Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
asteryaro spune:
Denisa, stiu sa citesc si sa scriu (chiar) perfect romaneste. POt chiar sa dau lectii.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
irinatunza spune:
Vazut poze cu Sebi si am ris din nou cind am vazut poza aceea cum sta eu cu cuculetul la soare, filmulete si poze cu Razvan (ce viteza are puiul la papa si mai ales cit de curat papa), filmulet si poze cu Diana miscatoare, film cu Daria in leagan (e o scumpa cu parul ala ) si film cu Marco care merge cu o viteza in 4 labute de nu-mi vine a crede.
Sabi tot ochii albastrii ii are, pun acu si poze , dar mai dureaza oleak pina le incarca
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
bumbita spune:
cristina, sa stii ca si eu ma gandeam la anul, prin vara sa ma apuc din nou de treaba...mi-ar placea de data asta sa fie fetita...
tu ce ai vrea? tot baietel?
nu-i asa ca a doua oara ai vedea altfel lucrurilr, mult mia degajat? eun una nu as mai fi asa stresata ca nu stiu ce sa fac in anumite situatii...si sarcina as trata-o mult mai atenta...
ma infioara ganndul sa mai am un bebelus...sa-i tin pe amandoi in brate.
cred ca r innebuni cei de la serviciu daca ar stii la ce ma gandesc...dar nu ma mai simt deloc imploinita la serviciu...sa fii mama te face sa te simti cea mai cea, cea mai puternica, cea mai speciala, cea mai indispensabila - stiu ca nu are grad de comparatie - ( pentru bebe )
irina, nu mai spune asa...suntem tinere!!!! asa ca let's go!!!
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
irinatunza spune:
Gata, acuma se vad si pozele noi. Mai e vreun bebe care doarme cu fundul in sus in genunchi ?
poze Sabina
bumbita spune:
irina, vroiam sa plec sa ma culc caci la 5 ma trezesc sa plec la bucuresti...am un proces la inalta curte de casatie si justitie, dar astept pozele cu sabinuta....hai mai repede!!!
poze sebastian
irinatunza spune:
Bumbita, le-am pus deja . Bafta miine la proces!
poze Sabina
LunaNoua spune:
Irina, vazut poze Hihihi.. ce doarme ea cu in sus Daria nu sta nici 2 secunde pe burta, daramite sa mai si doarma ? Hihihi.. si ce si-a varat ea imediat piciorusele in frisca...iamiii
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Si eu as vrea bb2, dar mie mi-e frica de sarcina... Eu am fost foarte aproape sa dau coltisorul in sarcina...si chiar mi-e frica sa nu se intample la fel si la bb2... Daca se intampla sa vina si bb2, e bine-venit, si ... ne rugam la Dumnezeu sa ne mai tina un pic, dar eu nu am curaj sa insist la bb2
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
bumbita spune:
irina super!!!
deci imi plac muuuult urmatoarele poze:
- cea in care doarme cu tati in pat;
- cea cu caciulita roz - ii sciate in evidenta foarte mult ochii;
- cea cu puletii in gurita;
- toate in cele care doarme pe burta in genunchi si cu funduletul sus - tari de tot!!!!!
- cea cu picorelul in tort;
- cu rochitica alba de printesa;
- are si sebi iepuras din ala verde cu galben, dar al lui este portocaliu cu galben;
- pozezle cu sepcuta rosie;
- cea in acre sta nas in nas cu papusica;
- cea cu degetul de la picior in gurita;
- cea in cadita rosie.
irina, ai o fetita super frumoasa, sa dea DD sa nu i se schimbe ochii, sunt SUPER. si tu, de ce te plangi de varsta, ca nu pari deloc...
cea in care sta in patru
poze sebastian
irinatunza spune:
Fetelor, multumim pentru aprecieri.
Bumbita, am 31 de ani acusi.
poze Sabina