LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza! Si eu sunt cam ametita de somn, pentru ca Dariuca mea a binevoit azi noapte sa se trezeasca la ora 1 si pana pe la 3 a tinut-o intr-un continuu marait si scancet... Am fost nevoita sa ii dau sa suga ca sa se linisteasca si intr-un final, pe la 3, a adormit!
Lavi, cum e cu galma? Sper ca se duce fara complicatii ! Tin pumnii ! 
Danida, ii poti da dres (ciorapei) fara probleme!!! Eu am multe prietene care dauu ciorapei la baietei .... de fapt o mamica de baietel m-a luminat si pe mine cu ciorapeii cand avea Daria vreo 2 luni.
Referitor la gem, eu nu i-am dat inca , dar urmeaza!
Madau, sanatate multa Mirunicii !!! 
Pupici !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
danida77 spune:
Neata fetili
Gabitaco, Madau 

Am declarat inca de aseara(adica azi noapte :)) ca-i iau dres copilului.Azi mergem in Cora cred. Daca nu mai vin niscaiva muncitori sa mai mestereasca una alta.
Gabitacocum a fost la nunta? Ai cununat nu? Pe Mateea cu cine ai lasat-o? Io am un botez peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac cu Nicholas.Apropos si eu sunt tot din Bacau.
Offf mai Madaueu nu stiu ce sa-ti zic cu mucii astia ca noi nu prea avem probleme. L-am obisnuit de mic sa-i curat zilnic nasul. Mai curg ei cateodata da' nu mult. Pupici Mirunicai sa-i treaca repede.
Silvia d
. Cre' ca majoritatea dintre noi patim asa ca doar e recunoscut ca noi femeile suntem mai vorbarete, nu?
Piticu' meu s-a trezit la 8 ca in fiecare dimineata, a baut lapticu' si acu' doarme.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
felicia74 spune:
Neata!
Fetelor, eu sunt cam suparici (lasand la o parte ce s-a intamplat aici![]()
![]()
): imi propusesem ca atunci cand se va apropia aniversarea Ilincai sa recitesc scutecele de anul trecut sa retraiesc momentele. Ei bine, se lucreaza pe server
D-aia nu e bine sa-ti faci planuri dinainte.
danida exista si ciorapei albi, galbeni albastri etc. De ce sa nu-i pui strampi?
Chiar, voi stiti - de unde vine chestia asta ca rozul e pentru fetitze (si "fetitze"
) si bleul ptr baietei? Eu nu dar mi se pare o tampenie.
Alta intrebare: copiii vostri mai stau in scaun? Ilinca doar juma de castron, apoi se plictiseste, vrea sa se intoarca, vorbeste cu puiul si ariciul de pe spatarul scaunului, se freaca la ochi (cica i-e somn
)... Asa ca o pun in pat unde mananaca si restul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Morgano spune:
Feli, la ce frumos face nani Ilinca in scaunel.... e pacat s-o pui in patut 
Nu sariti iar la mine 
Am aruncat painica cu gem de capsuni si i-am dat cu gem de caise (ala in care poate exista 1 micron de aspirina). Asta e, pana acum n-a avut pb si suntem la jumatea borcanului, si e prea tarziu sa mai am cu ce face alt gem. Oricum le alternez, sunca de pui, cas olanda ras, gem, asa ca o data la cateva zile sincer nu cred ca are ce pati (si voi stiti ca sunt chiar fte atenta cu ce baga in gurita).
Cat despre gemul de capsuni, nu am riscat insa eu stiu ca prin fierbere nu mai are nici pe draq alergen. Ana a papat la greu borcanele de Nestle (aduse din Ge, pt 8 luni +) cu fragutze, capsuni, afine, etc. fructe de padure care crude nu s-ar da nici de nemti ca nu-s tampiti dc ar avea cel mai mic risc de alergie.
Sa nu uit, am citit io pe aici pe forum ca e buna branza Almette, Ana a facut alergie la ea, adik pete pe fata. Am lasat 2 zile si i-am dat iar. Rezultat, noi pete. Culmea e ca nu la cea cu verdeata, ci la cea simpla cu smantana. Pe care scrie ca ar contine doar branza proaspata si sare. Hai pe bune
Oricum, mi-a explicat Silvia stiintific ca nu e ok nici din alte puncte de vedere.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
alondra25.2006 spune:
Neatza,
Sunt obosita,cred ca cu cat dorm mai mult sunt si mai obosita.
Ce viatza de caine!!!
Nu ma luati in seama,oboseala isi spune cuvantul.
Am o intrebare:la un an se face ROR,nu?Binenteles pe langa antipolio si celalalt nu -mi vine pe limba![]()
Alice la o luna dupa doza de ROR,(parca la 9 luni)a facut RUJEOLA,ce vom facem acum la 1 an,vaccinul se va administra asa,sau exista altul doar ptr.rubeola si oreion???
Spuneti-mi voi daca exista prin farmacii asa ceva,pentru ca dr.ped.este pe alta planeta,si as vrea sa fiu informata din timp.
Inainte de antipolio nu se fac injectii intramusculare,timp de 3 sapt. si 3 dupa???
Am citit sapt. trecuta parca, nu stiu sigur care dintre voi spunea asta,dar nu sunt de loc deacord.
Eu stiam ca 6 sapt.dupa AP.nu se fac injectii im.,nu inainte.
Trebuie sa-i fac micutei D3 pe 14 nov.asta in cazul in care AP.nu este administrat pana la aceasta data;daca med. ped.il va face mai devreme de 14 nov.AP,atunci trebuie sa-i fac mai repede de data de 14nov.D3 im.
Vigantolul nu s-a asimilat f. bine in corp,din cauza ca a varsat cam des cand era bebe pana la 7 luni si umpic,asa ca D3este obligatoriu.
Ce parere aveti???
pupici
lavi02 spune:
Cofetaria Alice are site-ul: www.cofetariaalice.ro. Se poate da comanda pe site sau la telefon si mergeti la fata locului doar sa-l luati.
Noi am avut de ziua Natiliciului, 1 tortulet facut de mine si 1 de la Alice, tortul Cocktail, jumatate diplomat, jumatate cu ciocolata. Nu ne-a dat pe spate, acu am aruncat ultima bucata de ciocolata ca n-am mai gasit nici un voluntar sa o manance.
Dar tortul de la botez tot de la ei a fost si a fost bun.
camelia galma e tot acolo, de fapt sunt 2, 1 mare si 1 mica. Dar nu ma mai doare asa tare cand misc mana. (cum ma durea aseara) Inca nu s-a inrosit asa ca inca nu merg la
, mai sper sa-mi treaca.
catutza laptele de mama chiar are pre/probiotice de-alea de care zicea brado, chiar e f bun pt matzucele copilului. Iar laptele praf CU lactoza...
simona pozele sunt in contul comun.
madau succes in lupta cu mucii!!!
Ripley si Silvia de ce nu-i bun Almette? Ca noi mancam cu placere. Bine, Nataliei nu-i dam... Nataliei ii dau branza de vaci cinstita, de la Lactag parca.
Sunt pro-ciorapi lungi = strampi iarna, sub pantaloni, indiferent de sex. Exista inclusiv strampi bleumarin, de la Ciserom, sau cum ii zice, fabrica de la Sebes.
Feli Natilici face de ceva vreme figuri in scaun. La inceputul mesei sta frumos, asezata. Mai apoi se ridica in picioare (se scoate singura din curele, vorba lui Virgil: timpul in care Nati ajunge in picioare e independent de faptul daca a fost prinsa sau nu
), mai apoi ori se intoarce cu spatele la mine ori intinde manutele spre mine si o iau in brate, si ii mai dau cateva lingurite asa. Asta este....
lavi02 spune:
Alondra
1. Stii ca Vigantolul se tine IN cutie, si cu cutie cu tot intr-un dulap, la intuneric, si se schimba sticluta dupa cel mult 1 luna? Daca nu, il iei degeaba, poate nu ai stiut tu chestiile astea si de-aia nu s-a asimilat. Zic si eu.
2. Daca ai facut antirujeolicul la 7-8-9 luni, mai faci ROR la un an jumate. Nu stiu sa existe doar anti oreion+rubeola.
3. Din cate stiu eu 1 luna DUPA antipolio nu se fac injectii.
Morgano spune:
Fetele care doresc sa isi aminteasca cu nostalgie de acum 1 an, pot consulta arhiva scutecelor facuta cu mult drag de Cristina H.
in contul comun de yahoo,
Eu am copiat-o pana prin februarie, am si scos doar postarile mele, sa i le listez Anei pe cand va fi mare, dar de atunci n-am mai avut timp de selectii.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
gabitaco spune:
danida77 Mateea a stat la hotel cu soacra mea cat a dormit, in rest a fost cu noi peste tot. A fost f cuminte si a papat bine, avand in vedere aglomeratia si agitatia din timpul zilei.
Oricum am facut in asa fel incat am respectat programul fetei atat lla papa cat si la somn. BB a fost ope primul plan
.
Mada sanatate multa micutei si tie putere si rabdare sa treci si peste runda 2 de muci
.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mihaelutat spune:
Buna dimineata! chiar ca e buna pentru noi, ca am dormit toti ca valizele in gara! Inclusiv domnul Titi care dupa extragerea mucilor a dormit bustean. Acuma mi s-a mai deschis si mie orizontul. doamen ce face o nopate de somn...
A venit si doctorita si a evaluat situatia: totul e ok, nu avem nimic in afara de muci, tratamentul clasic cu picaturi si Calpol/Nurofen. A plesnit-o marinimia peste ochi, sau poate hartia de 50 ron, si mi-a facut o mega reteta gratuita cu tot ce vrei si nu vrei, asa sa le am in casa, ne-a umplut de complimente, mai ales pe mine, ca felicitari pentru cum am crescut copilul, ca nu se astepta....
Adica eu paream mai batuta in cap la inceput dar mi-m revenit....
Una peste alta, totul e bine, am iertat-o de toate, nu de alta dar azi m-a zis ca era in concediu.
Acum ca am dat vestile bune, le dau pe cele rele, am de predat o mega lucrare pana joi si nu cred ca o termin, asa ca intru mai rarut, poate doar sa citesc asa, printre randuri.
Va pup si fug la treaba
Mihaela
album dn Titi