Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Ma bucur ca va gasesc optimiste, poate ma molipsiti si pe mine!
Marrina ma bucur ca inseminarea a decurs bine. Acum trebuie sa ai rabdare sa treaca astea doua saptamani pana la rezultat. E perioada cea mai aiurea, iti zic din proprie experienta dar iti doresc sa nu te stress-ezi si sa treci cu bine peste ea si apoi sa ne dai vestea cea mare !
Ali, Lorelei va doresc sa faceti tratamentul fara probleme si Ali - iti tin pumnii la echo sa fie totul OK!
Catty ce mai faci, mai ai dureri?
Micki, Aurel

Eu nu prea cred in astre, dar sper sa ma insel si in decembrie sa fie conjunctura propice pentru cat mai multe fete sa devina

O zi buna va doresc!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu ma simt bine, de fapt ma simt normal. Nimic deosebit. Incerc sa-mi induc numai ganduri pozitive si in loc sa ma gandesc la cele 14 zile dupa IA care se implinesc in 08.12 eu ma gandesc la petrecerea de Craciun care va fi in aceeasi zi. Ma gandesc sa merg la coafor in ziua aceea si la cumparaturi ca sa am cat mai putin timp sa ma gandesc la .

Bafta tuturor!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marrina, imi place cum gandesti.Ma bucur ca moralul tau e sus.Asta ar trebui sa facem toate.Sa avem grija si de cum aratam.
Eu recunosc ca sunt momente in care nu mai imi pasa de nimic , nici de cum arat nici de cum ma imbrac... ma concentrez pe dorinta de a avea copii, si din pacate nu e bine.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor as vrea sa va intreb daca stiti cumva pe cineva care a facut FIV cu donor?Imi puteti da un pm daca aveti vreo informatie va rog mult.la toate si bafta la rezultate pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele, ma bucur sa vad ca sunteti cu moralul ridicat.
Eu sunt la fel, nici o schimbare. De 1 saptamana incoace totul pare atata de monoton, dureri la ore fixe, nervi, arsuri de stomac, stres, senzatii de voma. Acum asteptam sa vedem ce va fi. Mai am 1 saptamana de asteptari.
Succes tuturor si pupici.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

A, era sa uit. Z20 azi sanii o idee mai umblati dar nedurerosi. La mine din z18-19 incep sa doara sanii rau de tot si tin asa pana imi vin rushii in z27. Sa fie de bine sau sa fie din cauza hormonilor?
Hai ca mai am putin si turbez. As vrea sa dorm si sa ma trezesc martea viitoare cu un test pozitiv.
Pupici ca va stresez prea tare si pe voi.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamucu spune:

buna sper ca ma poti ajuta cu un raspuns am facut pe 17.11.2006(vineri) o inseminare artificiala doctora mi-a zis ca ar trebui sa se prinda sarcina miercuri sau joi (22-23) eu azi am facut un test de sarcina (azi fiin marti deci nu a trecut nici macar 1 saptamana) care a iesit negativ as vrea sa stiu daca e prea devreme si din cauza asta a iesit negativ ar trebui sa-mi vina ciclul pe 3.12.2006 m-a supatar foarte mult acest rezultat imi vine sa mai trag o lini cu carioca rosie asa pentru moralul meu

Mergi la inceput

MAMUCU, parerea mea e ca e prea devreme pt testul de urina. Testele de urina sunt concludente mai mult la cateva zile de intarziere. Daca vrei sa vezi daca este insarcinata si daca nu ti-a facut pregnyl inainte de inseminare, poti face test de sange. Daca ai facut pregnyl, trebuie sa astepti ziua de 3 dec, sa vezi daca vine sau nu. Pregnylul contine hormoni secretati numai de femeile gravide si din cauza asta rezultatul testului de sange poate fi eronat. Daca nu vine faci lunea viitoare testul de sange. Este greu sa astepti stiu, ca eu am facut IA pe 21.11 si aflu pe 05.12 rezultatul, dar nu ai ce face.
Pupici.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mamucu, bine ai venit pe forumul nostru! Sa stii ca e mult prea devreme pentru un test de sarcina, dr. ti-a zis ca se poate sa se prinda sarcina pe 22-23 dar se referea cred ca la nidatie, adica coborarea embrionului in uter si implantarea sa. Cel mai devreme pentru un test ar fi la 14 zile de la inseminare.
Nu fii suparata inca pentru testul negativ! Iti doresc multa bafta!

Catty te inteleg ca nu mai ai rabdare, nici eu nu mai pot, abia astept sa treaca inca o saptamana.
Ce bine ar fi sa ne aduca Mos Nicolae cate un test cu II la fiecare!

Va pup, fetelor, pe toate! Pe maine!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

IOANA, fii atenta la mine. Am vb azi cu ANDRAZ, care e graviduta in 5 sapt si 2 zile, si a zis ca daca ramanem dupa IA ne strangem in Bucuresti toate, mergem la restaurant cu fite si tragem o bauta in cinstea fericitului eveniment. Asa ca e musai sa fie bine. Bebe al meu are azi 6 zile, iar al tau in jur de 8, nu? Spun eu o visatoare incurabila.
Pupici tuturor si succes.

catalina

Mergi la inceput