Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALI, am vb cu dr meu si mi-a zis ce sa iau, adica no-spa si carpicon supozitoare. A spus ca daca si sapt vitoare ma simt la fel, ar trebui sa iau antibiotic, pt a preveni o eventuala infectie. Nu mi-a dat ustrogen sau progesteron, am de luat numai acid folic, vitamina e, fier si zinc.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Vai Catty abia acum am reusit sa intru pe forum, ca am fost plecata in delegatie si cand m-am intors ce sa vad.....ca nu te simti deloc bine. Imi pare sincer rau, dar tot raul eu sper sa fie spre bine, mai ales ca si sotul tau nu intelege ca noi trebuie sa suferim foarte mult pentru tot, iar ei nu ne ajuta deloc.
Eu nu am avut nici un fel de dureri si nici sangerari, dar nici nu a iesit bebe. Si mie mi-a dat tot acid folic si vitamina E dupa inseminare. Poate aceste dureri sunt pentru ca acolo in burtica se produce ceva....zic si eu. Oricum cred ca medicul trebuie sa te vada, nu te poate lasa sa suferi atat, macar sa fie bebe, stii pentru ce suferi.

Eu dupa laparoscopie astept sa imi vina uratii, apoi repede IA.

Ioana_p76, marrina, aurel_cris si bafta.

Micky

Mergi la inceput

MICHY, sa zic si eu. Sufar dar sa stiu de ce anume. Azi mi-a fost ceva mai bine. Daca ma plimb sunt mai bine si durerile trec putin, dar daca stau in fund e durerea. Ma doare de crap, iar aseara durerea a pus capac. Acum am vb si cu o tanti mai in varsta cu care vb eu de toate, si ea zice ca sigur s-a prins bebe. Am mai vb si cu o fata care a facut IAS si a avut dureri ca mine si tot la fel a fost bebe. Acum tanti asta mi-a zis sa nu facem prostioare deloc timp de 2 saptamani pana vedem daca e bebe sau nu, ca nu e bine. Eu aseara am facut ceva prostioare, si spre bucuria mea nu m-a durut deloc, desi pe mine ma jeneaza tot timpul cand facem ceva, plus ca m-am excitat din prima, adica de cand m-a sarutat. Scuze ca va spun asta, dar poate va ajuta cu ceva.
Pupici si succes tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

MARRINA, cum a fost ieri la IA? Te simti bine?
IOANA, tu cum te mai simti? Sper ca nu aveti dureri.
Pupici si succes

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Catty pai atunci daca spune lumea ca daca s-a prins trebuie sa doara, atunci este de bine, eu una abia astept sa vad rezultatele si sa te felicit.

Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Catty, cum te simti azi?M-am tot gandit la tine.Ar fi super sa fie bebe.Cred ca toate ne-am dori atunci asemenea dureri.
Marrina ce vesti ne dai, cum a fost la IA?
Ioana cum te mai simti?
Sper ca va merge bine la toate.
Niste pentru voi.Sunteti curajoase si puternice.

ali

Mergi la inceput

Fetelor, sunt la fel. Durerile vin si trec. Numai ca de ieri am o eterna ameteala. Nu fac mare lucru si ametesc sau ma simt fffffff obosita. Uneori am senzatie de voma. Mi-am luat TB de vineri si valorile sunt 36.8, sambata 36.9 si azi 37.1. Azi si ieri m-am trezit peste noapte si am mers la baie, si m-am trezit destul de tarziu dimineata. Am insomnii de vineri noaptea, iar azi noapte l-am gonit pe sot din pat pt ca nu il suportam langa mine. In plus transpir la orice mic efort. Cam astea sunt noutatile.
De maine sunt la munca si sper sa fiu in stare sa rezist macar cateva ore pe scaun.
IOANA, esti bine iubita?
MARIINA, tu cum te simti?
Pupici la toata lumea si succes.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele succes celor ce ati facut inseminari in perioada asta.Eu am fost plecata 1 saptamana in concediu si abia acum v-am citit!Catty imi pare rau de situatia delicata in care te afli!Sper din tot sufletul sa fie de bine!Iar cu sotul...lasa-l in pace ,ei sunt altfel programati!SPUNETI-MI SI MIE CE MI SE INTAMPLA:DE 9 ZILE RUSII MEI NU MAI VIN.iAU DOSTINEX SI STIU CA DE OBICEI IMI VINE CICLUL REGULAT DUPA EL.DE PE 15 PE 25 AM LUAT SI DUPHASTON SI ...TOT NIMIC.TESTUL E NEGATIV. STITI CUMVA CARE E PR.?SA FIE BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!
ma tot intreb ce e cu deurerile astea dupa IA.
unde ati facut IA? cu ce doctori?
daca s-a prins, durerile ar putea fi plauzibile, dar daca nu,
ma intreb de ce...
bafta tuturor! o sa fac si eu o IA luna viitoare. a doua.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pe mine nu m-a durut absolut deloc! Nici la inseminare nici dupa! CM-ul a venit fix la 14 zile de la ovulatie !Am facut la Giuly cu dna dr. Cocei!

dany

Mergi la inceput