Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Succes Marrina.Cu curaj inainte.
Catty, cum de nu te-a chemat doctorul la el sa vada din ce cauza ai asa dureri?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ali, daca si azi ma simt la fel il sun diseara si vad ce imi zice. Pana atunci stau in pat si sunt leguma.
Pupici

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

catty,

Intru si eu pe aici si va citesc. Si eu fac IA, am facut 2 pana acum , la prima am avut dureri mari cateva zile dupa ce am facut-o . balonari, junghiuri , nu puteam sa stau in fund la birou si deabia asteptam sa ma sui in pat , luat calmante ( algocalmin) si ma mai lasa.la a doua i-am spus d-nei doctor si mi-a zis ca nu este nici o problema sa iau calmante, dar nu am mai avut dureri. parerea mea este ca este de la Pregnil si de la ovulatie , eu am mai avut aceste dureri cand nu faceam IA dar faceam stimulare cu Clomifen si pregnil. Nu cred ca este ceva rau, s-ar putea sa fie chiar de bine .

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Catty, am 12 inseminari la activ facute la Giulesti dar niciodata nu am sangerat. Nu e normal sa sangerezi. Balonata am fost in ziua respectiva si durere normala la fel DOAR in ziua respectiva. Nu mai sta si du-te peste doctor ca e anormal ce povestesti tu. Ce inseminare Doamne iarta-ma ti-a facut? Dar despre ce doctor e vorba?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by ali

Am vrut sa va intreb daca in perioada in care luati duphaston sau utrogestan nu ati avut probleme cu bufeurile de caldura.Eu acum transpir si mi-e foarte cald si apoi mi-e rece.Ca sa nu ia zic ca mi-e foarte somn.Am ajuns de la ora 21 sa ma chinui sa-mi tin ochii deschizi , macar inca o jumatate de ora.A, si mai am o chestie ciudata,sunt cam constipata.
Sunt siptome aiurea sau normale din cauza pastilutelor luate?

ali

Eu de la Utogestan eram ametita cam 30 de min. , aveam bufeurile de care vorbesti , si aveam probleme cu constipatia ,....bagam la greu Dulcolax...
Are diferite reactii... .

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

[/quote]
Eu de la Utogestan eram ametita cam 30 de min. , aveam bufeurile de care vorbesti , si aveam probleme cu constipatia ,....bagam la greu Dulcolax...
Are diferite reactii... .

M-ai linistit, multumesc din suflet.Incepusem sa cred ca am alte probleme.Bine ca sunt numai de la pastile.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty Am cautat mesajul lui aniast dar nu l-am gasit. Sigur a fost in capitolul asta?
Pentru durere eu cred ca nu-i suficient Carpicon-ul dar nu indraznesc sa-ti recomand altceva. Insist sa-l mai bati la cap pe doctor.

Eu daca am probleme dupa inseminare oare pe cine trebuie sa sun?????

ali Multumesc.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

MARRINA, mai cauta. Sigur aici mi s-a spus cum merg treburile la Giulesti.
Stiu ca nu e normal sa doara asa. Dar ma rog sa fie bine si macar suferinta mea sa fie pt ceva bun. Deocamdata stau in pat si astept. IA nu cred ca a fost nereusita, pt ca in jurul meu erau dna Cezara Bucur, dna Cocei si dr meu si au stat toti langa mine. Plus ca monitorizau pe un ecan ca de eco cum merge procedura. Ma intreb daca nu cumva faptul ca trompa pe care s-a facut IA este mai mica si mai "firava" sa nu fie cauza durerilor astora asa mari.
Acum om vedea ce va fi.
Peste cat timp scap de efectul pregnylului?
Pupici la toata lumea si succes la IA tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

MARINA, am retinut eu gresit. Sheri imi spusese cum se procedeaza la IA la Giulesti.
Uite ti-am copiat aici

Catty, mult succes la IA , sa fie cu noroc si ochisori!
Cand te duci la usa de la cabinetul FIV, spui tare si raspicat: Am venit sa fac IA cu doctor cutare! Scurt si concis, voce ferma si barbie ridicata. Sa vada ca stii ce vrei. Altfel, te da la doctorul care are cea mai putina treaba pe acolo, cauta s-o menajeze cat pot pe Cocei.
Cu statul pe masa dupa IA, ia in pumn un 50 sau 100 mii, cand vine una din asistente (posibil tanti Geta cea mica si afurisita cu halat albastru) ii bagi banii in mana si o rogi sa mai stai 10 min. O sa te mai lase 20. cu ce aveai inainte, faci juma de ora.
Te scoli si pleci in masina la sotior, sa ai pernuta in spate, picioarele pe geam tinuta la orizontala. Nu mai este nevoie de o ora in pat suplimentar, jumate e destul, cine a fost iute de picior a plecat pe calea fericirii si poti sa si topai ca nu se mai intoarce.
Poti sa te intorci si la servici in aceeasi zi, daca ai job nestresant.
Bafta mare!
Sotul cu o zi inainte un pahar de vin rosu (pt gemeni ).

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Multumesc mult catty. Stiam eu ca nu ma lasi la greu.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput