Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si mie imi place BULGARASI

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Asadar, Giova, avem multe voturi pro BULGARASI !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

S-au trezit musafirii,am vorbit cu Anda si zice ca Diana si Mark se joaca si sunt taaaare veseli si vorbareti amandoi I-am si auzit cum comenteaza pe acolo

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Razvanel sa fii sanatos si sa papi si sa dormi bine.
Silvi, eu am termometru digital de la Samsung si sunt multumita de el. Sabinutza papa si nu prea, ii dau mai mult lapte cu cereale cind nu vrea altceva. Am realizat ca in perioada in care a papat mai putin lapte a luat mai putin in greutate. Asa ca acu ii dau masa de legume cu carne cit vrea si dupa aia completam cu lapte. Sper sa ia mai bine in greutate luna asta. daca nu, asta e . Sa fie ea sanatoasa ca o sa creasca. problema asta mi-am pus-o de la inceput, ma speriasem ca ramine copchilu la 3 kile daca nu papa bine. Si uite ca a crescut.
Bulgarasi imi place si mie, asa ca... ai mina libera Gio.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bulgarasi sa fie..................

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani Diana de mamicuta Ingrid! Sa cresti mare si sa ai noroc!

Fetele, multumim frumos pt. urari, sunt foarte emotionata, recunosc. Pur si simplu nu pricep cand au trecut 9 luni (timp in care am mai imbatranit si eu , adica m-am maturizat). Copilul meu se face din ce in ce mai flacau...
Sa ne traiasca puisorii la toate, si sa fie sanatosi!

Dana, nush ce program ai tu, al nostru este putin bulversat din cauza vremii, dar vom gasi noi o portita. Abia astept s-o revedem pe Roxana si pe tine. Sanatate la mucioasa mica!

Monica, abia astept sa pui poze de la marea intalnire. Mai, ce avantaj pe tine sa stai la Arad! Te vezi cu toate mamicile care vin sau pleaca... O diploma pentru taticutul Dianei, bravo lui.
Ma intrebai de diagnostice: suntem foarte bine. O parte din ele au fost reale, dar chestia cu paralizia faciala (in care n-am crezut nici o clipa) a fost un mare "fass". Doamne ajuta sa avem copilasii sanatosi si sa fim si noi sanatoase.

Gata, incerc sa pun puiul la somnik, este timpul.
Sper sa "avem fun" astazi, de ziua lui Razvan.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

irina de iasi-pupici la nora-e frumoasa foc si poznasa si dav tot cu curu in sus doarme,au si ei ceva in comnun si ochii bineinteles
dav e cam mucios-dar vad io azi cum scap de ei
moni-asteptam poze cu nerabdare,ia fa-te ca tie rau si zbugheste-o acasa.........la musafiri,pai frumos asa,cand pleaca anada de la voi? o mai prinzi azi,dak da ureaza-i drum bun si asteptam vesti de la ea cat mai curand

Mergi la inceput

denisa-iubita,nu te mai enerva de la orice fleac,ca strica sanatatea,aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Silvi-alexandre tot 36 sau 36.1 are si ii iau temperatura si de 2 ori pe zi ca e ragusit......cum ziceam, a plans zilele astea si , cum nu-i sta in obicei, corzile vocale au reactionat. nu mai tin minte, daca a mai avut cineva bebe ragusit. in afara de a-i da caldut si a-l impiedica sa mai urle, mai aveti alte idei? e clar ca nu e caz de dr ca temp nu are, mucii sunt, dar normal, nu are pb de respiratie, nu tusheste,e vesel nevoie mare.sa-l tratez cu miere sau ou nu e cazul ca e inca prea mic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ana de France, Ilinca mea a fost ragusita intr-o vreme, fara alte probleme (era totala, mai ales dimineata), dar nu i-am dat nimic si i-a trecut de la sine. Medicul de familie mi-a spus ulterior ca as fi putut sa-i dau Nurofen.
In schimb, a avut zilele astea o usoara viroza; draga de ea, pentru prima data a avut febra, tuseste si e mucioasa. Acum ne dregem cu tot felul de siropele, importanta e ca nu mai avem febra.
In rest, incercam sa ne acomodam cu noua casa, cu dormitul din nou in patut (dupa ce dormisem o vreme cu mami), ne trezim din ora in ora noaptea, nu vrem sa dormim singura in patut si urlam ca din gura de sarpe cind ne trezim daca nu ne ia mami in brate.
La fel de prost stam si cu mincatul, asa ca sint de-a dreptul nefericita, simt ca in curind ma lasa nervii si ma apuca depresia.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput