LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pitic , multumesc si tie de raspuns,

Vad aici ca voi puneti aspirina la compot...eu nu fac asa, eu pun fructe, apa, zahar si le fierb bine la bain-marine cam 30 de minute de cand incep sa fiarba (iete exprimare). Si gata!

Ripley , mama mea pune la gem ca sa nu faca mucegai deasupra, scortisoara. Si pana acum a fost ok.

Va propun si eu un POLL, ca am vazut ca se poarta , cum ii veti invata pe copii sa se adreseze adultilor apropiati (prieteni de familie, fratii si surorile voasre, verisori, etc), eu o sa o invat sa le spuna pe nume. Eu una urasc sa ma intanlesc cu vreo prietena care are copil mai mare si sa aud "zii mama sarumana lui tanti Catalina". Asa ca o sa le spuna pe nume, cui ii place bine cui nu...asta e!

Ma duc la dus, revin

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca-Maria si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Fetelor vad ca sunt singura pe aici. Cei 2 baieti ai mei(tata si fiu) dorm amandoi in patu' mare, iar eu imi pun un pic in ordine gandurile si ma delectez cu DC.
Mai lansez si eu o intrebare: voi cum ii imbracati pe baieti acum cand e mai frig? Ma gandesc ca la fetite pe sub pantalonasi se pot pune dresuri, dar la baietei? Ca noi iesim seara afara si il tinem pe rand in brate ca ne e lene sa-i mai luam carutul si oricum noi seara ne facem si cumparaturle si e mai complicat cu carutu' prin magazine si observ ca asa cum sta el in brate la noi i se ridica pantalonasul si ramane o mica parte din picior goala. Ce sa fac? Sa-i pun dres?Am incercat sa-i dau sosetzele mai lungi da'i aluneca.
Pupici

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bine mai Daniela , adica eu sunt nimeni?!?

Fetelor am deschis subiect pentru Tudor al lui Pitic LA MULTI ANI, TUDOR!

Si Daniela , eu cred ca poti sa-i dai si tu dres pe sub pantalonasi, chiar daca ai baietel. Eu una asa as face daca as avea baiat.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca-Maria si noi2

Mergi la inceput

Catutza eu nu ma mai pronunt dinainte. O sa vad la momentul respectiv. Io cand m-am casatorit de-abia asteptam sa am un copil ca sa-l invat sa-mi spuna pe nume. Si nu care cumva sa-l aud ca-mi spune sar'mana. Ehhee...de cand am nascut s-au schimbat treburile. Ma topesc cand il aud cum spune maammaa atunci cand plange normal ca el numa' pe ta'su il striga cu adresa. Ideea e ca nu mai vreau sa-mi zica pe nume. Vreau sa fiu MAMA pt. el. Am in schimb o problema cu bunicii. Are f. multi si nu s-au hotarat cum vor sa fie strigati de nepotel. Ba da, soacra-mea stie: mami. Ea vrea ca fiul meu sa-i zica ei mami.
In rest...socru'meu e cu tataia, tatal meu habr n-are, maica-mea e cu mamaia, fosta viitoare nevasta a lu' taica-miu vrea si ea bunica, actuala nevasta a lu' taica'miu habar n-are...
Probleme grele dom'ne.

Singura parere pe care mi-am mentinut-o e cea cu sar'mana. Nu vreau (inca) sa-mi zica sar'mana. Si poate n-o sa vreau niciodata ca eu alor mei nu le-am zis asa niciodata. Eu si acuma le zic Salut.

Mergi la inceput

Catutzasorry
Multumesc de raspuns. Gata maine ii iau dres. Sper sa ma descurc si sa nu-l stranga.
Am verificat baieteii si dorm amandoi ca ingerasii, manca-i-ar mama.

Mergi la inceput

Mai fetelor ....ma duc sa ma culc...ca tot singura sunt pe aici vaz io...
Io noaptea am mare chef de vorba, da' n-am cu cine.:)
In fiecare seara ii zic sotului: hai sa mai vorbim si noi un pic...sa mai palavragim si noi ca doi mosnegi...Raspuns: pai nu vorbim toata ziua? Macar noaptea sa dormim
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

danida,si noi la fel:adika eu cu sotu':hai sa mai vb,ce-ai mai facut la sv,etc...si el nimik,de-abia ii scot niste fraze..deh,e si el obosiiit!!
sa stii ca eu lui Stef i-am cumparat dres,e albastru,de baieti!,si kiar o sa il imbrac cu dres pe dedesubt,ca e f. frig afara!
ma duc sa fac o baita,si apoi mai vorbim!
poopici

aaa,dordia-e cumva o bila lenesa,ai pb de genu'asta?
catuta-fugutza spune-i prietenei tale sa ia o formula FARA lactoza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

neata fetelor!
ma bucur sa vad ca puiutii sunt mai bine si ca sarbatorile incep sa se apropie. Noi suntem bine sanatoase, ne-am intors din capitala si stam in casa ca e un frig de crapa pietrele afara.
Roxi ce mai face micuta? ai mai fost la dr.? Sper ca sunteti mai bine.
Noki au iesit rezultatele de la urocultura? De asemenea sper ca sunt bune ca sa reusiti sa va linistiti si voi.
danida77 bine ai venit alaturi de noi. Pune mama dres la bb ca nu e de insurat, ca nu de alta da va raci saracutu numai cu un pantalonas.
Lavi02 am facut uraturile inainte de a pleca, sper ca ai citit, iar aseara am vazut si eu pozele- scumpe foc fetitele tale; mi-a placut mult rochitica Nataliei.Sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea ( aceleasi urari si pt Silvia )
Ripley mama ce facusi ???? eu zic sa stai linistitita de acuma, ca oricum am inteles ca mama ta e medic si daca ti-a zis ca nu e nimic stie ea ce stie.Oricum grija mare de acu-nainte.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI IOANA FLORENTINA!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello, hello

Io-s zombie rau, am dormit fix 3 ore toata noaptea, motivul fiind pe cat de simplu pe atat de enervant..Mirunica are iar muci. Off, iar am luat-o de la capat, ser, batista bb, urlete, tot tacamul. Noroc ca deocamdata nu e asa rau ca data trecuta, adica sunt mai aposi, dar tot nu poate respira.

Catutza daca i-a dat Milumil din ala cutie groasa, galbena, nu e bine, trebuia Milupa HN, cutie subtire ca aia de cereale.

Silvia ti-ai deschis ceva orizonturi aseara pe aici, vad ca ai scris nu gluma

Ripley tocmai tu Brutus, cu gemul de capsuni???? Io am intrebat pediatra mai demult daca e voie, si mi-a zis "no way" (ca sa fiu in trend), are seminte si nu e bun. Dar daca te-ai riscat si i-ai dat si e ok, avand in vedere ca Anutza are oricum fondul ala alergic, atunci cred ca e in regula. Io insa m-as feri de el, da-i de alte fructe.

Ando cand citeam postarea ta, parca l-am revazut pe Marius cand a venit acasa de la munca, el a trebuit sa ajunga pana la Romexpo si inapoi, iti inchipui ce era la gura lui

Apropo de mancarea exotica pe care a balotat-o boetul, am fost si noi acum vreo 2 ani la o nunta de fitze, ne-au servit aia numai combinatii din astea letale, friptura de porc cu gem de piersici, salate cu fructe si carne si dulceturi, o nebunie ce mai . Rezultatul..pe drumul spre casa am oprit la McDonalds ca eram rupti de foame. Deh noi suntem mai tarani, preferam totusi sarmalele.

Danida unde n-ai vazut playgymul, pe aite la copilasultau.ro?? Vezi ca e la sectiunea jucarii, chiar ultimul pe prima pagina.
Cu dresul..ce daca-i baiat nu poate purta dres? Io nu stiam treaba asta. Pune-i mama dres, las ca o sa aiba el timp sa cocheteze mai incolo cand o mai creste.

Dordia pe tine te-o fi apucat nostalgia de gravizenie, acu ca mai ai un pic si face pruncul 1 an, simti fluturasi prin burtica. Cred ca e vreun mat ceva, si eu mai patesc des asta, senzatia e exact aia cand misca bb, stiu ce zici.

Hai ca am copt ditai placintoiul, dau la cuptor si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput