LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ms Cristinamh, si eu am procedat la fel, si la fel am gandit ca daca astia scriu un prospect...nu il scriu degeaba. Daca ar tb aruncat dupa o luna de la deschidere...ar preciza in prospect asa cum scrie pe cutiile de lapte, cereale etc. dar...ma ingrijorasem un pic!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ca sa vedeti in ce hal de sclerozata am ajuns, ma miram ca nu ati mai scris nimi si cand colo uitasem sa dau reload
Alta proba ca sunt sclero e ca am pierdut geaca roz a fii-mii (cea subtire, o stiti din poze, are si Sarah de Noki la fel). Pur si simplu a intrat in pamant Am facut perchezitia, am mutat mobila, am facut curat in dulap, am cautat in camara etc. nimic-nimic-nimic. Daca mi-o fi furat-o cineva afara? Dar chiar asa sa nu-mi dau seama?
La cele 2 perechi de bunici nu e ca i-am intrebat. Mare mister!

Mihaelutat si Madau sanatate copilasilor, of saracii de ei!

quote:
dr nostru e de parere ca asta cu aruncatul sticlutei e zvon comercial, sa aiba mai multa vanzare.

Si eu cred la fel.
Ma duc sa mananc, ca am luat Imunogrip si imi face o foame

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Amu a fost o clienta farmacista dupa acte - recomandarea privind Vigantolul: 1 luna tinut la loc fara lumina in cutia lui, de preferinta in camara la sub 15 grade.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin cu ideea de scos afara azi, tocmai am iesit pe balcon, e soare dar e cu dinti rau. Deci azi stam in casa, parea cald, dar doar parea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Mie pediarul mi-a spus ca vigantolul se poate pastra maxim 2 luni .

danida, nu am putut sta deoparte vazand ca faci o mare greseala, mazarea nu se da intreaga pana la varsta de 3 ani.Exista pericolul de aspiratie si poate sa se sufoce.

mihaela, gabi va multumesc pentru ganduri, alexia e la fel, azi merg la doctor si cred ca o sa merg is la orl.Aseara abia a putut sa doarma,azi am scos ceva muci, insa nu sta deloc e o adevarata lupta ca sa scoatem mucii.

gabi ti-am trimis ceva pe mess.

madau si eu zic la fel, nu o scoate afara.Asa a inceput si al alexia si uite ca sunt 2 saptamani si nu mai trec.Sanatate multa Mirunei.

feli, ma intrebam si eu acelasi lucru privind relatia cu prietenii, am observat o distantare care, parerea mea, nu este este justificata. Cred ca asta este si unul din motivele pentru care sunt pe DC.
Am vazut pozele cu ilinca in ilgu, sunt foarte frumoase, sa intelg ca are succes achizitia?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Pentru prima data am luat o linguritza de catina cu miere (stiti voi, licoarea magica a Andei) - are un gust beton! Imi vine sa mananc un borcan intreg.

Roxi nu prea e incantata Ilinca de iglu, sta vreo 5 minute apoi pleaca. Sper sa-l foloseasca mai mult pe viitor. Plus ca e f.f.mare, ocupa juma de sufragerie.
Multa sanatate Alexiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor!

Azi nu mai am nervii de ieri, ieri am fost chiar super nervoasa, probabil dupa o noapte de nesomn si de pazit copil fierbincios...
Azi sunt foarte incantata, ma duc sa fac achizitii importante: WC, chiuveta, faianta, gresie si sper eu ( barbatul meu nu e de acord cica nu ii plac ) un set complet de suporturi prosop, hartie igienica etc, etc.
Apropo, Dienutza a terminat mutarea, din pacate nu are inca net si nu va poate scrie; nu am vazut inca apartamentul, insa dupa ce ii trag o vizita va dau o impresie.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Azi sunt foarte incantata, ma duc sa fac achizitii importante: WC, chiuveta, faianta, gresie si sper eu ( barbatul meu nu e de acord cica nu ii plac ) un set complet de suporturi prosop, hartie igienica etc, etc.

Sa le folositi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca am luat o pauza sa vad ce se mai aude pe Dc.
eu am interbat doctorita azi dac pot sa il scot pe domnul Titi la sosea si mi-a zis ca daca nu are febra si starea generala este buna pot sa il scot, cu mucii taras. Asa ca o sa il scoata bona pe la 3 afara si mai vad eu cand intru in casa.
Ma intorc la ale mele si mai vac o verificare peste o ora.
puppici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput
Mergi la inceput