Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Lorelai, eu zic faci analiza de sange.E mai sigur si te linistesti.Doamne ajuta sa fie cu ochisori.
Catty, sunt tare ciudate simptomele tale.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

catty , imi permit sa ma bag in povesti :) . Eu am avut dureri de burta ca aproape nu puteam sa pun mana pe burtika in exterior. Pantalonii tot mereu ma strangeau parca si aveam o senzatie f naspa . Think pink ! e f important !! stiu ca vei spune ca e simplu de spus ......dar totul e hotarat de EL . Am avut hemoragie 2 saptamani- inexplicabila ... am continuat sa iau utrogestan... ai incredere !!

Ali , Dostinexul nu influenteaza CM , eventual Duphastonul. Un test de betaHCG te-ar linisti .

danita 39+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Danita ,iubita cu burtica, eu n-am zis nimic de dostinex.N-am luat niciodata si nu stiu pentru ce se ia.Cred ca doreai sa-i raspunzi lui Lorelai.Burtica ta e chiar de 39 saptamani?CE frumos va veni
Mos Nicolae la voi.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am revenit si eu din week-end si am intrat sa va salut!
Ma bucur sa vad ca va ganditi si la mine si va multumesc pentru gandurile bune!
Eu n-am nimic nou, nici o durere, doar ca am racit si nu-mi vine sa iau nimic sa nu afecteze o eventuala sarcina.
Catty sa dea Dumnezeu ca durerile sa fie de la implantare, ca vad ca si alte fete au avut asa si a fost

Va pupic pe toate!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DANITA, mama eu de abia azi, dupa 1 sapt am ajuns sa ma imbrac in pantaloni de stofa. Si ma strang de mor. Ma doare mai putin pe timpul zilei, dar noaptea mor, sunt ametita de 3 zile, transpir la greu, mi-e greata cand fumez. Dimineata la ora 7 TB era 36.7. TB mai mari din week-end le-am luat dupa ora 10 ca atunci m-am trezit.
sper sa fie bebe. Macar sa stiu de ce anume ma chinui.
Pupici tuturor si succes.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Totul a decurs bine vineri la inseminare, zic eu. Am incercat sa ma gandesc si deci sa ma stresez cat mai putin posibil. Asteptarea de la recoltare si pana la IA a fost cea mai lunga si pe holurile alea de la Giulesti, in curent.... Doua ore si un sfert. Toata lumea era superocupata. Prof. Marinescu, Cocei si Moisa alergau dintr-un cabinet in altul intre punctii pentru recoltare de ovocite, inseminari si alte consultatii. Mai erau programate si vreo 8 ET. Cand a venit clipa si m-au chemat, IA a durat cam 30 de secunde dupa care ma gandeam ca zice ceva Cocei sau M. Nimic. Eu am ramas sa astept si ei au si plecat la alta procedura. Progesteronul imi spusese si M. si dr. Neamtu (endocrinoloaga) ca il am foarte bun deci nu iau Utrogestan. Doar Omega 3 (cu vitamina E), acid folic si Euthyrox mai iau aceste doua saptamani. Mai mult am vorbit cu asistenta. In masina am mai stat intinsa vreo ora, pana am ajuns in Ploiesti unde ne-am oprit sa mancam si unde am observat o scurgere bejulie, identica cu cea de cand mi-a recoltat cultura de col deci cred ca a fost de la deschiderea colului. Cred ca nu e cazul sa ma ingrijorez. Pe la ora 22 am inceput sa simt durerile pe care eu in mod normal le asociez cu ovulatia. Erau pe dreapta unde vazuse M. foliculul. A fost la 12 ore de la inseminare si la 36 de la Pregnyl. Asa ca am hotarat ca nu strica sa ajut IA si sa suplimentez cu . Sotul meu a racit groaznic pe holurile de la Giulesti. Are febra de vineri si-l doare gatul asa ca nu am mai facut altceva ca sa nu ma molipsesc si eu.
Nu pot sa sper decat ca ne va ajuta Dumnezeu dar deja ma gandesc ce fac cand se implinesc cele doua saptamani de asteptare. Sunt hotarata sa nu ma stresez cu testele de ovulatie dar cine stie cum voi gandi peste 10 zile? TB am hotarat sa nu mi-o iau dar cine stie ce idee imi mai vine....
Cam astea despre mine.

Va multumesc mult tuturor celor care v-ati gandit la mine zilele astea.

catty, ioana p76, copilutzu, Micky2007

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MARRINA, imi pare rau ca IA nu a decurs conform planului. La spitale este intotdeauna aglomeratie si imbulzeala, si de asta am preferat eu un cabinet particular. E drept ca am platit mai mult cu vreo 2 mil, dar obrazul fin cu cheltuiala se tine. Regret ca sotul tau a racit. Sa ai nervi de otel ca ai de asteptat nitelus.
Pupici la toata lumea. Sper ca sunteti toate bine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele,m-am linistit.Au venit rusii.Ziua 1 a sosi .De maine incep stimularea cu menogon pentru prima mea inseminare.Am emotii,sper sa decurga totul ok.Stie vreuna, cand ma chema la monitorizari caci mi s-a spus sa sun in a 8-a zi de la ciclu sa vorbim.Faza e ca daca e sa ovulez in a 14 zi, pica duminica...Ce credeti ca voi face in asemenea conditii?ma vor insemina luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

lorelai_lorelai eu am sunat in Z1 si m-a programat asistenta in Z10, in Z11 am facut pregnyl si in Z12 inseminarea. Eu zic ca daca iti vede la monitorizare endometru bun si foliculi buni, atunci ar fi bine sa iti faca vineri IA, sa nu pierzi ovulatia. Dar cu siguranta va stii medicul ce sa faca dupa monitorizari. Eu iti urez bafta si sa iasa cu ochisori cat mai repede.

Catty si sper sa te simti din ce in ce mai bine.

Marrina, Ioana_p76 si voua va urez bafta si sa ne tineti la curent cu tot.

Danotino cred ca noi vom numara cele 15 zile impreuna. Si eu voi face luna viitoare IA.

Ali, Danyalo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

miky, sper din tot sufletul sa facem luna viitoare. la mine este un risc; daca nu-mi vine CM la timp, o sa am ovulatia de Craciun si nu cred ca voi mai avea cu cine sa fac atunci IA.
tu unde faci? cu cine?
la mine ultimul CM A FOST 12 NOIEMBRIE....

danotino

Mergi la inceput