Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

salutare si de la craiova...
maraki ma bucur mult pentru tine si pentru giorgios ca s-a rezolvat " mica problema "...cred ca ai trecut prin momente foarte grele, pline de tensiune...angelos cum s-a simtit in perioada asta? se spune ca copii traiesc sentimentele mamei...sanatate multa lui giorgios al tau, sa aiba grija pe viitor cu regimul si cu tratamentul...si sa vina mai repede acasa la voinicul lui si la sotia lui frumoasa.

giova, imi plac mult pozele noi facute cu marco, in special cea in care sunteti toti trei si cele doua in care sta in mingile acelea colorate. sunt super! mai dar este tare dezvoltat. si inca un lucru, sincer la inceput mi s-a parut cam ciudat ca l-ai tuns asa devreme, dar acum observ cas i-a crescut foarte frumos parul si ma gandeam daca nu cumva trebuia sa-l tuns si eu asta vara pe sebi. si el tot asa are parul mai lung in fata, mai scurt in part...nu este deloc uniform. felicitari!

anasebe, silvi, denisa, ali si celelelate fete multi de la noi la mamice si bebei.

si mie imi place ideea de bulgarashi de ianuarie-februarie 2006.

apropo ce faceti de sarbatori?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

toanca ce mai faci? stiu ca tu o sa citesti abia maine la serviciu, dar vroima sa -ti spun ca m-am uitat la noile fotografii ale voinicului tau si imi place muult cum se dezvolta. ce ii mai gatesti? cum te descurci si cu servici-ul si cu casa si cu copilul si cu sotul? eu foarte greu...nici nu-mi inchipuiam ca va fi asa greu...cand stateam acasa, incepusem sa ma plictisesc , sa mi se para normal tot ceea ce faceam , acum gtinjesc dupa fiecare tabiet...de-abia astept sa-mi iau blugii si sa ies afara cu sebi...sa ma intalnesc cu mamicile de cartier si sa mai povestim care mai de care...abia astept decembrie sa-mi mai iau concediu...

fetelor, v-ati gandit la o a doua sarcina? cand va apucati de treaba? sunt foarte curioasa care este cea mai dornica....

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Si inca ceva. Nu stiu daca o sa ma credeti, dar Sabi, cind ma vede ca ii pregatesc papa la blender sau cu furculita incepe sa zica "pa-pa" sau se joaca cu bibe si zice "a-pa". Sa stie oare despre ce e vorba ? Sau zice si ea asa ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Monicooo, unde-i poza fata? Aia cu MArio??

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Bumbita, eu sunt cea mai pe graba la facut al doilea bebe. Insa trebuie sa ma dau jos niste kilograme si apoi pe cai!!! Pe noi ne preseaza varsta, deh.

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Bumbita, eu una cred ca nu mai fac al doilea. Cel putin asa gindesc acu. Uneori ma gindesc ca n-as lasa-o pe Sabi singurica fara o surioara sau un fratior, insa nu cred ca mai am rabdarea (ca si asa am putina) necesara sa mai am inca un bebe mofturos ca ea. Plus ca eu am avut o depresie post-partum ce m-a tinut vreo 2 luni de nu vreti sa stiti ce ginduri aveam.

poze Sabina

Mergi la inceput

Am mai vazut si eu ceva poze cu bebei. Ma duc sa mai vizionez citeva cit timp dureaza sa le incarce pe alea noi cu sabi

poze Sabina

Mergi la inceput

Gata, vazut Mario, SPLENDID.

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery-Poza cu Mario e in drop 3 cum a spus, la program artistic se numeste seria- fattttoooo

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

irina, sa stii ca eu cred ca chiar isi dau seama, deja asociaza obiectul cu cuvantul spun asta pt ca eu cand vin dse la serviciu si ma dezbrac si iMi vede sebi sanii, se agita, intinde mana si scooate un " TZZATZA ". mi-e drag de el de mor...ii este asa de dor de tzatica lui!!!!!
sabinuta ce mai zice? mai are ochii albastri?

poze sebastian

Mergi la inceput