Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor am intrat sa va spun ca va tin pumni la toate care asteptati rezultatele la IA si bafta la toate.pt voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele, eu am mai facut 2 inseminari cu clostilbegyt si am reactionat rau, in sensul ca am avut endometrul subtire.Credeti ca aceeasi poveste so intampla si cu menogonul?A patit careva la fel?Stiti care este remediul endometrului subtire?

Va tin pumnii fetelor, celor inseminate si celor ce urmeaza!

Mergi la inceput

....nu inseminari,stimulari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

lorelai, care este tratamentul acum? cate zile si ce doza de menogon? cate UI si cate pe zi?
ti-a mai dat si estrofem pt endometru? cate zile?
de estrofem n-ar fi neaparat nevoie; pana acum ai avut endometrul mic pt ca asta este efectul stimularii cu closty, adik iti micsora endometrul

Mergi la inceput

Pai fac 1 pe zi,din ziua a 2-a pana in ziua a 9-a.Mi-a dat duphaston zilele 15-25 luna trecuta.Menogonul e de 75 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Danotino eu am sa fac IA cu d-na doctor Cezara Bucur la cabinetul dansei particular. Si mie imi este cam frica sa nu ma prinda sarbatorile, pentru ca eu am facut laparoscopie si CM poate sa vina mai devreme sau mai tarziu, cu toate ca ma cam dor sanii si sper sa imi vina pana pe 4 decembrie. La mine ultimul CM a fost pe 4 noiembrie. Eu iti doresc din tot sufletul sa vina la timp si sa apuci sa faci IA, sa intrii si tu cu un samburel in burtica in noul an.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

aurel_cris , draguta noastra ce se mai intampla cu tine? Ce investigatii mai faci?

lorelai_lorelai eu nu ma pricep la ceea ce ai intrebat tu dar iti tin pumnii si cu siguranta fetele iti vor raspunde.

Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MICKY draga mea eu stau pe bara pina in ianuarie cind am de facut o lista mare de analize pt FIV si cit astept rezultatele mai fac 2 IA pe ciclu natural.
Acum in Londra m-am inscris decit la medicul de familie si astept sa faca scrisoarea la fertilitate dar aici ia mult timp.Oricum in ianuarie sunt in tara pt 2-3 luni,sper doar ca analizele sa iasa bine.
LORELAI eu am facut stimulari cu menogon una pe zi la fiecare doua zile,nu au fost probleme la mine.Sincer nici eu nu am un endo grozav dar nici prea subtire.Practic dr ce a zis?
la toate fetele.
Va astept cu rezultate pozitive asa de sfirsit de an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si la mine e Z1.Incep o luna noua plina de speranta.Ecograf trebuie sa fac in Z3 sa vad daca mai am chistul format in urma stimularii cu 2 pastile/zi de Clostybeghit.Va dati seama ce emotii am.
Daca totul e bine tot in Z3 incep stimularea si tot cu closty dar numai o pastiluta pe zi.

Marrina ma bucur ca ai reusit sa faci IA.Doamne ajuta sa fie bine.Incearca sa fii cat mai linistita.
Catty si Ioana si voua cate o , ca sa va ajute sa ramaneti optimiste si sa aveti rabdare cateva zile.
Mickey , si-ti doresc sa-ti vina ciclul la timp.
Nu stiu daca ati citit subiectul cu astro bebe.Acolo zice ca din luna decembrie intram intr-o perioada in care se ramane mai usor insarcinata.Asa ca sa nu ne pierdem optimismul , se pare ca si astrele lucreaza pentru a noi.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele. Dupa o zi nasoala la munca ieri, cand aveam senzatia ca imi ia foc burta ma simt o idee mai bine. Dar sa nu cobesc... sa nu cumva sa ma simt iarasi rau. TB era ieri 36.7 iar azi la aceeasi ora a crescut la 37.0. Sa fie de bine? La mine de vineri TB este intre 36.7 si 37.1. Nu stiu ce sa mai zic.
Voi cum mai sunteti?
Pupici si succes tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput