Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
ANAsol- am bucur c aatzi rezolvat cu masina.
SIlvi- tzin pumnii lui Jean si tu fii tare.
Ali- imi pare rau de faza cu politzia.
Ma duc sa halesc si eu ceva,Moni ce ai mai bagat?
Eu pilaf, cioco, inghetzata facuta de mama, oare ce mai intra?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
LunaNoua spune:
Maraki, bravoooo.. ce bine ca ati reusit cu bine operatia!!!! Multa sanatate .. si multa putere in continuare, sa vina tati repede acasa la flacau. Apropos, tre sa iti schimbi semnatura, ca Angelos, numai bebe nu mai e
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
silvi_2005 spune:
Alain imi doarme deja de 10 minute, dupa ora veche avem programul.
Moni sa va simtiti bine in seara asta, ii transmit si eu pupici si drum bun Andei.
Miri, eu tot astept topicul cu impresii despre carte, pupicei la bebe Bruno.
Denisa, am vazut pozele noi pupicei Emmei.
Fetelor eu merg sa ma bag in pat ca ma doare capul de la cautat bilete pe net si harjonit cu bebe in acelasi timp, va pup pe toate si va doresc o noapte cat mai linistita.
Ali, Anasol, Giova, Maraki si cele care mai sunt prin zona,
Si sa nu uit, mie imi place si bulgarasi si stelute si fulguleti, oricum vreti voi ca toate propunerile sunt frumoase.
LunaNoua spune:
Denisa, vazut filme, dar nu dat seama ce meserie Bucatar? tenismeana... ori ... degustator?
.. apropos...cine ii dadea de mancare? Biata fata nici nu apuca sa deschida gura, asa repede primea lingurita. N-am vazut pe cineva indopat mai rapid. Se grabea tare buni (banuiesc) sa termine castronul.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Denisam spune:
Deea-bucatar era meseria.
Emma nu papa dc nu are guritza plina de obicei, daca are doar 1 linguritza in gura si deciii trebcam 2, si oricum facea mofturi acuma la prinz, a bagat cam 10 linguritze de piure cu pui si o budinca de vanilie.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Mai Moni, pe cuvant ca nu m-am prins cine este Mr. M. Initial m-am gandit la Mario, dar... m-am linistit apoi.
Pupa pe Anda si familia de la noi. Ca doar e buzoianca de-a noastra. Si drum bun in continuare.
Maraki, sper ca Giorgo sa treaca la regim si sa se simta bine de aici incolo.
Silvi, asa-i treaba la noi la romani: te amana pana te lasi pagubas. Fruntea sus!
AnaS, da si mie un semn, ceva! Ca mor de nerabdare. Si sa stii ca l-am convins pe soata mea sa vina joi la Bucuresti si se poate intalni cu soata ta, facut schimbul de obecte... ce zici, cum iti suna? O sa dau detalii daca vrei.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
irinatunza spune:
Buna fetelor! Suntem si noi prin zona.
Maraki, multa sanatate lui Iorgos. Bine ca a trecut cu bine peste operatie.
Anasol, of prin ce-ati mai trecut si voi cu accidentul. Bine ca sunteti ok. Am citit ca ginerica e morocanos. Asa e si sabi de citeva zile. Miriie, urla, musca si vrea numai in brate. Din cind in cind si in premergator. Ba si la pediatra a facut urit , ea care de obicei se repezea sa-i traga ochelarii si stetoscopul. Au perioade, asta-i clar. Si acu e si vremea nasoala, si eu ma simt aiurea. Pupicei multi sa-i treaca frumosului ca tare drag mi-e de cind l-am vazut pe webcam cum se juca cu tat-su.
Ali, tie si Iarinei. Super faza cu usturoiul. Am s-o incerc si eu desi tare ma tem ca va reactiona ca Marco.
Silvi, ca sa treaca supararea.
Sabi doarme de pe la 8 fara ceva ca era frinta. A papat si s-a culcat. De asta am reusit si eu sa citesc ce-ati mai scrie ca in ultima vreme n-am mai reusit.
Cristina, bine ca e sanatos Razvanel, e baietel cum sa nu fie mai solid ?
Incerc sa pun si eu niste poze noi . Sabi merge tinindu-se de marginea patului, oricum si eu sunt in spatele ei s-o prind cind cade. In picioare se ridica de vreo luna si ceva singurica, e deja istorie.
Pupiciei
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Giova spune:
Eu am facut o ciorbitza si Marco mi-a dat pe gresie jumate de sticla de ulei si asa de cuminte se juca si intindea pe toata gresia uleiul , .
pe urma a venoit tati si am fost la selgros de am luat niste vin si tigari pt. italia.
Imediat ii facem baita si pe urma sper sa doarma.
Moni ce de bunataturi . saracii de ei, or ajunge asa de obositi, incat nici mancare nu le mai trebuie.
Silvi si eu m-am gandit cum naiba sa fure o banda, mai ales de la seful lor din apartament. dar nu e de ghasit. Eu am pus-o la marco in camera pe pervaz , am cautat-o peste tot, prin uneltele lor, prin chestiile de zugravit si nu e. Mi-e frica sa nu fi cazut in vreo cutie de gunoi si pa...
Ali lasa bine ca ai scapat, vom urma si noi, sa ne facem bolentin de Timisoara. In Alba era misto ca aveam relatii si mi-l aduceau acasa, aici....vom sta si noi la cozi ca toti oamenii.
Miri ce fain ca va petreceti .
Merg sa-i fac dusuletul si pe urma papa.
daca nu mai intru, si usor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
Am pus o poza proaspata cu iubitzelul MARIO in drop,nr. 3,e ultima poza la ziua de azi.Am vorbit cu cuscra IRINA si a zis ca imi trimite poze noi,numai sa nu il uite Diana pe Mario... A cuprins-o frica pe socrosenia Dianei acum cu intalnira asta
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
GIOVA sa nu fi fost geamul deschis si sa o fi luat vantul ... c e un vant in zonaaaaaa
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3