Produsele Johnsons ?
Dragi mamici si pitici
Ati folosit produse din gama Johnsons pt. bb?
Daca raspunsul este pozitiv, ce parere aveti despre ele?
Voi ce produse folositi pt. bb?
Toate cele bune
Lili si Daria
Raspunsuri
madadum spune:
buna
noi am folosit de la johnson numai crema pentru fundulet (nappy cream) si ulei pentru masaj. de crema am fost foarte multumita, mi s-a parut eficienta, desi de curand am trecut pe cutaden (mai ieftin si f eficient). uleiul l-am folosit la masaj insa nu mi-a placut. mi s-a parut cam "aspru". eu sint fan nuk si pana de curand am folosit cosmetice numai de la nuk. acum nu prea se mai gasesc si am trecut la sanosan.
mada
tinatache spune:
Noi am folosit cat am stat in tara (primele 4,5 luni de viata ale Andrei) si erau bune.
Cristina, mamica cu burtica
milenadinu spune:
Noi am folosit servetele de sters la fundulet, nu mi-au placut deloc, net inferioare celor de la Nivea, Pampers.Folosim in schimb cu succes samponelul pentru bebei.In general eu utilizez mai mult produse Milette sau Nivea.
danis spune:
am folosit samponul si sapunul si sunt multumita; am incercat cu uleiul, dar e prea... "alunecos", m-am impacat mai bine cu crema de la sanosan; cumparasem si pudra, dar nu am folosit deloc
Daniela si bb Anda
angi_gemeni spune:
Si eu am folosit servetelele umede si gemenii au facut, in cateva zile, eritem fesier.
Am folosit tot timpul, si sunt foarte multumita, produsele SANOSAN. Sunt un pic mai scumpe(cel putin, in farmaciile din Constanta), dar merita.
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Delia spune:
Eu nu am fost foarte multumita de ele, singura pe care o folosesc este pudra si sunt multumita, dar nu am incercat alta ca am primit-o pe asta cadou.
Folosesc insa Bepanthene pentru fundulet, servetele Sanosan sau Pampers iar crema de corp Sanosan.
Eu oricum de pe piata romaneasca sunt fan Sanosan, cu o singura exceptie: sapunul Nivea Baby - mi se pare cel mai bun.
Multa sanatate!
Delia si Codrin
Corina spune:
Eu folosesc pentru baie gama Mustela,lingete Pampers ,iar crema de dupa baie se numeste Dexeryl,o cumpar din farmacie prescrisa de pediatru.Am incercat crema Nivea Baby dar i se usca pielea.
Quand il sent l'heure venue, le guerrier de la lumière abandonne
tout et
part pour l'aventure dont il a tant rêvé .
( Paolo Coelho)
dya spune:
Eu numai Johnson am folosit ... de toate: pudra, sapun, spuma de baie , mai putin lotiune de corp. Am fost foarte happy cu ele; Aveeno sunt iarasi f bune ( eu foloseam body lotion de la ei).
cristina73 spune:
Buna
Fetita mea are pielea foarte sensibila si pentru noi produsele Johnson au fost un dezastru. De la servetele s-a iritat funduletul si tot nu m-am lasat pina nu am incercat si uleiul si o crema "relaxanta" dupa baie si de fiecare data i-au aparut iritatii puternice pe corpusor. Folosesc servetele Pampers care sunt foarte bune iar pt baie folosesc o crema-sapun hidratanta pe care o dizolv in apa de baie si atit, nu folosesc sampon. Tin minte ca eram intr-o farmacie si cautam ceva sampon pentru mine si farmacista mi-a spus sa nu folosesc Johnson fiindca sunt prea puternice. In anii tineretii(acum vreo 4-5 ani adica) am incercat o crema pt fata tot Johnson si mi-au iesit niste bube groaznice....
Probabil(adica sigur) sunt persoane care pot folosi aceste produse cu succes dar daca bebe-ul tau are pielea sensibila sau prea uscata eu zic sa nu te atingi de ele
numai bine
cristina
dialu spune:
Eu am incercat servetele umede Pampers, Natusan, Zwitsal si m-am oprit la Huggies care mi se par excelente grosute fiind si din bumbac si suficient de umede (bebele meu le-a suportat pe toate fara probleme, alegerea am facut-o eu). Pentru fundulet folosesc crema Sudocrem, iar lapte de baie, crema de corp, sapun lichid, ulei, s.a. marca Zwitsal care mi se par f. bune, iar bebele meu nu a avut iritatii pe corp, fundulet si nici cojite pe cap. Si sper ca si de acum incolo sa ne fie la fel de bine.
Aici la noi n-am vazut produse Jonson. Eu suspectez Natusanul a fi Jonsonul local.
Diana siPatric