Produsele Johnsons ?
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Salut.
Noi folosim foarte rar uleiul, am folosit samponul, dar i-au aparut cojite... Sapunul mi s-a parut destul de bun. Lui Stefan nu i-au provocat pe corp alergii.
Acum folosim produse pentru bb din gama Bubchen, Germania. Voi ce stiti despre ele? Sapunul, samponul, uleiul, hidratantul de baie... sunt bune, asa zic eu. Milk-ul il folosesc eu, pentru ca bb nu are nevoie, pentru ca hidratantul se pare ca isi face treaba.
Nicoleta.
sorana spune:
Am folosit servetele umede si .... am facut bubite (dermatita).
Folosim Event - sampon, ulei, pudra, sapun, servetele - si nu am avut niciodata probleme. Am mai folosit Nivea, Sanosan, tot fara probleme.
bb Monica si Sorana
Samurai-lady spune:
Si eu am folosit samponul pentru bebei de la Johnsons....dar
a fakut Ken niste cojite de toata frumusetzea pe capsor.
Imediat am trecut pe un sampon japonez si acum nu mai avem nici o
problema.
Samurai-lady si bb ken.
Lia spune:
Noi folosim "J&J-top to toe" de mai bine de un an de zile si e-n regula.Cand am fost in tara am folosit sapunul lichid de la Chicco(ursulet) si samponul J&J cu germeni de grau.Lui Andy ii place spumantul de baie cu levantica("babybath, for bedtime").Am folosit si servetelele umede si a fost in regula(noi folosim servetelele umede Pampers de obicei).
Lia&Andrew
Anina_n spune:
Nu am folosit niciodata "J&J". Noi folosim produse Nivea si suntem foarte multumiti de ele. Contra iritatiei la fundulet de la un kk mai moale, folosim crema "Penaten". Este super buna !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)
Banti spune:
De la Johnson am folosit doar samponul si body lotion, dar cel mai mult imi plac produsele pentru copii de la Nivea, iar servetele umede folosim Pampers.
Ioana
Luizax spune:
Noi am folosit ulei de corp johnson in primele saptamani (pentru ca cu dala ii dadea la maternitate), dar pediatrul mi-a zis ca usuca pielea asha ca i-am facut ulei de floarea soarelui fiert :))). Mai incolo am folosit sanosan care e superbun. Servetele umede...ce ne-a picat in mana...johnson, nivea, pamers, sanosan....azi am primit niste servetele umede de la LIBERO...ce stiti de ele??? sunt bune?
Luizax - karkotash shef!
Flower spune:
Noi am folosit ( si mai folosim , inca ) uleiul de la Johnson. I-am dat si pe fata si a facut niste chestii micute , ca niste cosurele...Eu nu-mi dadusem seama ca e de la asta! In rest , pe corp , i-a priit ! Daca se mai inrosea putin la fundulet , il dadeam cu alifie de galbenele din farmacii. Servetele umede am folosit si Johnson , si Nivea si Pampers ( care ma ofticau ca nu sunt pop-up si trebuia sa deschid de fiecare data cutia ca sa-l trag dinauntru ). Mie toate mi s-au parut bune ! Nivea imi plac cel mai mult cum miros ! Servetele umede Libero n-am vazut pana acum , da' am sa le incerc pt. ca noi am renuntat la scutecele Pampers ( care s-au prostit , calitativ vorbind ) si am trecut pe noile ( atentie !) Libero , bune ca pret si calitate( suedeze , nu turcesti sau poloneze !). Samponul Johnson abia am inceput sa-l folosim , da' cred ca o sa se spele mami si tati ca am primit o sticla din aia mare , da' nu-mi prea place cum miroase. Am mai avut si Dalin ( tot "fara lacrimi" ) si e mai placut ! In fine , diferenta cea mai mare privind calitatea am simtit-o la sapun : Nivea Creme Seife e excelent , pe cand Johnson-ul e cam slabut ! Dupa cum am mai zis eu , trebuie facuta diferenta intre produsele pe care le folosesc fetele de-afara si cele care exista la noi !
Scuze pt. raspunsul lung !
Numai bine !
bubi spune:
mie nu mi-au placut servetelele Libero, sunt prea imbibate, aproape ude....si nu au parfum (ceea ce nu e rau)
pt Flower:
stiu ca ai mai spus de diferenta dintre produsele de marca care se gasesc in Romania si cele din vest. Nu e chiar asa. Eu lucrez la importuri la o firma cu marci de renume si pot sa-ti spun ca sunt cateva fabrici in Europa care produc acele marci. Ceea ce se aduce pe piata romaneasca (de exemplu marca Dove) se produce in Germania, loc de unde se aprovizioneaza toate tarile.
SANATATE MULTA!
Flower spune:
quote:
Originally posted by bubi
pt Flower:
stiu ca ai mai spus de diferenta dintre produsele de marca care se gasesc in Romania si cele din vest. Nu e chiar asa. Eu lucrez la importuri la o firma cu marci de renume si pot sa-ti spun ca sunt cateva fabrici in Europa care produc acele marci. Ceea ce se aduce pe piata romaneasca (de exemplu marca Dove) se produce in Germania, loc de unde se aprovizioneaza toate tarile.
Bineinteles ca exista si exceptii...Probabil ca am generalizat eu prea mult , insa , crede-ma sunt patita : la inceput produsul ( sau eventual mostra ) e bun(a) , deci zic eu , original(a) de la mama lui , pe cand la al doilea lot se simte diferenta , si nu in bine ! Sau , chiar daca sunt produse intr-o tara cu pretentii sunt facute pt. noi , rusi , bulgari , sloveni , etc.. Altfel nu-mi explic diferenta de pret la aceleasi produse in strainatate si la noi. Ca doar nu ne dau noua la fel de bun da' mai ieftin ! Dove-ul e bun ( ca deo si antiperspirant solid ) , da' samponul m-a cam dezamagit ! Chiar te rog sa ne recomanzi niste produse super , ca la mama lor ( nu stiu daca aici ar fi cel mai nimerit sau sa deschizi alt subiect , in alta parte !) !
Numai bine !