Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni am vazut si eu pozele. Sunt super faine. Nu am scris nimic acolo ca zau, nu am timp. Ce s-au mai distrat ei micutii, dar cred ca si voi adultii.
Maraki soacra ta= cu a mea. Dupa cate zici tu sunt identice. Taranci proste, ce mai.
Silvi meersi mult iubita, dar mai cautam pe la noi deocamdata.

Eu si Clau suntem nervosi, ca nimeni nu a luat si nu a vazut banda aia. Zici ca are picioare si a plecat singura.
Va mergem el sa vada sambata daca este modelul asta la celelalte mag. daca nu, ma uit in It. si in cel mai rau caz, cumpar alte 2, cu alte modele.
Ce ne deranjeaza pe noi, cum si-au permis sa fure, dar ce mi-e groaza e ca am toate lucrurile acolo, le-a inchis clau in dormitor, si azi cand au mai lucrat pe acolo i-a supravegheat. Nu le e fricsa de nimic, nesimtitii.

Fete va , merg sa-i dau la marco papa, la pranz nu a prea mancat, si pe urma sa-i fac la Clau ceva mancare si sa termin de spalat geamurile.
Intru mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am vazut si eu filmuletele, superbi sunt amandoi, asa de dragalasi sunt Bravo Moni si Anda ca v-ati intalnit si ca aveti asa copilas frumusei.
Alain imi scoate hainele din dulap, eu am lipit niste poze ca ii afcem un album surpiza lui tati si el isi face de cap ca ma vede ca sunt ocupata smecher mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, daca nu gasesti lasa sa ma uit eu pe aici inainte de a lua alte doua,
Oachi dar vad ca nu va incurcati cu meniuri lejere,
Eu am ras cu lacrimi in bucatarie, pregatesc o supa de pui buna pentru tati si am batut niste gratere si Alain tipa de bucurie si batea din palme cand bateam carnea, a fost super incantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetelor ma sparg de ras!
Sunt mami si tati la noi la frate-meu in apartament si cum pe Diana a apucat-o "cantatul" sa ii vedeti! Mami e in extaz
Taica-meu canta "la la lala la" ..... Si Diana hop si ea "la la lala la" .....Si iar tati .....si iar Diana ..... O tin asa de jumate de ora
Am plecat si i-am lasat "cantand"

Incerc sa recapitulez pe aici,ca parca trebuia sa mai si raspund catorva dar nu mai retin ce si cui

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL FRUMUSEL!
MARAKI,multa sanatate sotului tau!
sunt cam in urma cu lecturatul asa ca nu mai stiu ce sa mai urez...
azi i-a dat mami la bebe o cutie de carton de la nidoflor sa se joace cu ea si s-a inecat cu capacul.cica nu mai putea sa respire si se invinetise la guritza.tremura mama toata cand am venit de la munca si imi povestea ,s-a speriat rau...uf,cu mititeii astia ce de griji...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca azi in premiera Diana a facut pishu la olitza! Cand a schimbat-o,mami a pus-o pe olitza si tot a facut "pishhhh pishhhh" pana si-a dat drumul si a facut ! Nu-mi vine sa cred ca nu a plecat cu olitza in spinare, cum are ea obiceiul,cred ca din cauza ca era ceva nou si distractiv chestia cu "pishh" Sa vedem daca se va mai repeta!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

BIANCA MARIO are daor 10 luni jumate dar asa e el maaare,ca si Tibi a lui Anasebe.Cred ca ei bat recordul!

Apropo,uitati-va in pozele lui Anasebe unde e Tibi cu Mark si apoi in pozele unde e Diana si Mark si comparati!
Pe Diana cred ca Tibi o baga in buzunar

Bianca si Anasol - nu puteam lipsi azi,ca mi-am luat liber si ieri (trebuiau sa vina cu o zi mai devreme,dar s-a contramandat). In plus zi de tichete de masa.....As fi vrut eu sa mai stau cu ei dimineatza,dar se pare ca Ghitza s-a descurcat Si a venit si mami.
Andiaroro tu te intalnesti acum cu Anda ,nu? Pe cand?
IRINEL pusi la ILINCUTZA,imi pare rau ca a fost bolnavioara!
GIO nu te mai necaji cu banda,ca rezolvi tu cumva Matzele Andei au ramas in apartament cu o prietena de-a Andei pana de sarbatori cand se vin ei in Ro.
IOANA bafta cu analizele sa nu il doara pe Razvanel
MARAKI acum stai cu sa se tina de regim Giorgios
MIRELA bine ca nu s-a inecat si mai rau,se mai intampla

SILVI fain ca mai sta sotzul 2 zile!Pusi lui Alain viteazul
OACHI bine ca mai intri si lui Razvan
ALI ala era Mario ,cu Mark acum am pus pozele,ai incurcat numele
Diana are gagiu pe Mario si s-a intalnit pana acum cu Marco si Mark Care mai e cu M?
ASTERY ati chefuit?
DENISA sper ca esti mai bine
IRINATUNZA lasa ca uite si pe Diana ce pitica e ,nu e doar Sabinutza
DANAENE ce-ti mai fac printesele?
ANASEBE ce mai face voinicel TIBI? Pe cand la Arad? Ca ar fi KO sa ii vedem pe TIBI cel mare si Diana cea mica
,nu?
DANIELA pai am curaj sa o las pe Diana sa umble pe langa masutza si alte mobile,ca stie sa se lase singura in fund jos

BREEEEEEEEE ...... iar a facut mami acum faza cu pishu la olitza si a functionat Acum a lasat-o in fundul gol pe aici,poate mai trage o tura si in tzarc! E oparita la fundic de cand cu dintii

Va las si pusi si celor pe care le-am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mai si eu ma gandeam si-mi storceam creierasii de ce oare se intalnesc PISOI SI MONI?si cand colo ANDA pleca la louxemburg.DRUM BUN SI SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL BINE ACOLO!!!!!MAI ce emotionata sunt...
DENISA,hai mai nu te supara asa repede,mai bine imparte cu noi grijile.ce rezultate ti-au iesit?
MIRI,inca astept cartea
ANDIARO,ma bucur ca ai mai intrat,cA siBUMBITZA,OACHI,IRINEL,IRINATUNTZA ,se vede ca vine iarna si se aduna lumile pe la barloage...numai TEOLINDA Nu mai da semne
INGRID,la multi ani dianei,cum mai papa?
ANASOL,nasoala `patzania cu masina,bine ca rezolvati cu asigurarea desi cred ca va tine o gramada...
ANAM,pupicei clarei
SILVI,fii barbata,cred ca tre sa-ti fie tare greu,
PUPICEI LA RESTUL FETELOR

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Da mai, o intra Dia in buzunarul luii Tibi, dar la cat e de bolovan Tibi, cred ca pana la urma tot Dia il baga in buzunar pe Tibi. Plus ca al meu sta la calarit. Cel putin la Ana sta.

Ingrid Ma bucur ca ai scris. La multi ani papusii! Ce mai faceti voi?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica scuze am incurcat marfa cu ambalajul.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput