana, da, Anya doarme cam 12 ore pe noapte iar la pranz mai doarme vreo 2-3 (de cateva zile). Uneori nici nu simt ca o am in casa. E minunat, insa nu este meritul meu .
Intr-adevar, l-am vazut si eu pe Milan, care este f frumos. Normal, are si cu cine sa semene.
BiuMil spune:
Alina !
copilul meu s-a culcat la 5 jumate (trebuia sa fie un somn de dupa amiaza un pic intarziat pt ca am fost in vizita la verisoara lilou) si tot nu s-a trezit! i-am dat acum un bibe ...si ma duc si eu sa ma culc, ca maine dimineata ma voi trezi foarte foarte devreme!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mary ilie spune:
fetelor, mai intrati si voi sa ma tineti la curent cu scorul, ca noi n-avem unde vedea meciul cA prindem doar tvr international.....
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
Anya20 spune:
Mary, n-a inceput inca meciul. Si eu tin cu Steluta, dar nu-mi pun mari sperante. Vom vedea ce se intampla. Poate bag un oki la pauza si iti spun scorul.
dana_lucia spune:
Mary, poti intra pe onlinesport.ro si vezi comentariul in direct al meciului. Bafta!
kristinutza spune:
carmi, sa ne mai povestesti despre aventurile voastre organizate!
cristell, vroiam sa spun ca si eu tricotez, dar cand am vazut productia ta... uau! nu mai zic nimic de mine . f frumoase, bravo!
felicitari pt alexuta mergatoare!
bravo, miruna, pt o prima zi frumoasa la cresa!
alina, sanatate! sa treaca repede raceala .
am uitat cred sa va spun ca am lasat copil model de crescut acasa: doarme mult si singur, mananca bine, rade toata ziua cu gura pana la urechi. in plus, face kk si pp la olita! clar stie despre ce e vorba, cum se asaza pe olita nu exista sa nu faca ceva. cand il dezbrac sa-l pun pe olita rade si se grabeste sa scape de pampers, iar bucuria cea mai mare e sa puna mana pe putza si sa faca pp. e tare fericit si zici ca-mi face un mare cadou: imi arata dup-aia olita si vine sa-l pup. nu-mi vine sa cred, dar se pare ca vrea sa faca la olita cam tot timpul. a avut 24 de ore cu un singur pp in pampers (peste noapte nu a facut deloc pp!!! iar dimineata a umplut olita ). astept sa mai vad continuarea, dar daca o tine asa inca o sapt-doua inseamna ca e copil genial. (si eu mama denaturata ca nu prea aveam chef sa-l pun la olita ).
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
norina spune:
Alexuta, multumim Anya, iti tinem pumnii sa te faci bine. Stai linistita ca bebe e bine si tu vei fi la fel, ai sa vezi.Anya mica si samburelul din burticaIoana ai un copil minune . Acum te inteleg perfect ca abia il astepti pe al doilea. Esti o mamica tare norocoasa Pt fetele de afara, pana acum scorul e 0-0.Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Am uitat sa-l felicit pe Radu de Kristinutzapentru "realizarile "la olita - in ritmul asta pampersul devine istorie in scurt timp...si tu Kristinutzo, sa nu-l pui la olita, ntz, ntz, ntzGata , ma duc la dush la pauza ca se facu tarziu si sigur o sa stau pana la sf meciului, desi nu-s microbista dar sunt patrioata Teodora Sara (norina)poze
diplodocus spune:
Noapte buna de la noi!
CASIANA-mersi de raspunsuri
CRISTINA-deci asa, faci economie la Pampers?1 la 24 de ore...Bravo cumintzelului
IOANA-poate ai spus si nu am citi eu...La cresa merge buburuza doar citeva ore...Pina se obisnuieste cu programul complet sau doar sa socializeze cu copiii?