Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ha! v-am luat! noi incercam deja al doilea. dar abia d eo luna am terminat cu alaptatul...si nu s-a prins. poate cine stie...vin si zic: cadou de craciun, bebe nr 2:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

salutare gagicile,
Moni, asteptam poze de la intalnire.
Denisa, multa sanatate , ai grija de tine si de pitica
Maraki, ma bucur ca incepe sa fie bine la voi.
I-am cumparat Clarei tarc , e cam nervoasa ca nu se poate ridica in el asa usor ca in patut.
Mai fetelor aveam o durere de cap groaznica si am luat un ibuprofen si mi-a trecut si peste o jumate de ora am mai luat din greseaka unul , credeti ca o sa dau coltul ? Asa ceva nu am mai patit
anasolof , of , bine ca nu ai patit nimic
Giova , lasa ca ii mai cumperi o banda si gata
Miri deci tu esti prima . Eu ma gandesc pt la anul, dar stiti de ce imi este cel mai frica ? De hormonii aia , ca m-au ucis toate gandurile cretine si straile care le aveam
Anda cu siguranta nu mai citesti mesajul asta curand , dar eu va zic drum bun si sa va acomodati rapid .
Bine va las acum ca am impresia ca ma acm apuca trepidatiile de al 2-lea ibuprofen

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
M-am culcat la ora 5 si acum sunt la birou
Anda a sosit cu bine in Arad pe la ora 2-3 si pana la 5 s-a desfasurat programul si cum ziceam la ora 5 s-a trecut la .
Acolo i-am si lasat la 7,45 mai putin Diana care era deja sus!
Trimit pe rand sa nu apara careva sa pierd tot ce am scris

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni..... Baga odata!!! Ca mor de curiozitate. Banuiesc ca oricum poze de abia pe seara, nu?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani lui razvan de mamicuta Astery, sa fie sanatos si cumintel si papacios cum e si acum.
Eu una am dormit f rau asta noapte si am visat ca Alain vorbea cursiv si ne stresam si eu si Jean cum se poate sa vb deja ....
Multumesc mult pentru incurajari, mi-a mai trecut supararea, o sa vedem noi cum facem, va pleca dupa ce rezolvam aici problemele.
Denisa sanatate multa , cand ai timp si chef hai pe Dc din nou.
Moni ec fain ca v-ati intalnit, pupicei la toata lumea, astept poze
Irinutza am vazut pozele, f scumpica micuta ta.Cum mai stati cu mancatul si cu greutatea?
Giova sper sa gasesti banda, poate a pus-o"bine"cineva
Bumbita, vad ca te bat ganduri serioase, si succes.
Miri, vad ca tu chiar actionezi, Doamne ajuta si felicitari pentru curaj
Alain face ture pe jos si se uita la stiri, daca il pun in premergator urla.Am uitat sa va zic, eu una cred ca mi s-a stricat termometru, am unul digital cu winnie the pooh si i-am luat aseara temperatura si mi-a iesit 36, astazi dimineata m-am gandit sa mi-o iau si mie sa vad si ce sa va spun 35,4....eu una nu prea cred ca sunt hipotermica in casa asta unde sunt 24 de grade.Cred ca o sa mai iau alt termometru, voi ce termometre folositi??????
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Asaaaaa .... in primul rand Mark e super frumos si dragalas ,are niste ochi maaaari ! Merge de manutza si e expert in patru labe si Diana e pitica rau pe langa el Taticul George vad ca e priceput la bebei ,ca doar le va sta cu Mark acasa de acum! DE ANDA ce sa mai zic?

La inceput Mark n-a prea fost in forma,luat ca din oala din culcusul din masina,dar dupa portia de tzatzi si bibe a devenit ca nou Diana s-a trezit si ea si de cand l-a vaziut pe MARK si restul lumii a fost toata numai un zambet de fericire

Prima intalnire "face to face" a decurs asa: Diana s-a aruncat la suzeta lui Mark si si-a varat-o in propria guritza,dupa care Mark a luat-o pe aei si si-a varat-o si el in gura
Acuma cuscrele Irina si Ursulina sa nu dea cu ca poate o fi fost doar un cod secret acolo ...
Cert e ca Diana a fost cam rea,l-a cam calarit pe Mark,l-a tras de urechi,de haine ,de suzeta,i s-a urcat in spinare,dar in final,pe la ora 5 dimineatza s-a inviorat Mark in asa hal ca nici vorba sa vrea sa mai doarma! Ii zambea sagalinic Dianei si au tras ture in patru labe si nu numai prin casa,printre jucarii,vai ce ciuda imi e ca n-au ajuns mai devreme si ca a fost musai sa vin la lucru azi ,ca precis mai stateam sa ii vedem in actiune
Dar parca vad ce fac si acum dimineatza si eu nu-s acolo sa ii vad
Diana la 10trebuie sa fie si la vaccin ,o sa mearga mami si tati cu ea,iar Ghitza ramane cu musafirii,sper sa se descurce ca altfel
Nu mai stiu c esa zic,azi am zi de dat tichete de masa ,mai iau o gura de cafea poate imi mai amimntesc ceva!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monica-suntem pe receptie.abai asteptam povestioare si spune-i Andei ca sigur vor avea o calatorie ok.doar o insotim toate cu gandul.......

Irina-bine ca mai dai si tu un semn, chiar si prin mesageri...altfel, lasa ca te prindem noi aici......nu te speria inca. stim ca ai lipsit motivat

Cristina-din pacate, la chestiile cu viza nu se mai poate spune ca sunt romanii de vina.
Dati petrecere azi? Razvan-La multi ani!

Silvi-viza o va lua. doar ca intarzierea va strica planurile si tati va sta mai putin cu voi.

Denisa-ai grija de tine! medicina nu e matematica. trebuie sa avem incredere in medici si in rez la analize, dar pana la un punct..tot viata echilibrata si odihna sunt cheia..asta nu ti-o spun ca sa te incurajez. de-a lungul timpului, am fost posesoarea unor diagnostice si rezultate la analize care-ti faceau pielea gaina.....unele s-au infirmat, altele sau confirmat, dar nu era stuatia chiar asa neagra cum a fost prezentata la prima vedere.si chiar daca ar fi fost, o viata avem. bea un pahar de apa si o sa vezi ca e plin de optimism

moona noua-stii si tu ca o sarcina nu-i ca alta. curaj! daria e perfecta-merita un (fratior)

miri-singura diferenta, in opinia mea, intre posta fr si cea rom e ca astia nu umbla la scrisori. nu mai intru in detalii ca scriu pana maine, dar ultima boroboata e ca plicul cu notele mele nu a ajuns, iar fac e in ac comuna cu noi. noroc ca secretara ma iubeste si mi-a scos duplicata la foia matricola pe loc. altfel nu as fi aflat ce desteapta sunt. eu sper sa vian repede ca ieri am plecat fara nimic de citit la plimbare gandindu-ma ca iau cartea de la tine din poshta- m-am pacalit!

noi ne-am trezit de la 4 ca s-a pacalit cristi si a dat ceasul invers......a ajuns si el o data la timp la serv

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

pentru Razvanel !
Pupici de la mine si de la fetele mele .
Doamna, dar noi chiar nu ne mai vedem deloc ?

Maraki, sanatate multa lui tati. Ma bucur ca ati trecut cu bine din perioada asta grea.
Iar tie iti doresc multa putere pentru mai departe .

Denisa, numai bine .
Ai grija de tine.

Mai, fetelor ce de intalniri!
Monica, abia astept sa vad si eu poze de la intalnire.
Salutari Andei si familiei ei .

Giova, pupam frumusetea de baiat . Am vazut pozele noi. Dulce rau !
Si mie-mi place sa le spunem BULGARASI ! Chiar dragut !

Noi raportam: Roxana e mucoasa . Dar trecem noi si de-astea.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza fetelor...vazut pozele cu bebe Irina si bebe Sebastian.Am vazut si pe bebe Angelo a lui maraki...mama ce baiat inalt...chiar ce inaltime are? Mi se pare f inalt..
Dani al meu numai pe burta doarme, in pun pe spate, se intorce intr-o parte si daca adoarme asha in timpul somnului se intoarce pe burta...
Monica,du-te acasa la musafiri lasa serviciul L-am vazut si eu pe ginerica si e baiat frumusel ce mai...(du-te acolo si intretine relatiile de "prietenie") Cat timp are baiatul? ca e mare...
Fetele care incearca sa aduca pe lume pe bb2 eu zic ca va trebuie curaj nu gluma...E frumos sa ai 2 copii cu diferentza mica intre ei dar...eu nu m-as incumeta niciodata.
Am o colega la faculta, are o fetitza de 1.7 ani si e gravida in 7 luni...Am intrebat-o cum o sa se descurce si a zis ca nu stie, ca o sa cumpere scutece nr 5 si scutece nr 2
Hmmm..mare curaj va trebuie fetelor ..mai ales ca bb1 nu pricepe ca trebuie sa faca liniste pt ca doarme bb2... defapt nu mai zic nimic ca voi stiti mai bine cum o sa fie
Succes oricum la toate..
Si mie imi place bulgarasi...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Bineinteles ca pozele si filmele dupa amiaza.Sper sa nu faca Diana febra prea mare de la vaccin

RAZVAN de ASTERY la multi ani!

Fetele scuze c anu va raspund,dar am f.mult de lucru acum,mai intru sa citesc si mai scriu un pic sa va tin la curent

Mergi la inceput