Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 11
alexuta2005 spune:
Carmi multumim!
Masinuta a primit-o Alexia tot de la nasi. Pana acum se speria asa de tare de ea caci urla numai cand o vedea, acum o atinge dar nu are curaj sa se aseze in ea. Mai asteptam, mai ales ca s-a facut frig si nu vom iesi cu ea afara acum.Masinuta este pet copii pana la 30 de kg. asa ca o poate folosi mai mult timp.
Acum alexia e pasionata de volanul vorbitor.
Casiana si Alexia
roxi23 spune:
ANYA20 SPER SA ITI TREACA RACEALA REPEDE si sa nu fie probleme. Eu cand sunt racita imi fac ceai de lamaie astfel. Iau 4-5 lamai, le spal bine bine si, cu tot cu coaja, le tai cubulete. Cand apa fierbe, pun lamaile, acopar si las sa mai dea cateva clocote, pana mai scade aPa un pic. Apoi indulcesc cu lamaie. E ft bun pentru raceala.
Uite si un mesaj de la Darius, de incurajare(codificat ce e drept, poate te ajuta Anya la descifrat
):
fghyujn sdwetchyhiolkohngvfdwbiyu8ut draejnbyhtvex43f6o pi0p0n89 iu8 uyhggchjnv
locca spune:
La multi ani NUKA!

Sofia, sa-ti traiasca micuta scorpioanca, sa se faca mare si frumoasa si sa aibe noroc cu carul!
Dr. Alina, sanatate multa! Baga ceaiuri, lamaie (de fapt cred ca stii tu mai bine) si tine optimismul sus.
Si eu am racit. Ma doare gatul destul de rau. Si cred ca e ceva in aer, si mie mi-a intarziat cm cateva zile. M-a durut ieri nitel burta dar nica. Nu iau insa nici un test ca nu vreau sa am palpitatii, inca.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
la multi ani Nuka si multi pupici din partea noastra!!!
casiana, in mod surprinzator Milan s-a trezit azi la 8! e adevarat ca a avut o mica "discutie" cu tati pe la 2, dar s-a treminat repede si s-au dus amandoi la culcare...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
ege spune:
la multi ani nuka!!sa fi sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!!!

ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
alinam spune:
neata!
LA MULTI ANI NUKA!!
eu nu am mai scris zilele astea, am fost okupata, a fost sotul in concediu si eu am stat in bucatarie am prjiturit, azidimineata nu il mai incapeau pantalonii, deh i-am fakut 4 torturi de sambata pana ieri. in rest nik important, Vladut e tot puturos nu merge singur, de vorbit pe limba lui de dormit tot prost cu multe treziri.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
dana_lucia spune:
Buna tuturor! "La multi ani!" pentru Irinuka la implinirea primului anisor. Petrecere frumoasa Sofia alaturi de printesa ta si cei dragi voua!

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
cge spune:
La Multi Ani, Nuka!

Sofia, sa iti traiasca printesa, si petrecere frumoasa !!
Wauu, Alina 4 torturi !!
Fetelor vad ca e o moda la noi in grupa: racelile si bebe2.
Eu am trecut prin experientele astea, asa ca nu mai vreauuuuuuuu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Anya20 spune:
LA MULTI ANI, NUKA!!!
Fetelor, va multumesc pentru incurajari. Chiar am nevoie, ca vad ca trec zilele si eu ma simt la fel. Am muci si ma doare capul groaznic. Cred ca m-am captusit cu o viroza destul de agresiva, pentru ca am imbolnavit la randul meu tot ce am prins: sot, mama, peieteni. Anya e cel mai bine dintre noi toti, din fericire, pentru ca ea are o imunitate f buna. Eu, in skimb...
Alina, wow, 4 torturi!!! Mai, ce sot rasfatat. Nu vrei sa fii sotia mea ?! 
Ruxi, sa ne tii la curent. Poate prinzi curaj si faci un test.

Vladut (26.08.2005)