Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 16
marinela79 spune:
Pupici si de la noi pt Nuka cea frumoasa,la multi ani si sanatate.
Meme, sunteti curajosi, si Dumnezeu va ajuta sa fie bine.Piticii sunt superbi,iar voi cei mai fericiti.
Gina, vor trece si clipele astea dureroase, important este sa fie sanatoase printesele,iar daca va fi sa fie va f.Stii tu mai bine .
Ioana, nashpa faza cu foarfeca, asteptam si alte comentarii.Si eu mai gasesc in mana lui Iaris lucruri pe care le ratacesc,dar el vine si mi le aduce.Insa cred ca intr-o cresa e de neacceptat asa ceva.
Casiana, eu astept inca viza,mai am de trecut un examen medical peste vreo 2 luni.
Anya, ti-au spus si fetele, majoritatea a racit, si eu la fel,dar eu
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani Nuka!
Dr Alina,multa sanatate!
Miflore,felicitari Anei pentru maseluta!
Ioana,ce bine ca-i place lui Mirunica la cresa!Nasol cu foarfeca...
Meme,bine ai revenit!Ce frumusei sunt copilasii!Nu te lasa cu alaptatul si nu-i da suzeta inca,asa i-am bagat si eu suzi din prima saptamana si mai tarziu nu a mai vrut titi.
Cristell,am admirat operele tale!
Super dragute!
Am facut luni Priorixul,toate bune marti,fara reactii adverse si miercuri seara diaree si febra,azi a tot facut 38.3-38.9 si multe scaune apa...am alergat de dimineata cu kk pentru copro,am chemat soacra sa stea cu fata ca era f maraita ,o durea si burtica si uite asa de bine ce-o laudam ca incepuse sa manance...s-a spulberat acest vis frumos care a tinut 3 zile.Nu cred ca diareea e reactie la vaccin,am citit ca poate sa apara ,insa f rar.Acum abia am adormit-o si eu sunt franta,am doua nopti in care am dormit cateva ore si alea intrerupte de plansetele copilului.
Normal ca am trecut-o din nou pe lapte fara lactoza,o sa ajunga la 2 ani si tot lapte de asta o sa bea![]()
miflore spune:
Un mare BRAVOpentru Meme!!! Te descurci excelent!
Gina, totul va fi bine, lasa in urma supararile si fii optimista!
Ai 2 printese minunate!
Unde-i cuscra mea?
Nanadana, pe unde te ascunzi?
Ce face Antoine?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
marinela79 spune:
nU MAI RETIN DIN CE AM CITIT CA A FOST MULT.Imi cer scuze fetelor,dar nu mai fac fata .Iaris se joaca doar cu mine, e ok daca stau pe covor langa el si el se joaca ,dar cum ma ridic, e dupa mine si mai nu ma dezbraca numai sa stau cu el.Noi ne culcam pe la 21 si ne trezim la 6,dar dupa ce pleaca tati la lucru mai dormim o ora sau doua.Peste zi ori un somn de 1,5h,ori doua de o jumatate de ora,maxim 40 de minute.
Sunt stresata cu raceala lui.Deja am terminat si Augmentinul si el tot mucos si parca si tuseste,dar poate tuseste de la mucisori, Ce sa-i mai dau?Ceai nu bea de nici un fel, mierea o scuipa.A mancat atat de prost zilele astea si cu pauze foarte amri intre mese, de 5 ore si chiar 6.Tine mortis sa manance singur,dar cu manuta si daca ii dau fructe taiate sau orice altceva jumatate sunt pe jos ,jumatate pe fata,pe haine,p e masuta.Ma ingrozeste gandul ca nu mananca bine,desi parca laptele il bea mai bine.In schimb face o multime de prostioare, arunca tot, mananca tot ce prinde, se urca pe mine ca o maimuta,umbla la galeata de gunoi.Am inceput sa construim lego,dar din asta normal nu piese din alea mari pt varsta lui si e innebunit.Imi aduce gentuta in care le tinem si o rastoarna sa ma joc cu el.Vrea afara dar la noi a fost fff rece si n-am iesit decat pana la mama si inapoi.Canta,danseaza cat e ziua de lunga,nu ar dormi nicicand, dar nu se uita deloc la tv,poate asa in treacat l acte o reclama, si atat, la noi merge tv-ul toata ziua.Patruleaza casa toata ziua, nu oboseste deloc dar eu sunt franta,iar faptul ca inca e racit si nu mananca ma darama psihic.Pt mine asta e stresul cel mai mare.Acum de cand mananca mai mult singur nu mai pot sa monitorizez cantitatile si mai ales nu mai mananca carnea care pana acum, pasata ,o manca.Cum simte carnita o arunca,desi gustul ii place nu o poate inghiti..Ma duc sa dorm macar bine ca doarme noaptea ca altfel chiar as lua=o razna.
Va pup pe toate si succes bebeilor care fac progrese.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
miflore spune:
Maddy, sanatate multa Biencutei!
Of, prin cate mai treci si tu...iti urez somn usor, sa dormiti amandoua bine si maine sa fii ca noua!
Ma duc si eu la nani!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
marinela79 spune:
http://tincu.blogspot.com/2006/11/dans-lent.html#links
cititi si voi
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Anya20 spune:
Maddy, imi pare asa rau de voi. Of, numai probleme. Iti tin pumnii, ca sigur va fi bine.
Mary, cred ca Iaris are tot o pacatoasa de viroza care-si face de cap cu sau fara augmentin. Multa sanatate si ai sa vezi ca ii trec si mucii.
nanadana spune:
pupam fetele si pûiutii 
am aparut si noi dupa o mica pauza ,de citit din urma nu promit nika ca ati scris nu gluma si pina cetesc ma apuca somnul,asa ca nu va suparati pe mine 
Anya felicitarile mele pt bb2
si iti doresc sa ai o sarcina usoara
,cit despre raceli nu te speria eu ti_o spun din propia experienta ca am fost racita cu Antoine la 5 sapt dar raceala cu bronsita de ma pus pe antibiotic si nu sa intimplat nimic
gabiarama felicitari pt bb3
wooo ce mamica frumoasa cu trei puiutii 
felicitam toti bebei care si_au sarbatorit primul anisor si le facem un mare pupic
miflor mersi ca ai intrebt de noi
,am fost raciti ,ba plecati in weekend-ri.......felicitari Anei pt maseluta si multi pupicei de la Antoine pt Ana 
Ioanaam vazut ca sint pregatiri pt bb2 ,sa va dea dumnezeu un baiat frumos si sanatos 
poze
valen spune:
La multi ani Irinuka, sa cresti mare si frumoasa!!Marinela, imi pare rau ca va chinuiti asa cu raceala. Uite
de la SarahMiflore, felicitari pt. maseluta. Sarah are doar 6 dinti si am inceput sa cred ca asa va avea mereu.