LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda nu nu am mancat nik si nu e de la stomac si nici intestinele nu par a fi!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

simona, nu te doare capul? cum mai este umflatura dintre ochi?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Umflatura s-a retras,am doar ochiul drept vinat.
Pina la urma nu stiu de la ce e dar am inceput sa ma gindesc serios sa-i schimb numele fetei.
O sa-i spun CIUPANEZA!

Mersi de raspuns,cu alice. Vreau sa merg si eu sa vad ce tortulete fac.

Dordia mie cind mi-a miscat ceva in burtica am isterizat doi doctori!
Eu ca sint gravida ei ca nu-s!
Si nu eram dar a iesit ceva bun din asta,ca i-am ales numele Patriciei...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

imi clatesc ochii cu pozele de pe yahoo-ul nostru:

ilenutza, esti foarte fotogenica

mama di tutti, aoleu, baga intarituri la calorifere, adik la prinderea in pereti! dk i-o veni lui fiu-meu ideea asta vreodata, la revedere, plutim. unul a cazut mai demult doar ca s-a sprijinit cineva cu fundul...

va sfatuiesc sa intrati pe contul inei, s-o vedeti pe nora-mea in nu-stiu-cate costumase de tigrisori, minnie mouse etc...iti vine s-o mananci!
pt. baieti: aveti voie sa va uitati, dar nu puneti mana ca e "adjudecata" pufoasa!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Un politist la un automat de cafea.baga o moneda...
Apare un pahar,se umple cu cafea,il ia,il bea
Mai baga o moneda,iar asa,apare un pahar,se umple,il bea
Inca o data si inca o data si tot asa...de la o vreme in spatele politistului se face coada; toti asteptau sa bea si ei cafea.
La un moment dat o babuta il interpeleaza:"domnule nu va suparati.ma lasati si pe mine sa iau una?"
Politistul:"Ce babo ti-e necaz ca cistig?"

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna seara fetelor
Multumesc tuturor pt. raspunsuri.
FELICIA esti o draguta
RIPLEY super site-ul ala. Daca nu gasesc in alta parte si daca il conving pe tati, de acolo il comand.
MADAU m-am uitat pe site da' n-am gasit playgym-ul.
TANIA stii de ce vreau sa i-l cumpar? Pt. ca am o imagine in capu' meu de care nu pot scapa: fii'miu in picioare, in perfect echilibru, apasand pe toate butoanele/clapele alea. :)
Sper undeva in adancu' inimii ca il va ajuta si pe el sa stea mai mult in picioare si poate incet-incet sa si mearga. Eu una nu ma grabesc, da' asa-mi vine sa rad cateodata si mi-e si mila de el in acelasi timp cand il vad cum incearca din rasputeri sa stea singur in picioare... Nici nu-mi vine sa cred cat a crescut.Chiar vorbeam zilele astea cu tati ca Nicholas se crede om mare; crede ca le poate face pe toate si nu-si da seama ca nu poate. Cand vrea sa mearga isi ia asa un avant...apoi cade.
Si citind in urma, am mai furat si de la CRISTINA MH o idee de cadou:carte cu dedicatie. Cristina pupici.

Fetelor eu de cate ori intru intr-un magazin,primul loc in care ma duc e raionul de jucarii, apoi cel de haine pt. bebelusi. De cand am nascut, nu mi-am cumparat mie aproape nimic. Voi patiti la fel?
Am vorbit zilele trecute cu o prietena de-a mea care trebuia sa nasca(a si nascut intre timp) si mi-a spus ca de cand a ramas insarcinata nu si-a mai cumparat decat f. putine haine (de nevoie ca n-o mai incapea nimic).In rest a cumparat numai pt. viitorul bebelus. Si cand i-am spus ca eu nici acum nu-mi mai cumpar nimic mi-a zis: aoleu, io credeam ca faza asta tine numai pana nasti. :)

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Dordia, de ce nu faci un test?

Dati sa ma jalui si eu, micutul meu vineri la cresa a mincat 3 portii la amiaza, credeti ca e bolnav? De fapt educatoarea imi spune ca maninca mult in comparatie cu altii, cu toate ca acasa nu maninca atita si nu e gras, deja nu mai stiu ce sa gindesc.

multumesc.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Ia uite ca tot moderata sunt.
Da' nu-i bai ca am vazut eu ca moderatorii sunt de gasca.
Nicholas astazi a mancat mazare intreaga, namaruntita cu furculita. Lui ii era foame, bucataria mea e varza, toata casa e plina de saci si eu nu gaseam o furculita sa o maruntesc. Si am zis ia hai sa vedem o vrea asa? Si i-am dat. Nu va zic cat m-am mirat cand am vazut cum o mesteca incet incet apoi deschide iar gura sa-i mai dau. Cred ca-i de bine, nu? Ca m-am si speriat un pic. Mai mananca vreun copilas mancarea intreaga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada, Lavi,Silvia (sper ca nu am sarit pe nimeni ), laptele e milumil cutie normala, acum nu stiu cine a gresit :farmacista sau medicul, dar am sunat si mi-a citit prospectul, e lapte cu lactoza! Ea sta in tei, dr lor pediatra nu vine acasa, asa ca a fost la colentina. Eu i-am spus sa mearga la Emilia Irza ca e spital pentru copii si e aproape de ei. Dar e si capoasa tipa, a refuzat internarea.
Multumesc de raspunsuri, merg sa mai citesc si revin.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca-Maria si noi2

Mergi la inceput

Nastea copilasul tau e la cresa? cum se descurca? Io zic ca daca mananca 3 portii e de bine, nu?
Eu am avut un stres cu mancatul inca din sarcina, ca am avut sarcina toxica si tot ce mancam vomitam, in afara de aripioarele picante de la KFC. Nu dati cu rosii! Incercam si eu de toate sa vad ce-mi prieste si cand am gasit ceva, m-am oprit la ele. Ca am stat toata sarcina in spital cu perfuzii si toata lumea ma plangea: offf, sa vezi ce probleme o sa ai tu cu mititelu' ca daca tu n-ai mancat sa vezi ce slab o sa fie si sa vezi ce mofturi o sa faca la mancare... Ei, uite ca n-a fost asa. E drept nu mananca el foarte mult, dar mananca diversificat si asta e tot ce conteaza. Am o prietena cu un copil cu 2 saptamani mai mare care ar manca non-stop daca i s-ar da. Deci mai tine si de copil, de natura lui si nu numai de educatie.

Mergi la inceput