LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
gabitaco
sigur ca am vazut urarile! Unde ati fost in concediu? Daca ai povestit scuze, n-am retinut.
gabitaco spune:
Lavi nu am fost in concediu ci la nunta la voi la capitala. de fapt la cununia civila si la logodna finilor nostri. Au facut mai intai cununia din cauza unor pb de sanatate a bunicii lor si nunta o vor face la vara, chiar daca bunica s-ar putea sa nu mai fie
.
Am plecat vineri dim si ne-am intors duminica seara. A fost frumos, am colindat un pic si prin magazine... de bb of course, da tare aglomerat d-le. Bine ca nunta va fi la noi la bc., ca nu mai puteam de nervi, am facut de la Europa pana la Raul doamnei 2 ore frate, cat de la Ramnicu Sarat la bucuresti 
.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi. Macar e soare, chiar daca numai 3 grade afara
Multumim de aprecierile pt poze, fff bune la suflete. George ma broscorodeste cu pozele, ca prea exagerez, dar,am si eu o placere.
Lavi, super Nataliciul la 1 an. SI sora ei cataratoare.
Madau, of, of, iar o luati de l acapt. Poate nu i-a priit vremea de ieri, ca ai zis ca ai scos-o. Eu nu o scot p easemenea vremuri, lasa, ca nu murim sa mai stam o zi, doua in casa. Multa sanatate.
Madutza, sunteti bine???????
Mihaelutat, asa-i, o noapte de nesomn de scote din circuit si ajungi sa le pretuiesti pe cele integral dormite. Spor la treaba.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
cristinamh spune:
noi suntem pro=strampi. mai ales iarna, cei flausati (cam 12 lei perechea) sunt nemaipomeniti pe sub pantaloni. andrei a purtat si-o sa mai poarte. iris are acum mostenire de la el 10 bucati albe, de bumbac, le folosim pe post de sosete+pantalon. si sunt f practici.
noi la un an facem priorixul. gratuit e primovaxul, dar daca la andrei am cumparat priorixul, am zis sa fac si la iris la fel. mai ales ca si acum 2 ani, cand aveam de ales pe care dintre cele doua sa-l cumpar,
tot priorixul mi l-a recomandat. si dupa o luna o sa facem si noi nenorocenia aia de DTP.
apropo, mi-a zis ca ROR nu se face inainte de un an implinit, ca mi-a zis sa ma duc la vaccin dupa ziua ei.
mai voiam sa zic ceva, da' am casa plina de biscuiti... s-au batut copiii pe-o cutiuta si acum is peste tot...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!! Pe la pranz ce-i drept ca fi'miu mai devreme de 9.30-10.00 nu se scoala asa ca....papa laptic si apoi olitza de vreo juma' de ora...etc.
Hai sa va zic ce a facut fi'miu. A plecat singurel in 4 labutze pana in dormitor unde ...nu se mai auzea. Ma duc dupa el...si se juca frumos dar....nu reusea sa deschida usa la sifonier. Cand m-a vazut....avand in vedere ca TV-ul era stins si de obicei e aprins, a inceput sa ma certe si sa strige :"lala, lala" Asa ca am dat drumul la TV si s-a bucurat enorm, apoi a inceput sa scoata sunete a la LInda caratista. M-am topit cand am vazut ca incepem sa ne intelegem prin viu grai.
In rest suntem ok, nu mai misca nik in burtik deocamdata.
Madau muuulta sanatate Mirunei!!!
fetelor...care e faza cu dresurile la baieti??? Eu nici macar nu mi-am pus problema ca dresurile sunt pt. fetitze. eu ii pun dres de ceva timp cand e frig afara si am dresuri gri, albastre, galbene, gri cu modele etc. Ce barbatii iarna nu poarta ismene sau...pantalon pe sub blugi???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
gabitaco spune:
ia cititi si voi aici si dati-va cu parerea.... please 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87260
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
anda77 spune:
bineinteles ca si baieteii merita sa aiba picioruse calde deci sa poarte si ei dresuri iarna. atentie la baietei la aspectul largimii chilotului de la dres. idee e ca nu tb sa stranga pampersul f.rau si, implicit, organele genitale. cumparati dresuri mai mari cu un nr. asta e ideea, zic eu. Eu trag de ei sa-i mai largesc la fund.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
alondra25.2006 spune:
LAVI --am pastrat vigantolul cum scrie la carte in cutiuta lui si in dulapior,nu am stiut ca se inactiveaza dupa o luna de la desfacerea lui,dar ea a regurgitat f. mult,si la 2 ore jumate de la ultima masa,indiferent daca a fost lapte sau mancarica.De aceea nu s-a asimilat,poate trebuia sa il dam inainte de masa,ca sa nu il dea afara.Asta e...acum suferim si platim consecintele.
Apropo deROR,daca Alice a facut RUJEOLA???Ii va mai face ROR-ul???
alondra25.2006 spune:
Nu sunt de acord cu tunsul zero,indiferent daca-i fetita sau baiat,desimea parului tine de materialul genetic,nici de cum de tunsul zero.
Eu,in speranta ca se va incretii parul micutzei mele, nu o voi tunde,"primul par"este mai usor si speranta de a se incretii este mai mare,asa ca...nu o voi tunde,poate ...cine stie..
Din pacate nici eu nici tati nu avem pic de onduleu in cap,sper sa mosteneasca de la buni![]()
dordia2000 spune:
Fetelor cum asa ca Vigantolul daca e tinut in conditii bune dupa o luna nu mai e bun? Pai daca ii dai cate 2- pic pe zi intr-o luna nu se duce nici jumatate asa ca...logic de ce ar fi facut astia recipiente asa mari daca tb aruncat dupa o luna???
Silvia plsss lumineaza-ma si pe mine. Eu i-am dat mereu pana la terminarea sticlutzei si ... a fost ok si este ok.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005