Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Hai Ioana fii puternica si mai ales nu-l lasa pe sotul tau sa se descurajeze .Are dreptate Catty, Doamne Doamne stie ce face.
Acum e momentul sa fii relaxata.Daca crezi ca nu reusesti poate ar fi bine sa incepi sa iei niste Magne B6.Se pare ca ajuta la psihic.
Marrina stiu ca ai fost dezamagita dar poate ca omul a fost direct.Poate ca are dreptate.O cauza exista si poate toate problemele se rezolva cu IA sau FIV.Am observat si eu ca nu prea insista pe mai multe inseminari dar tu faci cum vrei tu.Eu i-am zis ca vreau sa inncerc cel putin 3.
Sa ne spui si noua ce-ti va zice profesorul.Succes.
Catty, iti tinem pumnii.Hai reusiti , va rugam,ca sa ne ridicati si noua moralul.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am vrut sa va intreb daca in perioada in care luati duphaston sau utrogestan nu ati avut probleme cu bufeurile de caldura.Eu acum transpir si mi-e foarte cald si apoi mi-e rece.Ca sa nu ia zic ca mi-e foarte somn.Am ajuns de la ora 21 sa ma chinui sa-mi tin ochii deschizi , macar inca o jumatate de ora.A, si mai am o chestie ciudata,sunt cam constipata.
Sunt siptome aiurea sau normale din cauza pastilutelor luate?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ali incerc sa nu-l las pe sotul meu sa se descurajeze, dar e greu, ca s-a demoralizat. Imi pare rau, ca mai bine nu ii spuneam ieri ce nr. de a iesit pentru IA. Dar oricum , noi eram obisnuiti cu ideea ca trebuie sa facem FIV, deci sper sa trecem si peste asta!
Multumesc pentru incurajari!E buna ideea ta, cu MagneB6, ca eu stau cam prost cu psihicul.
Ref. la bufeurile de la pastile, eu nu am avut decat de la clomifen. Am luat si duphaston, dar n-am simtit nimic. Dar s-ar putea ca la tine sa aiba efectele astea (mai putin constipatia, cred ca nu are nici o legatura)

Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor
Multumesc la toate pt urari si gindurile bune,mai incerc aceste 2 IA si trec la IVF.Vom vedea ce va fi oricum am o lista de analize imensa care costa vreo 10 mil cred de facut in ianuarie.Am ajuns cu bine in Londra si diseara ma duc sa ma inscriu la medicul de familie sa incerc sa intru si aici in sistem poate aici sunt mai norocoasa.Treaba este ca dureaza foarte mult aici sa ajungi la clinica de fertilitate de care apartinem,voivedea diseara.
CATTY,IOANA bafta multa la IA,va tin pumni
Bafta la toate fetele
Fetelor eu din 3 ani de umblat pe la doctori am invatat ca din fata destinului nu te poti da la o parte si daca este sa treci prin toate astea sa ai un copil pai treci.Si daca vrea DD sa il ai,il ai altfel degeaba plingi te superi si iti faci viata amara daca nu-i de sus.Este greu admit,viata nu mai are acelasi farmec parca, dar asta este mai mult de cit am facut nu se poate,stiu ca am incercat totul pina acum si mai lupt inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Catty multa bafta si va trebui sa iasa in seara asta, asa simt eu. Iti tin pumnii.

ioana_p76 eu iti doresc sa treci pentru tot ce ti se intampla, numai DD stie ce este cel mai bine pentru noi. Esti sigura ca a iesit asa proasta sperm? Poate mai gresesc si doctorii astia, nu te dezamagi. Eu sper sa fi gresit si sa fi fost super buna. Ce sa mai zic si eu sa iti ridic moralul.........of. La mine la inseminare a fost foarte buna, dar nu a iesit, asa ca eu zic ca daca unul este puternic si vrea sa intre acolo unde trebuie........atunci va fi bine.
Nu te descuraja inainte de vreme.. Unul BUN cred ca este de ajuns.

aurel_cris bine ai ajuns la Londra (ai mers special pentru verificari, IA sau altceva?). Si inca ceva, mare dreptate ai, poti sa te dai penste cap sa faci tot ce vrei, daca nu vrea DD, degeaba. Iti doresc sa reusesti cat mai curand si sa ne dai si noua reteta.

Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Si inca ceva Catty te rog stai foarte relaxata si sa nu te enervezi.

Am citit pe net de o fata care dupa ce a facut IA a stat doua saptamani numai in pat si a reusit. Poate asta este cheia succesului.

Pupici

Ai sa vezi ca va fi bine.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MICKY draga mea eu am stat in pat la fel dar secretul este sa stai atunci la IA cel putin o jumatate de ora si sa prinzi momentul ovulatei.Da este adevarat ca trebuie sa o iei usor si dupa iar daca poti sa te menajezi e bine.Eu am locuit aici pina acum un an,aici am facut 2 IA una reusita dar cu sarcina oprita in evolutie.Sotul meu a dorit sa se reintoarca aici,bine-nteles si eu mi-am dorit si ne-am intors la Londra.Dar eu voi face naveta intre Bucuresti si Londra sa imi termin facultatea,cit stau in tara mai fac tratamente(asta pina ma integrez in sistemul de aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Rugaminte pt fetele cu ISA : stie cineva cum se numeste substanta in care se pun gigeii dupa centrifugare?
Plizzzz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Dar de ce intrebi, goldi? vrei sa-i bagi in blender si nu stii in ce sa-i versi dupa aceea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, va multumesc pt vorbele voastre incurajatoare. Sunteti niste scumpe.
Am facut IA aseara in jur de ora 19, dar am avut dureri cumplite. Apoi am plecat acasa si tot drumul am stat culcata in masina si cu perne sub fund. Treaba este ca atunci cand am ajuns acasa am vazut ca sangerez ca in prima zi de ciclu si m-a apucat disperarea. Era ora 23 si nu aveam pe cine sa sun sa intreb, asa ca toata noaptea am plans si acum nici nu pot sa imi deschid ochii bine. Toata nopatea am sangerat, dar vad ca acum s-a oprit. Si cand plangeam eu sotul in loc sa ma consoleze a zis sa tac din gura ca numai eu trag a rau. Imi venea sa urlu, asa ca m-am dus in baie si am plans acolo linistita si fara sa ma certe nimeni. Imi vine sa urlu. Asa ca nu stiu ce va fi si cum va fi, dar cred ca pana luni o sa aflu eu. Acum sunt insa disperata si imi vine tot timpul sa plang.
Este normal ca dupa IA sa ai sangerari ca la ciclu? Este normal ca a doua zi de la IA sa simti cum ovarul cu foliculi pe care s-a facut IA sa te jeneze si sa pulseze, asa ca si cum ar sta sa explodeze Pe mine ma doare si acum ovarul si este o senzatie tare ciudata. Nici un fund nu pot sta cum trebuie, Va rog frumos ajutati-ma ca eu nu stiu ce sa fac. In alta ordine de idei, daca nu reuseste IA, pana in februarie nu am cum sa mai fac. Dr a zis sa imi fac stimularea si apoi pregnylul acasa si sa prestam de voie. Mi-a dat vitamina e, acid folic si nu mai stiu ce ca nu am reusit sa ii descifrez scrisul. Vad dupa ce imi aduce sotul diseara pastilele.
MICHY eu stau pana luni acasa si vreau sa stau la caldurica si in pat fara sa fac eforturi ciudate.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput