Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 17
Anya20 spune:
Dana, multumesc
.
Fetelor, nici nu stiti ce mult conteaza mesajele voastre. Chiar m-ati ajutat, ca m-am victimizat destul pe-aici.
Merg si eu in sfarsit la culcare. Noapte buna!
mary ilie spune:
buna dimineata!
Vera

.....ce draguutttt!
si noi pe Iulia , e o dulceata de fetita!![]()
Maddy, sanatate Biencutei!sa treaca repede burtica
Marinela, ai rabdare cu Iaris, nu dispera ca nu esti singura in situatia asta.....fi-miu nu mai e racit acum, da cu mancarea e la fel ca la voi, ieri abia am reusit sa-i bag pe gat mancarea
aseara i-am facut peste si i l-am facut bucatele sa pape el ca asa vrea, si normal ca aproape tot era pe el, pe langa el, pe jos.....am schimbat cu tati si a reusit el sa-i dea putin iaurt si o banana( tot pasata, ca daca ii dau sa muste o mananca intr-o ora...)
in schimb are energie cat cuprinde
si face numai prostioare, mai nou arunca in wc tot ce nimereste, ieri si-a bagat pantalonii in wc, si apoi periuta de dinti
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Dana_ch spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI! IRINUKA.
anya sanatate si o sarcina usoara in continuare si eu am fost racita tare cand am fost insarcinata cu lucas,nu puteam sa respir bine eram foarte ragusita am primit de la dr un inhalant cu antibiotic...
gabiarama felicitari ptr bb3 si sarcina usoara.
pe toata lumea si sanatate tuturor celor bolnavi
Poze cu
Lucas
poze noi
alexuta2005 spune:
Ningeeee, uraaa!
Neata' fetelor!
Meme am vazut pozele cu bebeii tai draguti. Tare mi-au placut!Am vazut si caruciorul,e super. Noi avem tot din asta dar simplu.E foarte rezistent.
Asteptam, asteptam, poate ne aduce Mosu' dintisori.
Gina M ma bucur ca ai revenit, sper ca ai trecut cu bine peste necazuri.Asteptam poze cu fetitele.
Diplodocus ce bine ca Luca-Mihnea e ok!
Maddy nasol cu diareea asta!Eu nu stiu ce inseamna caci un an de zile am avut cu Alexia cosmarul constipatiei. Abia acu face si ea cat de cat normal.
Marinela sanatate multa lui Iaris.
Anya cum te mai simti?
Casiana si Alexia
tangerine spune:
LA multi Ani NUKA!!
Cu intarziere felicitari Anyei pentru sarcina si insanatosire grabnica! Eu am fost racita chiar in sapt 3-4 de sarcina si am luat si paracetamol ca habar n-aveam ca s-a intamplat si a fost totul ok
Ma bucur ca Miruna se descurca foarte bine la gradinita! Extraordinara, ca de obicei :)
Meme, frumoase povestile tale despre bebei, imi pare bine ca va descurcati si sunteti optimisti
Iulia, master mai usor iti doresc
maddy, uf cat ai de tras cu Bianca; se pare ca are intoleranta la ceva anume de recidiveaza atat de des diareea asta; sau poate un virus super rezistent?;stiu cum e cand copilu nu mananca altceva decat lapte; fi-mea de vreo 2 luni s-a dat pe brazda si mananca bine in timpul zilei
cristell, super pulovere; sunt impresionata; si fetita ta...o dulceata
salutam revenirea in forta a zinei zinelor si a maselutei de Printesa Ana
Maria e foarte bine, vesela voioasa; activitatea ei preferata este cititul cartilor de povesti, mai precis uitatul insistent si interminabil pe poze insotit de comentariile de rigoare din partea asistentei; deja nu mai suport sa vad alba ca zapada; si ca sa ne laudam avem in repertoriu peste 10 feluri de "animal talk": calu (care e preferatu), rata, gasca, cocosu, pisica, sarpele si ma opresc aici
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
meme, ce frumosi sint piticii
.
Antonia, nu intra in panica, ai vazut ce frumos a vorbit meme
, nu e greu deloc cu doi
.
Cristina, gindeste-te ce fain ar fi sa pui cite 3 rinjiti in loc de 2: ![]()
![]()
(nu da cu paru', am glumit
).
marinela, sanatate lui Iaris.
Dana lui Antoine
.
Ramona, ma bucur sa aud cite limbi vorbeste Maria!
Am recuperat ochelarii asa ca m-am intors la servici; mi-am luat si rezultatele la analize (am facut doar singe si urina, din pacate) si sint valabila
(mai putin colesterolul, dar la cit de nesanatos maninc ma mir ca n-a iesit si mai mare de cit e).
Azi la cresa, am lasat-o sa intre si nici nu s-a mai uitat la mine; eu sar peste partea cu "bye-bye", ca si acasa se mitziie daca ii zic ca plec in alta camera. Mai bine dispar ca magarul in ceatza si e copilu' fericit la gradi
.
ioana55 spune:
Neata fetelor. Maddy vezi sa nu aiba intoleranta la lactoza.Noi am patit-o si pana nu am trecut pe lapte fara lactoza o luna nu si-a revenit.
diplodocus spune:
Neatza si de la noi...
La Zalau inca de ieri s-a asternut zapada, si mie imi vine sa ascult colinde asa de alb si frumos e afara ![]()
Luca strengarul a descoperit ca poate urca pe balansoarul meu( care era in camera lui, pt alaptat)...Asa ca am mutat obiectul in discutie in dormitor unde inchid usa cind nu-l supraveghez indeaproape..
IOANA-deci te-ai reintors la normal...cu ochelari cu tot..![]()
RAMONA-Luca al meu inca nu vorbeste limbi straine...Ca sa nu ma demoralizez ma gindesc k peste o luna, la virsta Mariei o sa stie si el..sper...![]()
Pupici pt toate fetele, nu mai apuc sa scriu, da va citesc...va citesc...

zanelor!!!