Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
locca spune:
Neata
Adaptare usoara Mirunei la cresa!
Noi am plecat de acasa miseleste, am auzit in spate urlete de protest . M-am convins insa ca e doar de fatada pt. ca m-am intors sa-i las bonei niste bani si am auzit rasete inainte sa deschid usa. Mare puslama...
Raportez trezire azi la 6, ora noua, parca e pe drumul cel bun.
Eu cand aud de copii ca Noelia imi vine sa dau cu capul la punct fix la perete. Pai cum poate sa doarma atata?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cristell spune:
Buna mamicilor!
Sa mai intru si eu un pic pe aici.
Noi suntem bine.Stefania a trecut si ea la mersul biped la un an si o luna.Face numai nazdravanii.Trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe ea ca altfel e jale.Inca se mai trezeste noaptea de cateva ori,cred ca de la dinti.Stie sa spuna aia,o striga pe matusa ei Ada,da-da(adica da-mi)cand vrea ceva si vorbeste mai multe,dar pe limba ei.Incercam si noi cu olita,dar nu prea avem multe reusite.In schimb daca o las fara pempers cateva secunde imediat isi marcheaza teritoriul,pe covor sau pe parchet.
A facut vreo 3 zile temperatura 38.8 si nu ii scadea,m-am speriat ca alte simptome nu avea si pana la urma a fost de la iesitul maselelor.Are 8 dinti,3 masele si 1 canin si multa agitatie.
A mai fost suspecta de giardia,i-am facut coproparazit. de doua ori si nimik.I-a trecut cu regim si multumim dc.Alina inca o data pt. sfaturile bune .
Nu mai vrea sa doarma in patut,chiar si dupa ce adoarme bine ,incerc sa o mut si se trezeste asa ca am renuntat si doarme cu mine in pat.Stiu ca nu e bine,dar deocamdata nu am ce sa fac.Noaptea ma pipaie sa vada daca sunt langa ea.
Eu va citesc incontinuare,dar sunt in urma rau.M-am apucat de....tricotat.I-am facut niste pluovere Stefaniei.Acum mai caut niste modele pe net.Bine, nu sunt decat amatoare in arta tricotajelor,acum invat.Imi place sa tricotez pentru Stefania ca maege repede si chiar daca gresesc ,desfac si o i-au de la inceput.Cu asta imi ocup timpul acum.
Va pup si sper sa ajung sa fiu si eu la zi cu cititul.
b_irina_c spune:
neata,
Carmi e un dulce Fabiano . Si se pare ca lui i-a placut petrecerea (pe care si eu cred ca as fi gasit-o sinistra ), dar e mai bine asa ca n-o sa ai copil sperios .
Ioana iti tin pumnii sa produci un cuc .
Ruxi nici al meu nu doarme f. mult, dar macar se trezeste la o ora rezonabila (7.30-8), desi se culca la 10.30-11. Eu deja mi-am luat gandul de la nopti 'ca altadata'.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, sar'na.
Cristell, ce frumos ca impletesti! Si maica-mea a venit cu multe lucruri impletite pentru Miru (facute de o doamna) si imi plac mult.
Ruxandra, eu diferentiez foarte clar la copilul meu plinsul de fitze de plinsul real; cind pelcam undeva si o lasam in casa, pline de fitze.
Eu imi amintesc de Flavia Hurducas ca a intrat pe net in ianuarie sa-i multumeasca zinei pentru SMS-ul cu urari. A spus ca face foarte bine, sta acasa cu bb, si ca nu are net acasa. Cred ca numarul ei este in adresa comuna, pentru cine vera sa afle vesti (si sa ni le zica si noua dupa aia.
Meme, zi-ne ce mai faci, cum e viata cu doi copii asa mici? Sau nu vrei sa ne descurajezi.
cristell spune:
Sarmisa te asteptam la Brasov daca nu te-ai mutat deja.
Ioana ai poze cu lucrurile impletite ale Mirunei?
locca spune:
Irina, si eu mi-am cam luat gandul, dar stii cum e cu speranta.
Ioana, copilul meu e destul de veridic cand plange de fite. Sau am eu ureche proasta. Tin pumnii luna asta. Te duci la monitorizare?
Cristell, ia sa pui tu poze cu tricoturile. Si eu mi-am luat ieri niste bumbac si aseara am inceput o vesta pt. Matei. Vreau sa ii pun noaptea pe el, ca doarme dezvelit. Se uita berbati'miu la mine ca la urs. Mi-a si zis ca nu-si imagina vreodata ca o sa ma vada in ipostaza asta . Sa vedem cat o sa ma tina avantul.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cristell spune:
locca uite am pus doua poze cu primul experimenthttp://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/album?.dir=59b5re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos
va rog sa nu radeti ca nu sunt meseriasa
b_irina_c spune:
Cristell spor la crosetat.
Sa ne arati si noua poze cu rezultatele!
edit: Mie mi se par super frumoase. Felicitari!!!
Ruxi si tie iti urez spor, sa nu-ti treaca avantul!
Stiu cum e cu speranta, dar la mina si asta e cu'n picior in groapa .
Am uitat sa va anunt ca Vlad are 4 masele!
Ultima nici nu stiu cand i-a iesit. Abia aseara
am vazut ditamai coltul . Acum ma tot
intreb ce o fi fost cu fazele de la primele 2?!?!
(o fi fost alarma: "vezi ca o sa iasa 4 masele intr-o luna").
In rest veselie mare, rade cat e ziua de lunga
si ii turuie gura non-stop. A descoperit
ultimul ragnet in materie de tehnica 'semaforul',
adica 'cocouuu' pe limba lui. Si stie sa zica
'la revedere' ('dedeie') la toate babele de pe
strada , si cate si mai cate... le-am pierdut sirul...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
norina spune:
Multumim fetelor care au admirat-o pe Teodora Carmi, misto tare povestea cu halouinu', iar Fabiano a fost la inaltime asa cum am vazut ca a fost si la motzIoana, succes maine la cresa!Edit: Abia acum am vazut ca deja ai dus-o. Asteptam vesti de la intoarcere sa ne zici daca a mai vrut s-o iei Ca ati adus vorba de Sofia, pe unde o fi, ca mi-e cam dor de ea asa cum ii simt lipsa si lui Jadi pt amandouaReferitor la temperatura din casa, eu am 22-23 grade.Teodora Sara (norina)poze
cristell spune:
Am mai pus inca doua experiente aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/album?.dir=59b5re2
scuze pt. latirea paginii,dar nu stiu faza cu [url nu imi iese.