Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irinuka - La multi ani papusa scumpa!
Fie ca aceasta mare zi de sarbatoare sa, mangaie inimile parintilor tai si sa aduca in viata ta,tot ceea ce este mai bun.

Meme1,am vazut pozele cu puisorii !!!Sunt tare dragalasi!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.

Gabiarama & Anya20 - Felicitari pentru burtici ! Va doresc multa sanatate,intelepciune,si o odisee lipsita de orice complicatii.

Dupa operatie la mine a fost un timp mai greu.Dupa ce am terminat tratamentul s-a imbolnavit micutza Jessica.A prins un virus urat ce tot a bantuit pe aici si tot in acelasi timp a avut un usor inceput de infectie la ureche.Am urmat tratamentul cu antibiotice si cand credeam ca s-au potolit apele, durerea de dintisori s-a intensificat...
Cum chiar de ziua ei au inceput sangerarile, sarbatoarea de 1 anisor a fost una impletita cu durere,lacrimi,acceptare a situatiei,si bucurie. Au fost flori,baloane,tort, etc dar...
Nu v-am mai pus poze de mult cu ea dar, sunt sigura ca ma intelegeti.Voi incerca totusi zilele care urmeaza sa-mi fac timp si pentru aceasta.
A crescut mult,este grea,s-a schimbat,a facut multe progrese,mananca bine in continuare,doarme la fel de bine,ii place sa urmareasca programele pentru copii cu surioara s-a mai mare,isi petrec toata ziua impreuna,se joaca atat de frumos si adesea in casa noastra, se aud hohote mari de ras.
A fost greu,tare greu in ultimul timp dar, in acelasi timp a fost si este asa frumos cu ele!
Fug sa le pregatesc masa.
Va

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumim de laude.

carmi, nu stiam ca poate altcineva sa stearga filumletele de pe dropshots...

ooo, asa deci, e ziua nukai!!! la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!

uau, meme, ce bine ca ne povestesti de voi! ooo, poate pui poza cu caruciorul dublu. si cu copiii in el!

doamne, meme, ce pereche frumoasa de copii ai... sa fie sanatosi!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna fetelor1
Luca-Mihnea e ok cit de cit,adica are doar nasucul care curge si medicul a zis ca se rezolva cu nurofen si Mar... Multumim MIFLORE, ALEXUTA ,IOANA de intrebare...
MEME-it doresc mult curaj in continuare...Am vazut pozele si m-a cuprins o nostalgie...e asa departe timpul in care era si Luca mic...E frumos caruciorul dublu, buna idee ati avut!
CRISTEL-felicitari pt capodopere...si mie imi place sa tricotez, dar n-am mai facut-o de o vesnicie..Poate daca bb2 o sa fie fetitza...Pt baieti parca nu sunt chiar asa multe modele ...sau nu stiu eu?

Luca s-a culcat la ora 20, asa ca imediat merg si eu...K sa fiu fresh in caz k pe la 5 dimineatza vrea sa se joace...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Nuka!!!

Meme, ce frumosi sunt amandoi! Cred ca nu e usor deloc acum, cand ma gandesc intru intr-o panica...

Mifloricico, bravo pt maseluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Pai bine mai fetelor, de ce nu ma trageti si pe mine de atentie....

M-am tot tinut sa nu uit si bineinteles ca am uitat...

LA MULTI ANI tuturor bebeilor care s-au aniversat si se aniverseaza zilele astea!!! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!

Multumim tuturor pentru aprecieri...sunteti super dragute ca de obicei...

Pupici mii,

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

MEME, ti-am admirat si eu puisorii, sunt superbi amandoi
cred ca esti o mamica tare mandra, mi-a placut si caruciorul dublu, buna idee!
GINA ma bucur sa te revad pe forum, eu am lipsit cateva luni, asa ca nu stiu prin ce necazuri ai trecut, dar ma bucur ca acum esti bine, si tu si printesele taleIti doresc multa sanatate si refacere rapida!si multa sanatate si micutei Jessica, sa iasa cu bine dintisorii
asteptam si poze.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Meme, felicitari pentru minunatii copilasi pe care i-am admirat cu drag in pozici! Bravo pentru asa realizari superbe!

Gina, m-am bucurat sa citesc citeva vesti despre tine si printesele tale, imi inchipui ca ai avut momente mai grele dar esti puternica si treci cu bine peste toate!

Felicitari Anei Banana pentru maseluta si la mai multe!

O seara buna si salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Tonnia, usor nu este. La tine o sa fie un pic mai mare diferenta de varsta, macar Dinu o sa mearga in picioare atunci.
La noi e greu si din cauza asta, Andrei merge tinut de manute. Si trebuie sa lasam totul balta ca sa mergem cand vrea el si unde vrea el.
Oricum, usor nu e nici cu unul. Ce pot sa spun e ca nu e de doua ori mai greu cu doi copii. Noi ne-am acomodat cat de cat, avem doua baite seara, pana acum a fost totul ok.
Incet incet se fac mari amandoi iar noi, parintii uitam ca ne-a fost si greu si ne amintim doar lucrurile frumoase.

Gina, multa sanatate si putere si ai sa vezi, va iesi soarele pe strada ta din nou curand. Ai incredere in tine si totul va fi ok.

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gina, multumesc. Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Nuka!!!!

Mi-am mai bagat si eu nasul pe aici.Cu masterul asta nu mai reusesc sa fac nika.

Mary fii-mea a vazut poza cu Andrei si cum era tare interesata i-am explicat ca e un baietel care sta la malul marii. Cu imitatile verbale de rigoare se apleaca pe monitor si ii da un pupic. Auzi tu ce precoce e . Frumos baiat ai.

Gabi sa fie cum vrei tu. Nu suntem aici sa ne judecam.

Anya insanatosire grabnica. Si eu am fost racita in primele sapt. Ai dreptate acu' se aplica totu sau nika. Asa ca nu-ti fa griji ca-ti stresezi comoara.

Meme ce draguta esti tu ca iti faci timp sa ne mai ti la curent desii sunt convinsa ca e tare grea perioada asta.

Cristell chiar ca ai talent. Poate iti deschizi o afacere.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput