Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 24
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
Marrina sunt alaturi de tine si iti doresc mult succes la inseminarea de azi! Te asteptam cu detalii atunci cand vei putea scrie!
Cattycum te mai simti, sper ca nu mai ai dureri!
Micki, Ali, Copilutzu, Aurel si restul fetelor!
Eu sunt in perioada cea mai naspa, cea de asteptare dupa IA. Pana de Mos Nicolae ar trebui sa aflu rezultatul.Sper si eu in continuare!
Ioana
trying to get pregnant
aurel_cris spune:
IOANA,CATTY asteptarea este tare grea nu?Sa dea DD sa fie cu noroc ca parca nu am mai vazut de ceva timp reusite la IA si voi sa fiti un stimulent pt noi.la toate fetele
Bafta la toate fetele inseminate
catty spune:
Neata fetelor,
Sper ca sunteti bine. Marrina iti tin pumnii la IA.
Eu tot asa ma simt, chiar daca iau si No-Spa, vorbesc cu dr meu zilnic, si nu poate sa isi explice de ce la 4 zile de la IA eu ma simt tot aiurea. In plus azinoapte m-am trezit lac de apa, era ora 2, si in casa era caldut. Si nu mai pot fuma. Imi vine sa vars.
De maine incep sa imi iau TB sa vad ce si cum.
Pupici tuturor si succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ali spune:
Catty, imi pare rau ca ai asa probleme.In privinta transpiratiei nocturne stai linistita.Se pare ca e un efect a utrogestanului sau duphastonului.Si te-as sfatui sa renunti la ati lua TB.E influentata tot de utrogestan si zic eu ca si de duphaston, desi pe indicatiile celui din urma zice ca nu influenteaza TB.E un stres in plus care ti-l introduci si zic eu ca nu ai nevoie de asa ceva.Iar ca nu mai poti fuma asta e super, priveste partea plina a paharului:e o ocazie sa renunti la viciul asta.
Incearca pe cat posibil sa te linistesti.Stiu ca e greu dar te rog macar incearca.
ali
ioana_p76 spune:
Catty imi pare rau ca te simti tot asa si ma mir ca doctorul tau chiar nu are nici o explicatie. Iar referitor la fumat, mai bine ca nu mai poti fuma, ca poate asa te lasi, ca ar face rau unui BB mic.( pe care sper ca-l ai deja in burtik)
Pupici la toate fetele si un week-end placut!
Ioana
trying to get pregnant
catty spune:
ALI, mie dr mi-a dat sa iau numai acid folic, vitamina e, zinc si fier. Si nici una dintre pastilele astea nu cresc temperatura, din care stiu eu.
IOANA, si eu sper sa fie bebe in burtica, dar nu este nitel cam devreme sa am simptome? Este de abia z4 dupa IA.
In cat timp scap de efectul pregnylului din sange, ca ma bate gandul sa fac un test de sange saptamana viitoare?
De marti numai beau cafea si cola, pap zilnic jumatate de ananas proaspat si astept. Dorm de rup si pap la fel. Hehehe. Statul in pat ma strreseaza, dar rezist cu stoicism,
Pupici la toata lumea si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ioana_p76 spune:
Referitor la efectul pregnyl-ului, cred ca tine cam 10-12 zile. Eu am facut un test la 12 zile de la injectia cu Pregnyl si a iesit slab pozitiv, dar nu era sarcina.
Deci, Catty, mai bine mai astepti, cam la 2 saptamani de la IA ar fi cazul sa-l faci, nu mai devreme ca rezultatul s-ar putea sa fie inca influentat de pregnyl.
Si, intr-adevar e devreme pt. simptome, insa nu strica sa te lasi de fumat, ca vad ca in rest esti cumintica!
As fi vrut sa stau si eu acasa dupa IA, dar din pacate nu puteam lipsi de la servici..
Aurel multumesc pentru gandul bun
Pa, fetelor, pe luni!
Ioana
trying to get pregnant
copilutzu spune:
gasca!!!
Dragele mele lamuriti-ma si pe mine....
Luni fac eco vaginala si este ziua a 12 a CM . Prind luna asta o inseminare??? Normal inseminarea intre ce zile a CM. se face ???
Explicati-mi si mie ( pe PM sau aici ) la eco. cui ii dau si cat ???
Si la inseminare trebuie sa ii dau dr. Cocei , dar cand ii dau inainte sau dupa....????
Scuze ptr. avalansa de intrebari !!!
Ali ma bucur ca te-ai mai linistit!! fata!!
catty sa iti ajute Dumnezeu sa fie cu ochisori!!
marrina tin pumnii stransi !!! Sa fie cu II liniutzeeeee !!! Sa ne povestesti cum a fost.
ioanaStiu ca este grea asteptarea dar....rabdaricaaaa ca vine ele si rezultatele bune!!!
si Aurashul ca ea are mereu cate un gand bun ptr. fiecare!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
catty spune:
Fetelor,
NU MAI POT DE DURERE. De juma de ora ma doare pe mijlocul burtii de parca ma taie careva. Ce poate fi? Deja sunt disperata!!!!!!Sa fie cumva de la nidatie durerile astea? Este z 4 dupa IA?
Va rog, ajutati-ma!!
catalina
ali spune:
Catty, eu zic ca cel mai bine sa te vada un doctor.Nu-l poti suna pe medicul care ti-a facut inseminare? Nu stiu cat sunt de normale durerile astea.Ar fi bine sa fie de la nidatie si sa fie cu ochisori.
Apropo, cum de nu ti-a dat utrogestan?Aici pe forum pe toate fetele care au facut IA si chiar numai stimulare le-am auzit ca au primit utrogestan, ca cica ajuta la fixarea embrionului in uter.
ali