Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cattyimi pare rau ca te-ai chinuit aseara, saracuta de tine! Sa stii ca e posibil sa ai sangerari dupa IA, eu am avut de fiecare data cate putin si imi pare rau ca nu mi-am dat seama sa scriu pe forum, ca daca stiai nu te mai chinuiai atata!
Eu cand am vazut prima oara sangerarea m-am bucurat, am zis ca poate e semn de nidatie, dar nu stiam ca lucrul asta se intampla cam dupa 5 zile.
Imi pare rau ca sotul tau nu a fost alaturi de tine, dar nu te ingrijora, asa sunt barbatii, nu pot sa inteleaga tot ce se petrece cu noi. Si eu am trecut prin multe stari aiurea, de cand tot incercam sa facem un copil si el nu intelegea de ce plang si ma agit.
Cat despre dureri dupa IA sa stii ca si eu am avut de fiecare data, mai ales prima oara, ca m-am intors cu trenul dupa IA. Si acum am avut dureri si chiar si a doua zi adica ieri (m-am simtit mai degraba ca si cum as fi un pic balonata) iar aseara am si "prestat" ca poate mai era zi fertila si nu-ti zic ce dureri am avut!
Sper ca te-ai mai linistit acum! Uite un din partea mea sa nu fii suparata! Mai bine spune-ne ce ti-a zis dr., ce nr. de spermatoz. au fost dupa centrifugare?
Micki iti multumesc pentru gandul bun! Intr-adevar nu trebuie sa ma descurajez de pe acum si voi spera si ma voi ruga in continuare!

Fetelor, va las acum. Va doresc o zi buna!
Multi pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Catty am uitat sa-ti zic ca sangerarea se datoreaza deschiderii colului si durerea de burta faptului ca spermatoz. sunt amestecati cu o subst., cea de care intreba si Goldi, dar nu stiu cum se numeste.(mie asa mi-a explicat dr. mea sper ca am inteles bine)

Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mai Catty, stai linistita, mama, ca-i de bine. Durerile si singerarea indica cel mai probabil o ovulatie puternica. Cum ai facut aseara IA, poate ai noroc si ai prins-o la fix. Nu te mai gindi la toate alea. Menajeaza-te citeva zile, sa nu faci efort si poate o sa fie bine.
Aurel, multa bafta in continuare si poate nu ajungi la FIV.
Pup tooooate fetele si bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CATTY stai linistita si nu te ma stresa atat,sa stii ca majoritatea sotilor nu inteleg prin ce trecem noi dar noi degeaba ne framantam cu asta ca e spre raul nostru....hai lasa plansul ca nu face bine unui eventual bebe,si despre sangerare probabil aveai colul inchis si a trebuit sa forteze putin cand ti-a introdus sperma si de aceea ai sangerat sau poate fii cum a spus NUCUTZA iar durereile sunt de la ovulatie mai mult ca sigur.

fetelor va doresc mult succes la toate si sa ne vedem cat mai repede la odisee!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Catty, linisteste-te.Nu-ti face bine starea asta acum.Stiu ca e usor de zis si greu de facut.Sangerarea e sigur de la deschiderea colului.Toate fetele care au facut histerosalpingografie pot sa-ti confirme.Iar in privinta durerilor sunt sigura ca fetele au dreptate, ai prins in plina actiune ovulatia.Asa ca think positive !

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CATTY nu temai framinta atit fetele ti-au explicat cum stau lcrurile si eu avind experienta in IA pot sa iti spun ca fiecare din ele a fost diferita,asa ca stai linistita.Barbati sunt barbati si nu sunt in pielea noastra daca au o zgirietura sa vaita de nu se poate in schimb cind tu ai ceva ii auzi las ca o sa fie bine.............
Dar de ce zici ca faci IA doar pina in febroarie?Multa bafta si gindeste-te ca ce vrea DD se intimpla orcit de mult plingi tu nu poti schimba asta.Eu sunt pe drumul asta de 3 ani si cit am mai plins la inceput.................acum nu mai simt nimic,asta este viata.Pt uni mai usor,pt alti mai greu noi poate ne plingem ca nu avem copii,alti ca nu au ce da de mincare la copii.Importanta in toate astea este totusi sanatatea ca nusuferi de ceva care nu are leac.Asa ca ia de la mine si multe si capul sus,daca plingi nu faci nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, multumesc de lamuriri, Numai ca eu simt ca nu e de bine. Eu nu am sangerat nici la HSG deloc, desi aia m-a chinuit juma de ora pt ca intr-un mare final sa vina dr meu sa termine procedura.
L-am sunat dimineata zi a zis ca nu e bine ca am sangerat si m-a certat pt ca nu l-am sunat aseara. Mi-a spus ca ias carpicol supozitoare si sa stau in pat fara sa ma agit. Si asta o sa fac.
Va tin la curent cu starea mea.
Multumesc inca o data tuturor.
Pupici

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, imi pare rau, credeam ca au fost sangerarile normale dar poate nu a fost bine ca au fost in cantitate mai mare. Dr. tau ti-a spus si care ar fi motivul? Acum mai ai dureri?
E bine ca stai linistita in pat! Te asteptam cu vesti bune!
Si sa speram ca toate chinurile astea sa nu fie degeaba si sa fii reusit inseminarea!
Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Ieri am fost la prof. Marinescu. Spermograma la Giulesti a iesit cea mai buna de pana acum: 96 mil/ml, mobilitate: A 14%, B 52%. La eco.(ziua 11): endometru 11 mm, OD cu un folicul de 17.5. Din nou diagnosticul e sterilitate inexplicabila. Azi la ora 9 fac un Pregnyl iar maine pe la ora 9 sper sa fiu deja inseminata. Mai ramane sa-mi aprobe sefa concediul . Aveti vreo recomandare pentru mine avand in vedere ca e prima inseminare? Despre ce sa fac si ce sa nu fac azi si maine, nu stiu daca sa mai iau azi si maine Branca Ursului..... , orice credeti ca-mi va fi de ajutor (inclusiv ce, cui si cat trebuie sa dau). Multumesc mult.

catty Gandeste POZITIV. Eu iti tin pumnii sa se prinda.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MARRINA, fi atenta aici. La inceputul capitolului asta Aniast mi-a explicat mie cum sta treaba daca faci IA la Giulesti. Inclusiv ce si cui sa dai. Rasfoieste pag cu pag si te lamuresti.
Eu tot asa ma simt. Am durerea aceea pe partea stanga mereu, chiar daca am luat carpicol supozitoare cum mi-a zis dr. E degeaba. Pot sta in fund maxim 20 de min si apoi tre sa ajung de urgenta in pat. Nu stiu de la ce este, dar pt a ma linisti am inceput de ieri sa iau calmante pe baza de plante. DAR TOT DEGEABA
Pupici si succes tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput