Produsele Johnsons ?
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
Am folosit doar servetelele, care nu prea i-aun priit.Tot Pampers sunt mai bune.Pentru popou am primit din Germania Penaten, dar si spumant si alte creme tot Penaten am folosit.Acum se termina si nu stiu ca sa aleg.
N-am inteles ceva, voi folositi crema pt. corp? Nu i-am dat niciodata cu asa ceva!
Sabina & Sofia Galagia
Alina spune:
Sabina,
cred ca Penaten e aceeasi marca cu Johnsons...sau cel putin pe produsele Penaten scrie fabricate de Johnson&Johnson.
Alina
bubi spune:
de la Johnson am folosit lotiunea de baie si a parut ok, desi Maruta are dermatita atopica si servetele umede care si ele au fost fara urmari negative. Ne-am oprit totusi la servetele Pampers. Altfel de cosmetice nu folosim.
Ati auzit de gama FISSAN? Se gasesc in Romania? Mi le-a recomandat un dermatolog.
bubi
SANATATE MULTA!
lexi spune:
Noua ne-au mers bine produsele Johnson, am folosit doar Johnson's shampoo si baby wash (head-to-toe). Ba chiar odata ne-am avantat si spre un "Johnson's bedtime bath", spre linistirea pruncului, dar cred ca a fost mai mult autosugestie, nu cred sa fie formula mult diferita decat cea normala.
Pentru folosirea pudrei eu nu sunt asa adepta, chiar s-a dovedit a fi iritanta pentru bebei, in plus de asta mai exista si riscul inhalarii ei de catre bebei. Iritatiile se pot rezolva cu diferite creme, gen Desitin, Balmex, etc. (dar cea mai buna solutie ramane tot statul cu funduletul gol cat mai mult la aer).
adi69 spune:
Sampon pentru bebe si tatic,simplu sau cu germeni de grau.Atat de la Johnsons.Eu folosesc sampon Dove,iar sapunul il folosim toti trei cu succes.Copilul meu nu prea sta la uns dupa baita,asa ca am renuntat la crema de corp.Servetele umede ptr. fundulet de la Pampers,am incercat mai multe si astea mi-au placut.Nu folosim pudra,uleiuri,am fosit in primele doua luni crema de galbenele ptr fundulet dar acum o mai folosim numai daca se irita de la vre-o cacuta mai moale.
Deci :sampon Johnsons,sapun Dove,servetele Pampers ,crema cu factor de protectie solara Garnier
Dia si bebe Rucsi
Danza spune:
Noi folosim sampon Johnson NO MORE TEARS din cel cu germene de grau, ulei de corp cu aloe din aceeasi gama. Crema pt corp Florena Baby, servetele umede am incercat de mai multe tipuri inclusiv Johnson, ne-am oprit la Huggies, pt ca sunt minunate, spuma de baie luam ISABEL baby cu arome de fructe. Din pacate SANOSAN la noi nu exista si nici nu stiu cum e.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
dana d spune:
Eu am folosit Jonson la primul copil, acum 8 ani,am fost multumita, atunci nu era ceva mai bun. Acum am descoperit Sanosan, ulei de corp si crema pentru prevanirea iritatiilor, despre ulei nu pot sa va spun mare lucru, ii fac masaj dupa baie, hidrateaza pielea si cam atat, dar funduletul nu e rosu de loc indiferent cat de rar ii schimb pampersul. Servetele am folosit de la Pampers (cele gratuite atasate la balotul de scutece), apoi am trecut la Niveea si mi se par mai bune (nici Pampers nu sunt rele). Am de gand sa incerc si Sanosan, par cele mai bune produse cosmetice pt bb.
Ca sampon si gel de baie folosesc gelul si samponul (intr-unul singur) tot de la Sanosan, parul miroase foarte frumos si nu are coji (dar nu a avut niciodata).
lilach spune:
Prima data cind am descoperit gama Johnson a fost in urma cu 15 ani asta dupa indelungi cautari. Am fost f. multumita. La al doilea am folosit tot aceeasi gama cu toate ca primisem si alte firme.La o diferenta de 10 ani folosesc iarasi Johnson. Andrei chiar spune ca Laura miroase a miere de albine de la sampon.
ella& laura,andrei,andra
cristina78 spune:
Eu am incercat samponul de la Johnson si nu mi-a placut,sapunul aceeasi poveste,servetelele cah ,uleiul de corp nu-ti mai zic i-am dat o singura data la prima baita si dupa aceea a incremenit in dulap.
In concluzie dezamagire totala.
In schimb Sanosan este excelent,samponul super,crema pt. fundulet cel putin este extraordinara.Cand am scos fata din maternitate avea funduletul rosu ca o maimutica.I-am dat cu Sanosan si intr-o zi i-a trecut.
Cristina si Cristina
p.s.Poate in alte tari sunt mai bune produsele Johnson dar in Romania sunt varza(PAREREA MEA)
mirela.mustaciosu spune:
Eu n-am apucat sa folosesc decat pentru foarte scurt timp (ulei cu aloe) pentru ca medicul pediatru mi-a spus ca dau alergii. Atat cat am apucat sa folosesc, n-am avut nici un fel de probleme.