LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Silvia schimba Vigantolul la 2 saptamani, asa imi amintesc eu.
Sunt sticlutele asa mari pt ca unii copii iau mai multe picaturi odata, de ex cei cu rahitism.
bianca_mo spune:
si SERBAN poarta ciorapei, cu testoase pe genunchi si fund, are o poza in contul comun... doar nu-l las sa-i fie frig...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ioana_77 spune:
Asa-i CristinaH, ROR-ul dupa un an implinit, asa mi-a spus si mie pediatra ieri.
SI eu sunt pro hamletei, tare bine prind cand e frig.
Nici eu nu schimb sticluta de Vigantol decat cand se termina.
SI Maria mea a devenit f preocupata de spatarul scaunului de masa de cateva zile, o las sa-si faca nr si-i dau dupa aia sa pape. Oricum, am sesizat ca daca mai plec de langa ea cu castronelul de mancare incepe sa chitaie si se linisteste imediat.
Chiar vroiam sa intreb mai demult, mai este vreun copilas care nu merge in patru labe in-afara de Maria mea?
AM vazut un sondaj in urma caruia rezultase ca vreo 25% dintre copii nu au mers deloc in patru labe.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
Morgano spune:
De acord cu Cristina si Anda: sigur ca ciorapei si la baieti, doar e frig.
Pt iarna ciorapeii flausati sunt bestiali, fac si Mondex, asa de frumosi, de toate culorile. Pt gala la noi, dres mai elegant si mai subtirel.... cu conditia sa nu ne taram pe jos :)
Gabitaco, ti-am raspuns dincolo.
Alondra, nu tuns neaparat 0, dar parul ala subtirel la noi era de toate dimensiunile, mai ales in spate transpira saracuta, s-a simtit fte bine asa chelutza la 2mm, poate arata cam a orfelina, dar eu ma bucur ca am facut-o. Acum creste egal si mai tare, i-l las lung, ma rog, pana pe la urechi. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dordia2000 spune:
pai...si eu daca pana acu' i-am dat si 3 luni dintr-o sticlutza si copilul e ok ce sa fac?? Cum imi dau seama ca nu s-a asimilat?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Felicia, cuscra, si Stefan face exact la fel. Dupa ce isi asigura burtica cat de cat...se ridica si se aseaza cu funuletzul pe masutza...dar...in momentul ala eu plec cu papa si dde disperat dupa papa se aseaza la loc si papa dupa care se ridica iar!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
gabitaco spune:
Multumesc de raspuns fetelor
Nici eu nu voi tunde copila zero, o sa o tund un pic pt ca are parul crescut la dimensiuni diferite , daca intelegeti. Sa creasca uniform.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
madau spune:
Fetele multumesc ptr urarile de insanatosire, nu cred ca problema a fost ca am scos-o ieri la pranz ptr ca a avut husa de ploaie trasa pe tot carutul deci nu i-a fost frig, nici macar vant. Cred ca de vina e vantul ala tembel de aseara, noi am fost la Cora, si probabil cand am iesit din masina pana la magazin o fi luat-o de nasuc.
Inca nu e rau, mucii sunt aposi asa, deci cred ca o sa iesim si azi o tura daca e caldut cat de cat. Daca n-are febra sau alte chestii io zic ca nu trebuie tinuta in casa nu?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
cristinamh spune:
vigantolul eu il pastrez regulamentar si i-l dau pana se termina.
dr nostru e de parere ca asta cu aruncatul sticlutei e zvon comercial, sa aiba mai multa vanzare.
parerea mea e ca asa ceva s-ar scrie in prospect, cum scrie si la unele suspensii... "a nu se utiliza dupa 3 saptamani de la preparare".
n-am de gand sa tund fata. pus si simplu imi plac fetitele cu parul lung, mi-am dorit fetita ca sa impletesc codite
. asa ca, in afara de chica, pe care o taiem la mot, si strictul necesar ca sa nu arate ca un ciulin, va avea parul lung. normal, daca isi va exprima dorinta s-o tund, o fac. e alegerea ei, da' mai incolo.
nici pe andrei nu l-am tuns. cheliosi is draguri bebelusii, nu copilasii.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Morgano spune:
Mada, eu sincer nu as scoate-o in locul tau azi. Asteapta pana maine, sa vezi sigur ca e mai bine. Daca cumva e doar un debut de raceala, agravezi starea cu iesitul in aerul rece. La noi de ex sunt 4 grade, o scot pt ca e sanatoasa tun. Dar dc ar da semne de raceala, no way la sub 14 grade. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)