Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irinel...sanatate lui Ilinca. Vai ce patutz frumos are si ea nu vrea sa doarma in el...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Diana de Ingrid si Razvan de Astery !!!
Moni super tare, mai intru si deseara sa vad pozele. Chiar ca e un avantaj sa stai in Arad. pe la mine in Tm nu trece nimeni , si suntem la 30 min. de Arad.
Denisa insanatosire grabnica, lasa calc. si vezi de sanatatea ta.
Silvi eu am termometru digital de frunte si ureche. Cel mai putin mi-a aratat 36.3. Nu imi plac astea electronice, ca dau erori, mai bun e cel normal, cu mercur, dar decat sa il bag in fundic, mai bine asta la tampla.

Va place BULGARASHI? e ok atunci, dar oricum nu schimbam decat in ianuarie, cand incepe sezonul nostru de sarbatoriti (sezonul incepe mai repede cu o luna, scuzati).

Fete ma bag la facut bagaje.
Clau mi-a facut declaratia la notar, acum merge in santier si l-am pus sa intrebe pe toti de banda.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Irinel2005, lasa supararea pentru ca e normal pentru un copilas bolnavior sa pape mai prost. Ce tu cind esti racita mai papi asa bine ? Cind o sa ii treaca raceala o sa vezi c-o sa-si revina.
Sabi nu e bolnavioara si papa prost de cind e ea, asta daca fac o comparatie cu cit papa ceilalti bebei din secta. Si eu am zile cind ma simt nefericita din cauza asta, insa imi trece pentru ca tre sa fim mereu vesele si zimbitoare in fata bebeilor. Hai curaj ca o sa vina si zile mai bune

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Irina, pai asta-i problema, ca maninca prost de cind am inceput diversificarea, la 6 luni, nu doar acum ca e bolnavioara. Cred ca o sa o convoc pe mama pentru citeva zile, daca tot am revenit in Cluj.
Sabinutzei scumpe.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Irinel, mai pune si tu poze noi cu Ilincutza. Ce mare si frumoasa e! Cite kile are ? ca eu am o obsesie deja ca a mea e piticuta rau la 7 kile.
Cuscra, pup la David de la Sabi ca sa-i treaca raceala. Mititelul cred ca de asta e morocanos.

poze Sabina

Mergi la inceput

Eu chiar acu o fugaresc prin casa ca sa-i dau si restul de papa. I-am facut cam 150 de banana cu brinza si a papat numa vreo 120 si as vrea sa-i dau si restul. Acu am pus-o in premergator si fugea sa consume ce-a papat nu cumva sa se depuna ceva si pe ea.

poze Sabina

Mergi la inceput

Gio, spor la facut bagaje.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata si de la noi...
Razvan Nicolae sa fi sanatos si sa-i bucuri pe parinti.

Noi am avut o noapte naspa ,cu treziri dese cred ca vin ceva dintisori,laptic nu vrea numai cate putin ...cel mai mult papa 120 ml. la o masa in schimb papaica gatita papa bine.
Azi eu fac supica de cartofi pe ciolan afumat (ca asta ii tre la sotu) si am sa-i dau Si Iarinei ...are ceva daca e afumatura?

Si mie imi place Bulgarasi

Multa sanatate tuturor

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ali, pai afumatura la ficatelul si stomacelul lor...??? parca nu prea merge. Mai bine altceva, parerea mea.

Last edit: si multumim frumos de urari!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irinel nu mai fi necajita, se va reobisnui in patut Ilinca, putina rabdare. Insanatosire grabnica ii dorim!!!
Irinatunza mersic.
Ali si pe voi va bazaie dintisorii? Azi noapte ne-am trezit la el doar de 3 ori, pt. suzeta, dar e de la dintisori ca trebuie sa-i mai iasa 2 sus.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput