Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multumesc mult irina pt urare.chiar am nevoie.
deci, cand te apuci de BB2?

andreea, imi pare rau ca ai trecut prin asa probleme...dar acum trebuie sa privim cu optimism, nu...si-apoi sa nu aiba ea dariuca un fratior bucalat si cretulan?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bumbita, ce baietel frumos ai!!! Acum am vazut si eu pozele

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery- eu nu am spsu ca nu stii sa citesti, daca esti asa de tare, vedeai poza de prima data.
Oricum fetele eu iau o pauza de DC, am aflat rezultatele de la medic, nu sunt bune, asa ca nu are sens sa ma enervez pe aici cu maruntzisuri.
Multumesc tuturor celor ce s-au gandit la mine si mi-au urat sanatate.
Numai bine, sanatate si bebei frumosisi sanatosi si va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

irina, multi inainte, putini " ca braga"...i-auzi la ea..ca varsta, ca sarcina, ca...deci?!

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Da, ii place sa doarma cu tati.
Mie imi place si in poza aia in care am imbracat-o in albastru de parca ar fi baietel. Da, si eu sper sa nu i se mai schimbe culoarea ochilor.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Bumbita, daca si sarcina a doua e tot cu preclamsie, zau ca nu mai vreau sa trec prin asa ceva Eventual, poate imi iau inima in dinti daca ajung pe la 55 kg, tiroida ok, inima ok...ca altfel ... nu stiu zau ...

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita ca-i creste parul mai des, eu zic ca sunt povesti din popor. I-a crescut frumos, mai mult e drept, dar sunt convinsa ca nu din cauza tunsului. Insa ma bucur ca am facut-o ca acum cine stie ce par avea.
Moni geamul era inchis la camera, ramane o enigma oricum, dar eui imi vreau banda inapoi. Vazut ginerica, frumos de tot.
Irinatunza am vazut-o pe Sabina, misto poza cu palariuta, iar cea cu fundicul in sus e mortala. Si marco tot asa doarme.
Deea uite ca ti-a ajutat D-zeu, si ai o mandrete de fata, jos palaria.
Bb 2 pe la anul prin toamna sa ne apucam de treaba, si pe urma vedem cand o veni.

gata acum chiar ma bag la somn, sper sa adoarma si marco, de mancat a baut doar 100 ml lapte, dar a mancat in schimb pizza cu ton.
si noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

fetelor, va pup....ma duc si eu sa ma culc...ca acusi se face 5...mai intru miercuri, cand ajung la serviciu.
noapte buna.

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Denisa, multa sanatate si ai mai multa grija de tineca Emma are nevoie de o mamica sanatoasa linga ea.
Bumbita, bb2, mai asteptam oleak. Sa vedem daca ma convinge sotul ca el oricum ma bate mereu la cap sa mai facem unul.
ma duc si eu la somnic , fetelor.
Noapte buna !

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Denisa, imi pare rau ca te enervezi, si imi pare rau si de problemele tale de sanatate. Foarte bine ca iei o pauza, ca nu face bine prea mult calculator. Insanatosire grabnica iti dorim .

Mergi la inceput