LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Uram si noi un sincer La multi ani! tuturor celor care au implinit un anisor. Deci, pentru: Alexia-Maria, Krisztian, Cristian-Andrei, Natalia-Cristina, Maya, Ioana-Florentina si Tudor-Dumitru si pentru mamicile lor multe .
M-am straduit sa citesc cat mai mult din urma, deoarece, vreo 2 saptamani am avut probleme cu netul. Nu am reusit sa citesc chiar tot, dar printre picaturi, cumva, mi-ar placea sa recuperez.
Miha2006 - ce mai face Iulia? E bine-sanatoasa? Tu cum esti?
Gandacel-
Noi ne laudam cu primii pasi facuti de unul singur (ieri s-a intamplat minunea) si cu un canin si un premolar iesiti deodata, care au cauzat cam multa agitatie. In rest la noi toate bune.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.

la noi nu este prea buna...

am fost ieri la dr de familie: rosu in gat. tratament:cefalexin, ketof
azis ca nu se mai aude la plamani cum se auzea randul trecut, dar ca are gat viral
dar abia sunt 2 saptamani de cand am terminat cefalexinul(i-am dat 6 zile)
asa ca m-am dus la dr ELE-i care a zis ca se aude f incet ceva la plamani, ca este o bronsita si mi-a dat sumetrolim, ambroxol, ventolin si fe hausman ca a zis de cum l-a vazut ca este prea palid si tras la fata.
plus ca are si cearcane de cand a slabit.
voi in poze il vedeti umflatel, nu este deloc aschiuta, dar este slabit. se vede ca are ceva.
la neuro: nu am inteles ce scrie pe biletul de analize, asteptam rezultatul analizelor + EEG ne ducem joi sa le citeasca dr.
in mare a zis ca nu-i nimic...
dar i-a dat ceva sa doarma ca sa-i poata face eeg-ul si parca i-ar fi dat cofeina, frate
1 ora am stat pana s-a culcat!!!!!!!!!si asta dupa ce l-am plimbat pe afara....

asa ca eu tind sa-i dau SUMETROLIM...SILVIA sau cine mai stie diferente si cat de bine este unul sau altul tolerat...

si astazi m-am topit...a vrut UKA a lui ela sa o iau in brate...fetelor, nu-mi venea sa cred!
ea este mai mamoasa asa...tot timpul aveam senzatia ca daca o iau in brate plange, dar astazi, immi venea sa o strang si sa-i musc obrajiorii...

io-i dau foarte bine si frumos dresuri lui fimiu, la varsta asta nu cred ca poti tine "cont" ca-i fata sau baiat...

FELI a luat si cristi din licoare si s-a strambat...cica-i acra rau de tot.
eu tot uit sa iau dimineata si parca zise ANDA ca se ia pe matele goale, nu?

astazi a stat tati cu noi acasa, deci sunt libera sa fac bucatareala.

mamici si bebici

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

IOANA,nici Serban nu merge in 4 labe si nu cred ca va merge inainte de a face primii pasi singur, 2 din cei 3 nepoti ai mei nu au mers nici ei de-a busilea, nu ma stresez, sper sa mearga biped cand e pregatit si in rest sa fie sanatos...desi uneori ma gandesc ca ar fi fain sa il vad misunand prin casa fara mine...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Roxialexiamultumesc mult pt. sfat. Bine ca mi-ai spus. Ca habar n-aveam da' parca am simtit ca nu-i de bine ca m-am speriat nitel. Nu se mai intampla. Sar'mana mult. Sunt buna de cinste.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

FETELE CARE AU ADRESA DE E-MAIL LISTATA IN CONTUL COMUN AU PRIMIT UN E-MAIL IMPORTANT. CELELALTE FETE VOR PRIMI ACELASI MESAJ PE PM. VA ROG SA NU FACETI PUBLIC PE FORUM MESAJUL. DISCUTAM PE MAILURI.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bianca . Dar se ridica in picioare singurel, ca Maria mea nici asta nu face? In plus, decateva zile se invarte pe fundulet ca sa se intoarca dupa ceva. E asa de scumpa. In schimb merge din ce in ce mai bine tinuta de manute, iar cu premergatorul face adevarate curse. Asa ca nu ma ingrijorez, cand o vrea ea sa mearga singurica o sa o faca.

Of, am programare la dentist la 17 si mandra, ca niciodata, nu vrea sa doarma nici chip. Am scos-o afara vreo juma de ora inainte de pranz si se invarte in pat de parca a baut cafea.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

exista deja prima persoana care a "raspuns" mailului, xandra28, probabil prin internet banking. in 5 minute de la primirea mailului, este un record, bravo xandra!

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ma apuc de trimis pm-urile fetelor fara adresa de mail in contul comun

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

anda ,ti-am trimis un pm

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy si de la noi!

In primul rand, La multi ani!!!! sarbatoritilor zilei! sa fie copilasi dragalasi, veseli sanatosi si iubiti!

Amu sa va zic de noi: sunt super-happy, ca a dormit galusca aseara neintoarsa, asa ca clar suntem pe drumul cel bun!
Am fost azi in Dragonul Rosu, sperand sa-i gasesc o tricicleta. Ei bine, numai gunoaie, asa ca -am ntors cu mana goala.
Ba nu, am luat inca un set din paharele pe care am dat aseara in Carrefour 150.000, acuma cu 80.000.

Sa raspundem cate ceva, dar sunt in urma raaau cu cititul...

Pisi+Lavi- sper ca s-a aplanat conflictul...Deja aveam emotii daca sa deschid scutecul sau nu.

Anda77- te inteleg perfect cu traficul. Si io sufar de acceasi boala. Numai ca la mine buba vine de la blv. Stefan cel Mare, alta belea rutiera. Votez si io pentru mers pe jos, cu mentiunea ca fix-fix la gfel patesc si io cu circulatia mea periferica de 2 bani. Si tu degeri la propiru iarna? Io dupa un sfert de ora am picioarele - coapsele, mai ales -rosii ca racul fiert.

Lavi- hi hi hi, saru-mana de lamuriri.

Ripley- si io i-am dat ieri prima oara lui titi nste dulceatza de caise facuta de mama, asta in combinatia: banana + mar + 1 lta dulceatza + 3-4 lte iaurt + 2 biscuiti si a hapait tot. I-a placut mult. Nu stiu daca bunica-mea a pus aspirina sau nu, o s-o intreb dar sincer NU ma stresez cu asa ceva o consider cantitate neglijabila.
Io ti-am zis ca la indemnul doctorului meu bun i-am dat si capsuni si a fost ok, nu a avut nici o treaba. Sunt fructele ei preferate. cred ca in gem cu atata mai putin sunt alergogene. Votez pro gemuri si pro capsuni!

Aspirina- hmm...ma bucur sa aflu ca e asa de interzisa, o sa tin minte si o sa o evit la titi, dar parca io-mi amintesc ca am cam lua aspirine la raceli, de mica fiind. Si sunt ok. in ceea ce priveste cel din compoto-gemuri, sincer, ii dau ignore. Asta nu inseamna ca nu o sa-i zic lui buni sa nu mai puna.

Dordia- [quoe]Nu stiu ce e, nu sunt matze ca e pe la buric, in dreapta, pe la ficat si chiar mai sus. se simte exact cum se simteau miscarile lui Stefan pe la 5-6 luni.[/quote]
Tii cura de slabire???? Exact asa pateam si io acum o luna-doua cand am tinut cura. Ti-a scazut nivelul de magneziu, cred si asta iti da in gen de contractii musculare. Trec de la sine cand se restabileste echilibrul.

Dau send, mai citesc si revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput