Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

multumesc fetelor!
si de la sotul meu pentru adresa cu comentariul meciului!
inca speram!!!!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

OK Mary ma bucur ca puteti urmari comentariul live dar pacat de autogol...asta e.

Mergi la inceput

mai, da prosti mai suntem, auzi tu sa nu ne dea ditamai Realul nici un gol si noi ne dam singuri AUTOGOL...offfff
hai ca m-am enervat....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

a pierdut steaua!!!!!

alexia,felicitari pt primi pasi
anya,insanatosire grabnica!!
kristinutza,felicitari lui radu!!!ege nu vrea deloc sa stea pe olitza.i-am cumparat din tr niste chiloti speciali pt pisu.sa vedem poate ne ajuta chilotii astia.
miruna,felicitari pt prima zi la cresa!!te admiram!! ege nu sta nici cu bunicile ,apoi la cresa.....

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buhuhu la toata lumea!

Anya, ai observat cate gravide racesc in primul trimestru, persoane care n-au racit de ani de zile spun ca racesc tocmai atunci,cred ca e legat de imunitate. Dar e totul OK, nu se intampla nimic! Stai linistita!

Kristinutza, pe bune ca Radu al tau e genial, la olita ma refer acum! Extraordinar!!!

Ioana, sa ne tii la curent cu Miruna! iti tin pumnii pt luna viitoare!

Dinu se scoala la 5, are 2 somnuri ziua, 8-9.30, 14-16, cam asa ceva.Nu pot sa-l las singur nicio clipa, ieri l-am lasat in tarc pt 5 minute si s-a lovit la nas destul de tare, de o jucarie cred, iar cand e pe jos e pericol public.

Jadi, ce inalt e Vlad!! Super!

Hildeee? Mi-am adus aminte de Stefanut al tau care si el e foarte inalt...Ce mai face? Daca nu intri, te invit la discoteca!

BiuMil,este baiatul tau frumos de pica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Anya, eu nu am racit in sarcina dar eram pe punctul de a lua o gripa ingrozitoare(era o epidemie de gripa si toata familia si colegii de serv.aveau gripa) si stii ce am facut, am cumparat multe portocale si lamai si am facut suc dintr-o lamaie si portocale si am baut zilnic.
Mie, in sarcina, doar mi-a curs un pic nasul dar lamaia si portocalele m-au ajutat.Ajunsesem sa beau si suc din 2 lamai fara nimic altceva. Toata familia se minuna cum pot sa beau asa ceva.
Eu zic ca lamaia face minuni. Si portocala (mai are si acid folic pe langa vitamina c).Cred ca din cauza asta Alexia nu a racit niciodata pana acum.S-a nascut cu o rezerva uriasa de vit. c!(Zic si eu.)
Sfatul meu: MULTE LAMAI SI PORTOCALE!
Valen, Kristinutza, Ege multumim!
BiuMil la ce ora s-a trezit Milan? A dormit pana dimineata?
Kristinutza vai ce baiat cuminte si istet, un asa copil sa tot ai!
Ar trebui sa cumpar si eu olita.Sa vedem daca o sa vrea Alexia sa stea pe ea.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NUKA!!!
SOFIA SA-TI TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI DESTEAPTA SI FRUMOASA SI SA-TI BUCURE VIATA!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cucu-bau! Noi avem un grad, voi? Brrr...
Alexutza, ti-am vazut printesa la 1 an, tare dulcica. Si ce tort, mmmmm! Mi-au placut balonul ranjitor si masinuta, asa masinuta am fi vrut si noi pentru Fabiano, dar nasii i-au adus una, zici ca-i de curse, e frumoasa foc, da e pt. copii mai mari. Asta e, incalecata de nepotelul Victor, ca el e mai cutezator.
Ieri am descoperit ca cineva mi-a sters filmuletele de pe ´dropshots´, am fost foarte suparata si nu inteleg cum de se poate si cine poate avea astfel de preocupari. Le-am pus la loc, da am pierdut comentariile prietenilor, care erau dragute. Stiti alt site mai sigur, unde se pot pune filmulete?
Pup toate fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nuka, la multi ani frumosi si sanatosi !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Irinuka

Casiana si Alexia

Mergi la inceput