Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

caty, ioana va tin pumnii sa fie cu 2 liniute, de fapt le tin pumnii si ma rog pentru toate fetele aspirante.
miky, ce coincidenta! si eu tot la dr. cazara bucur voi face IA.
sa speram ca ne va veni la timp ca sa facem IA inainte de Craciun. sau poate nu ne mai vine???
cand ai facut laparo? cand a fost ultimul CM?
tie ti-a zis sa iei ceva stimulare? mie da! cati ani ai?
eu daca nu reusesc pana in primavara o sa ma indrept spre FIV.
va pup si va doresc o seara placuta.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele,sunt dezorientata tare.Pana acum aveam speranta in dr. neamtu ca ma monitorizeaza. Am vb azi si cica e in concediu ca are pr. si ...Am sunat la marinescu center si m-am pr. la diana cocei.Cred ca tot cu ea o sa fac inbseminarea.Are careva habar de tarife ...si unde o sa o fac oare ...daca e sa o fac vineri, la marinescu center nu e diana cocei decat miercuri.Stiti unde mai lucra ea in afara de giulesti si care mai sunt tarifele.Catty cu cine ai facut inseminarea si unde?cat te-a costat?...scuze dar sunt o leaca dezorientata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

mama...fetele, ce mult ati scris.....activitate serioasa, nu gluma.
aurel_cris iti urez succes si asa cum a zis ali poate intram si noi in luna asta in care se ramane usor insarcinata.

Catty stai linistita, ca nu ne strezezi deloc, de asta suntem aici sa ne spunem ceea ce simtim si sa ne sprijinim una pe alta. Eu asa consider. Eu una sper sa fie bebe, prea mari sunt durerile astea ale tale si starea de voma..........

Mamucu si eu consider ca este prea devreme si pe mine parca ma manca sa fac un test mai devreme, dar m-am abtinut ca il faceam degeaba si mai rau ma amageam.

Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Lorelai, daca faci IA cu dna Cocei nu ai de ce sa te temi. Este o femeie de nota 20. E o scumpa si o draguta. Mie ea mi-a pregatit proba la IA si cand a aflat ca e prima daca a stat langa dr meu. Si cand a vazut ca ma doare mi-a spus "stai cuminte puiule, ca trece si va fi bine". Mi-a facut o impresie ffffffffffff buna sa stii. Esti
pe maini bune.
La mine inca lipsa dureri de sani, dar am o durere de coloana de zxile mari. Plus ca pap ca un purcelus.
Atat pt azi.
Vb maine.
Pupici la toata lumea

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Danotino chiar ca este coincidenta, tu unde faci IA? La Giulesti sau la cabinetul ei particular? Poate ne intalnim pe acolo....cine stie.
Si eu as vrea sa ne vina la timp, poate aflam si noi un rezultat bun inainte sau chiar de sarbatori, asa cum o sa se intample cu fetele care acum asteapta rezultatele. La mine cel putin nu are cum sa nu vina, chiar in perioada de ovulatie, care a fost dupa operatie mi s-a spus sa fac repaus fizic si sexual......
Ultimul CM a fost pe 4.11 iar laparoscopia pe 13.11.
Nu mi-a dat nici un fel de stimulare, eu nu am probleme cu ovulatia. Am 29 ani.
Si eu am zis ca mai fac pana in martie IA lunar, apoi trec si eu la FIV. Nu de alta dar exista posibilitatea sa mi se refaca endometrioza si va trebui sa ma operez din nou. Asa ca in cel putin 6 luni, trebuie neaparat sa raman insarcinata.

Pupici pentru toate fetele.
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

miky, cred ca la cabinet o sa fac IA.
tie cred ca o sa-ti vina mai devreme decat mie, deci ai mai multe sanse sa faci IA in decembrie. imi pare rau ca ti-a gasit endometrioza :(.
in schimb eu am alt dezavantaj, am 35 de ani si ma cam grabesc.
pai si eu cred c-o s-o tin in inseminari. nu stiu daca in fiecare luna pt ca pretul e cam....
nici eu nu am probleme cu ovulatia...
da, poate ne intalnim.

va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele, va invit la capitolul cu nr. 5. Acolo o sa va dau ultimele detalii despre starea mea.
Pupici si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput