Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna ziua si de la noi. Dar ati scris nu gluma. Aproape un capitol in weekend-ul asta. Noi am cununat asa ca nu am apucat sa va citesc. Ma bag acum. Razvan s-a distrat cu bunica-sa. A fost foarte multumit. Revin.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

oana pune si tu poze de la nunta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol am vazut pozele cu David e un scumpic de n-am cuvinte sa-l descriu, ma topesc cand il vad cum rade, pupici de la noi.
Ana de France mersi de sfaturi, lasa ca le rezolvam noi pana la urma.Abia astept sa facem si noi o intalneala, va mai dura cateva luni dar tot ne vedem noi pana la urma tie si micului francez vorbaret si pupacios
Ali draga mea eu nu i-as da deloc ciorbita cu afumatura deaorece ficatul lor trebuie sa preceseze mancarica respectiva si afumatura aceea intra si in apa si in legume.Binentel ca poate eu sau tu am bagat la ghiozdan si asa ceva dar vad ca oamenii au devenit din ce in ce mai sensibili cu sanatatea.Dar ma itorc si zic ca daca Iarina e mare amatoare ce usturoi sa-i faci si o ceapa la supa ca ar merge de minune, glumesc sa nu te superi pls, pupicei si vezi tu ce faci cu pranzul ca mie una mi-ai facut o pofta ca trebuie sa imi fac si eu ciorbita cu afumatura
Ioana, ma bucur ca ne dai de veste ce mai faceti, frig mare la Bistrita ca intotdeauna in perioada asta....Tinem pumnii micutului Razvanel la analize Ce zici de cand se baga luna la scadere tragem o cura mica? eu una pe bune ca trebuie sa fac ca am ratat-o luna asta.
Giova zi-mi la ce magazin sa iti caut eu banda aici si daca o gasesc ti-o iau eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ilinca tocmai ce a adormit, pentru prima oara, in scaunul de masa; am reusit sa o fac sa rumege citiva pufuleti (arma secreta, cit o tine)

Silvi, baiul e ca nu prea papa nici lapte, ca tzitzi mai mult o amageste; sau poate exagerez dar in mod cert nu-i asigura nici macar necesarul zilnic de lapte daramite de alte cele. Ideea e ca am incercat ieri sa-i dau lapte cu cereale cu biberonul (ea, care n-a vazut in viata ei biberon sau suzeta). Ei as. L-a bagat in gura (cum face cu orice jucarie), l-a rumegat de vreo doua ori (a curs, a inghitit, dar n-a impresionat-o scamatoria), dupa care l-a abandonat cit colo plictisita si n-a fost chip sa mai deschida gura.

Cuscra Ioana, pupici lui ginerica muciosul de la Ilincutza mucioasa. Va tinem pumnii miine la doctor. . De ce nu pot sa ma uit la pozele din linkul de la semnatura ale lui ginerica? De citeva zile incerc si-mi tot spune ca pagina a fost mutata sau nu mai exista.

Fetelor, ma bag si eu la -a. Musai. Am de dat 15 kg . Sau poate nu chiar, ca eram cam slabanoaga inainte, dar cel putin 10 da. Silvi, o mai postezi inca o data? Pleeeaaase! Si sa-mi spui de unde ai cumparat lapte batut dietetic .

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ingrid , ce placut ca am vazut postarea ta.

printesei tale scumpe !

------------------

Irinel, stiu cum e cand nu papa copilul. Acum daca-i si racita cu atat mai mult are apetitul scazut.
Dar daca fata ia bine in greutate eu cred ca trebuie sa te linistesti. Ilinca arata f.f.f. bine !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Silvi cum sa ma supar ca doar eu v-am intrebat dar oricum o sa ii dau si ei sa guste sa vad daca ii place cand o sa papam noibineinteles nu multsa vedem cum reactioneaza eu zic ca de pofta merge.Mie mama mi-a zis ca mi-a dat cam pe la 4 luni supa de fasole si nu am perit.
Hai la o farfurie de supica.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Ce stres am tras ca nu a vrut Iarina sa imi pape laptic dimineata numai 90 ml.si am lasat-o sa flamanzeasca pana pe la ora 12 jumate si mi-a papat aproape 3 felii de paine cu branza topita (fara coaja) si un iaurt de 200 gr. saraca a papat ca apucata daca nu a primit alceva si s-a culcat bine mersi ca e satula de papica.
Acum mi-am pus sa-i fac supica pe pui cu legume sa nu sarim azi peste supica.
Apropo fetelor voi le dati in fiecare zi supica? ce supici le mai faceti? Ca deja Iarina e satula de pui si vita si de legume singure. Ceva retete noi aveti careva? Sau macar idei...?

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ce spun copilasii vostri ?

Ca Roxana mea nu are in repertoriu prea multe, doar: GHE-GHE, GÎGA, GHI-GHI, LA-LA si BA-BA-BA...

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

DanaPai Iarina zice:aaama ,mamama, mama, maaaa,mmmmama, daaa,dda, he, hi,ch, ich, fffff si cam atat imi aduc aminte acum dar ea si mimeaza multface numai din buze si nu scoate sunete .Sanatete Roxanicai sa treaca repede mucichii.

Monica am vazut pozicile cu Dia si Mark sunt doi frumosi.Si am mai vazut si filmuletul in care povesteste...dar povesteste nu gluma.
Irinel am vazut-o si pe Ilinca e o frumoasa si ce frumos patut are
Bumbita si pe Sebi cel frumos l-am vazut
T_Ioana e un scumpic Razvanel al tau la frumusel.

Am mai vazut pozici dar nu imi mai aduc aminte cu cine dar oricum in numai bebelusi frumosi sunt sa ne traiasca

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Mai nou stiti ce am descoperit? Lui Razvan ii place ciorba de burta la nebunie. Eu n-am mincat niciodata, dar cu ocazia asta am incercat si eu. Ce buna e!!!!
Si musca din banana, mesteca bine-bine si apoi casca gurita sa-i mai dau. Iar cu bunica-sa a invatat sa-si puna prosopelul pe cap si facem cucu-bau. Poze de la nunta imediat ca trebuie si eu sa le primesc.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput