Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci neata ca eu sunt inca somnoroasa.
Copilul s-a trezit pe la miezul noptii si desi s-a dus tasu sa il linisteasca mie mi-a sarit somnul si am stat aseara si m-am benoclat ba la tavan ba la teve desi nu intelegeam nimic din imaginile de acolo.

Ieri dimineata m-am trezit cu muci in nas si desi tot nu ma gandeam serios mi-am adus aminte ca si la sarcina trecuta aveam la muci de scobit si ca atare ieri dupa servici m-am oprit sa imi cumpar un test (sotul bombanea in masina ca la ce imi trebuie sa cumpar nurofen raceala si gripa ca imi ia el mai pe seara, ca asta i-am zis ca am nevoie) si am facut testul aseara. Am ramas masca la cele 2 liniute si sincer daca ma intreaba cineva cand s-a produs minunea sa putea sa zic ca in bancul cu ardelenii :" marie, cand am facut sex ultima data? pai nu stiu, intrebati pe dumitru, eu dormeam!".

Trec printre niste stari confuze de bucurie amestecata cu ingrijorare si nici nu ma pot manifesta fata de toata lumea ca e prea devreme, as avea 4 saptamani si 6 zile... si stau si ma gandesc cand ar trebui sa ma duc sa imi confirme sarcina? saptamana viitoare o sa ma duc sa imi fac analize ca oricum aveam trimiterea si o sa fac si un hcg si o sa ma programex undeva pe saptamana cealalta la un eco vaginal.

Singura chestie care ma darama groznic e ca ma uit la Vladut si ma gandesc ca nu o sa mai fie el prima vioara si parca ma doare.... sigur sunt gravida de ma incearca astfel de sentimente umane!!!

Aide pa,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mie inca nu mi-a venit si nici test nu am luat. Sunt racita moarta, ma doare capul, imi curg muci si sunt singura cu matei.
Care matei a vrut afara asa ca am iesit, am fost pana la primarie si acolo i-am dat drumul pe jos, el s-a dus glont spre o balta si pana sa ajung la el deja era cu fundul in ditai balta
Asa ca am facut drum intors, alergand, el era ud fleasca si a bodoganit tot drumul. Acum suntem in casa si dezvoltam comunicarea.
Ma enerveaza vremea asta ingrozitor.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Wauu, Jadi, felicitations !!

Lasa ca o sa fie bine.
Cum o sa nu mai fie Vladut vioara 1 ?
El tot timpul o sa aiba dreptul lui de prim nascut.
Dar nu e super, ca pe lg. print sa fie si o printesa ?

Am citit undeva ca dragostea de mama e singura care nu se imparte la nr beneficiarilor ci se multiplica.

Ioana, am vazut-o pe Miruna la cresa. Vroia sa vina cu mine.
Faza cu foarfeca e nasoala, dar nicaieri n-o sa gasim ceva perfect.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bravo Jadi!!!!!!
Felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!
Ruxandra, tu ce ne zici? Chiar vrei sa ne lasi asa, in suspans, tot week-end-ul?
Mai fetelor, voi chiar sunteti croite pe treaba!
Cristina, ce frumos ai spus-o, treaba cu multiplicarea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Oauuu ,Jadi vine bebe 2? Felicitari!
Locca mai astept un pic, sa ne comunici oficial, apoi te felicit.
Stati un pic fetelor sa inteleg si eu bine.Racesti si vine bebe2, asta e formula!
Mai fetelor ce se intampla aici?Mai am un pic si o sa fiu singura fara bebe 2.
Ma bucur pentru toate si sper sa nu plecati de pe piticodrom la o noua odisee,ca ma supar si-l fac acusi bebe2 sa vin cu voi!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

o veste buna: http://www.9am.ro/revistapresei/Social/47146/S-a-descoperit-de-ce-mor-bebelusii-in-somn

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

wow, jadi, ce veste! mai fetelor a trecut vre-un zburator pe aici ca prea v-ati sincronizat!!!! eu una te inteleg legat de temerile fata de vladut, si eu ma gandesc la fel cand vine vorba de bb 2...dar cred ca situatia se schimba cand bb2 a venit deja! asa ca felicitari si o sarcina cat mai usoara, cu cat mai putini muci!! si sa fie o fratioara!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

felicitari jadi!!!
miflor,felicitari pt maseluta ANEI!
iaris,insanatosire grabnica!

ege,face numai nebunii,sa nu va mai zicca doarme f tarziu.
azi noapte a dormit la 00.20.nu stiu cum sa-i fac sa-i schimb programul.are atata energie!toata ziua umbla prin toata casa,scotoceste in dulapuri,in sertare.ii plac sticlele,lingurile,castroanele,astea sunt jucariile cu care se joaca ea.mai nou imi ia parfumurile.tipa daca nu ii dai ce vrea,face crize.
ma gandesc uneori oare toti copii sunt asa?are si momente bune dar tr sa faci mereu ca ea.asa or fi balantele????
va pup si va doresc un wee linistit si cu vreme buna sa scoatem si noi puiutii in parc.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata fetelor,

mai dar ce de bebici....o fi cum se spune aici, apa...

Jadi,felicitari si sarcina usoara!! Si un bebe sanatos/sanatoasa!!!

Ruxi, eu as da fuga la farmacie sa iau un test..ca vad ca se inmulteste numarul de viitoare mamici pe aici....

Ioana,felicitari pt ochelari...si pt Miruna care s-a adaptat bine la cresa...

Pupici si revin,

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata,

Jadi felicitari si sarcina usoara!!!

Meme ai 2 copii superbi !

Si eu zic ca Alexuta... sa nu fugiti toate la odisee si sa ne uitati aici .

Si mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput