Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, nici eu nu cred ca e buna afumatura la bebei. Plus ca ciolanul cred ca e de porc. Si mie imi cade greu afumatura, pentru ei sigur nu e buna. Dar tu faci cum crezi , sa nu dai cu rosii

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

c ne mai plictisim in casa,e asa frig afara si bate vantul,ce nasol ca nu putem iesi,creca o sa incepem sa hibernam de acu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pai nu sa ii dau si afumatura ci numai cartoful ,zarzavatul si supica ...nu m-am exprimat eu corect nici nu ma gandeam sa ii dau si carnita doar asa supica fara carnita dat are oricum gust de afumatura

Multumiri.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova daaaa...ne bazaie si pe noi dar eu nu am mai rezistat sa o tot aud ca se maraie si am pus-o cu noi in pat in premiera si ce i-a mai placut cu noi in pat ca nici nu s-a mai marait.Clar ca nu am sa o invat in pat cu noi dar acum am facut o exceptie si spor la treaba.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello,Diana a trecut cu bine de vaccin,a zis pediatra ca asta nu da reactii A atipit un pic pe masina si acum nu vrea sa doarma,desi e lesinata de somn.Mami se chinuie cu ea .A mai apucat sa se intalneasca un pic cu Mark la intoarcere. Ghitza e cu musafirii care acum aranjeaza pe bagaje in masina
A si apropo Ghitza a fost incantat ce frumos papa Mark (adica nu se zbate sa plece din loc ca Diana )
Anda va transmite la toate pupici si multumiri de urari.Vor mai inopta undeva deseara si abia maine seara ajung in Luxemburg si vor sta la hotele pana gasesc un apartament de inchiriat.Si ea vineri trebuie sa fie deja la serviciu.
GIO sac sac ,poate in ianuarie vor inopta si cele trei la Arad ca cica nu e recomandat sa le transporte cu avionul cum avea de gand Vai ca mi-i si imaginez pe cei doi printre trei pisici

Ar fi suuuuuuuuuuuuuper!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna de la Bistrita!
In mod special ii uram "La multe lunite!" cu sanatate si bucurii tizului nostru Razvan de Cristina! Sa va bucure mereu si sa va faca cei mai fericiti parinti!
La noi un frigalau de crapa pietrele dar tot iesim macar o ora dupa ce se trezeste Zambiliciul. Azi pentru prima data s-a trezit la 7, a papat laptic si nu a mai facut nani pana la 11. De obicei papa la 6.30-7 lapticul si adoarme instantaneu pana pe la 9.30 - 10 dar poate ca a decis sa-si schimbe programul.
Noi suntem ok, tot cu nasucul infundat dar asta e, punem, picaturi la greu. Maine dimineata avem programare la analize (o sa-i ia sange din vena) si sper sa fie totul bine!
Nu am prea apucat sa va citesc, am retinut doar ca Iorgos a iesit cu bine din operatie. Felicitari si refacere rapida!
Nora-mea nu prea serveste diversificat (deh, nostalgia tzatzucii) si nu vrea sa faca nani singurica....
Diana s-a dat in barci cu Mark dar sub stricta supraveghere a parintilor si cu acordul soacrelor!
Giova a pierdut o rola (nu sunt sigura daca am inteles bine, e vorba de rola de banda cu Winnie, pt camera Marcolinului?)....daca da, si tot am ajuns la sb asta, de unde cumparati fetelor banda de genul asta. Noi sper sa terminam de renovat camera lui Razvan pana la ziua lui si v-as fi super recunoscatoare pentru sugestii!
Silvi isi pregateste sotiorul de emigrat iar Alain merge tinut de o manuta si chiar singurel cate 2 pasi.
Denisei nu i-au iesit prea bine analizele si a decis sa nu mai intre pe Dc!
Sa nu va suparati pe mine dar incerc sa recuperez ce nu am reusit sa citesc.....ca de uitat la poze si filme nu pot!
Va pupicesc pe toate , fara exceptie, si fug sa ma pregatesc pt plimbarica!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Multumesc Astery si Giova pentru urari, Astery, special pentru Razvan un dulce de la mine si Diana si La Multi Ani!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI II SPUNEM SI NOI DIANEI DE INGRID scuze de intarzaiere SPER CA E OK!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana asta e problema mea cu banda, caci nu mai gasesc in Tm modelul ala. am pierdut 400.000 lei, asta e dar banda am luat-o de la Baby Expo din aprilie. Am mai gasit aici la un magazin cu mobila si accesorii pt. bebi, tot cu Winnie dar nu acelasi model.
Am mai vazut in magazinul Real, nu stiu daca e la Cluj.
Moni dar i-a zi-mi, unde a lasat Anda matele? In ianuarie e musai sa treaca si pe la noi, ca de nu...se supara tizul.

Am terminat bagajul, acum mai impachetez din casa. Si fug pana la mag. ca doarme Marco.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Off, acum mi-a adormit una bucata bebe agitat. Eu am fost iesita in oras sa vad ce mai rezolv, pana la urma Jean va pleca doar pe 3( eu ma bucur ca va mai sta cu noi 2 zile), i-am luat deja bilet.Maine o sa mergem la notar si mai rezolvam ce este de rezolvat si gata.
Zic si eu La multi ani scumpicei Diana de mamicuta Ingrid cu scezele de rigoare dar eu am luat dimineat la repezeala sarbatoritii din lista.
Irinel, eu sunt in aceeasi situatie cu Alain, cred ac el sta cel mai prost cu mancatul de papica deaorece el prefera laptele, dar asat e, ii dau lapte. Azi de exemplu i-am facut branzica de vaci cu iaurt, vreo 150 de grame, a papat vreo 50 iar restul i l-am dat in lapte si l-a papat. Eu pe langa ce ii dau sa guste si mai mananca el asa ii bag in biberonul de la ora 13 galbenus fiert, carnita mixata, branza de vaci....depinde ce are in ziua respectiva.Sunt copilasi care accepta mai greu mancarica dar lasa ca au o viata intreaga sa pape, imortant e sa manance macar lapte.
Irinutza, f bine ca papa laptic Sabina, mai baga-i si tu in lapte diverse alimente.
Moni abia astept pozele, spor la traba la birou.

Mergi la inceput