Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Oachi bravo lui Razvanel eu nu am mancat niciodata si nici nu am sa mananc dar pozici nu ai cu Razvanel?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Micio ce mai face ginerica? nu ne mai spui nimic? ca Iarina e tare suparat ca nu mai dati nici o veste... un mare mare de la Iarina pentru Edy cel frumos.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Oachi, mai bine mai tarziu decat niciodata Mi-ai dat si mie idee, ca nu mai stiam ce sa fac de mancare. Trag si eu o ciorba de "burta de pleurotos"

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mi-a adormit bebelusha si m-am bagat si eu putin la calculator.
Diana miscacioasa mica, se zguduie patutul ala cu tine, esti vesela ca l-ai vazut pe Mario? Ce curaj ai fata s-o lasi pe langa masuta aia, nu ti-e frica sa cada si sa se loveasca?
Irino, fain draga baietul tau. Tu te-ai cam dat la fund, nu mai intri pe forum??
Eu vreau BB-2 desi mi-e la fel de teama ca si la primul, adevarul este ca eu nu ma-m apucat de treaba dar deocamdata n-am avut noroc
Am bagat si eu un ochi sa-l vad pe Sebastian, bine-i mai sta la bucatarie.
Suuuper se distreaza Daria in leagan, imi cumpar si eu sigur, nu stiu unde-l instalez dar daca Ioana se distreaza macar pe jumatate face toti banii, nu mai spun ca daca si adoarme acolo chiar ma scot!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Razvanel de mamica Astery Sa cresti mare puiule si sa ai mult noroc in viata
Cuscra sanatate sa te faci bine ca are nevoie printesa de o mamica sanatoasa
La multi ani si pt. Diana de mamica Ingrid norocoasa sa fii, sanatoasa si sa iti bucuri parintii printeso
Astazi am fost la Giorgos si am vb si cu dr. dureaza cateva luni sa se refaca inima asa cum trebuie,deocamdata multa grija, efort 0 si dieta cat cuprinde. Cand am plecat de la spit. a coborat si Giorgos sa isi incarce cartela tv,i-am zis ca trebuie sa stea in pat ( dimineata l-au adus de la intensivi ) si socrosenia imediat: nu vine nici pt. tine si nici pt. mine jos, vine doar pt. copil Ma frate dar proasta mai este, mi-a repetat chestia asta, ce dracu are in cap??? E competitie intre noi pt. Giorgos??? Oricum astazi m-am luat de ea ca trebuia sa ma sune ieri la 15.00 si sa imi spuna: mai fato , mai dureaza,este inca in operatie ca l-au luat tarziu!!!
S-a sculat Angelo.....nu stiu ce are ...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cuscra draga, poze sunt la smile-ul ala cu aparat foto, sub semnatura mea, ca la Razvan era site-ul piciului, dar pt ca nu am mai avut timp sa-l actualizez mi-a expirat
Oricum, poze recente cu Razvan nu am mai pus, doar filmulete in drops (tot la semnatura, unde e TV-ul ala) ca efectiv nu am cand si mi-e o lene.....ca eu ii pun mamei poze si mi-e lene sa incarc de 2 ori iar linkul unde sunt pozele pt mama nu il dau ca sunt tot felul de poze, cu al meu copil in toate ipostazele (deh, pt mama important e sa-l vada nu cum arata poza)
Pupi Ilincutza si sa-i treaca mucii repede.
Silvi, obligat ne bagam la cura, cred ca din 7 noiembrie scade luna (numai bine, ca n-am de gatit ca va fi consortul in delegatie la Bucuresti si sta cat dureaza cura)

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, sa nu fugi dupa mine daca o sa vrea Ioana toata ziua in leagan Ca eu nu am pe cine da vina, eu am vrut eu am primit leagan. Acu ametesc de cat imping la hutza toata ziua

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Lasa Deea ca nu te alerg, o sa-mi fie mai usor sa imping leaganul decat sa stau cocosata sa imping la motoreta.
Ana de Spania sper ca ti-a trecut durerea de cap cu 2 iprubofene. N-ai patit nimic? Putine poze la Francesca..tu nu ai filmulete?
Denisa fata iti urez sanatate muuuulta. Imi pare rau ca nu ti-au iestit analizele bune. Nu te mai supara ca nu-ti face bine la tiroida. Pupicei bucataresei, eu n-am vazut filmuletul cu pricina ca n-am gasit link-ul.
Silvi nu te mai enerva ca se supara Alain. Eu am un termometru digital de la Chicco, a costat vreo 40 ron si sunt multumita de el.
Miri astept cartea, acum l-am vazut si eu pe Bruno blondinul cretolin, suuuper dulce este!
Mirela de Spania, imi pare rau ca inca ai probleme, nu-mi vine sa cred ca dupa atata timp nu s-a rezolvat in vreun fel. Pupici lui dani!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am pus pozele
cu Diana si Mark si 4 filmuletze la "filmulete nr. 3"
.
Sa vad cand reusesc sa le pun si restul pozelor pe yahoo,dar varianta asta noua de yahoo photos ma zapaceste de cap

Eu mai fug in pat pana se intoarce Diana de la plimbare

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

frumosi copii-mini si anda sa va traiasca sanatosi-s-aau cam distrat micutii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput